iLoveCalifornia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 hai si taie-ma cu sabia lui bleach :lol:
iLoveCalifornia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Iar eu o prajesc cu focul lui sasuke =)
dev Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Nici macar n-am fost in joc, spre deosebire de tine eu am si viata sociala. ;)Prea putin ma intereseaza ce si cate items ai tu, atata timp cat nu stiti semnificatul cuvantului fairplay.De cand db-ul acesta ... cate berule si cate iesiri am avut cu wolf ... :rofl2: ... are el viata sociala destul de incarcata ... dar ... vorbesti in necunostinta de cauza ... ;). Trust me ... wolf iese din casa ... oricand si la orice ora ... noi nu traim pentru un joc ... si aici vorbesc si in numele lui ... ca-l cunosc! Cand juca el MU ca MIG-ul ... altii incepeau doar sa afle ce-i MU-ul ... si el tragea pentru full stats ... au trecut vremurile alea. Sti vorba aia: "Ne-a trecut vremea ca la ciuperci!" ?Ciupercile ... suntem noi cativa mai vechi ... care ne-am saturat deja de acest joc ... poate-l mai joci for fun ... ;) ... dar nu cum considera altii ... ca suntem "lifeless". Am avut si eu o perioada scurta cand am jucat ... dar nu am fost incantat de armonia de pe server si am renuntat ... ata ete ... o sa renunte si altii cand o sa realizeze ca si cele 2/3 ore care le pierd is FOARTE bune in alta parte ...
Sly Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Da. -_- Neaţa!@Apropo ce caută în topicul ăsta toţi gibonii? Văd că se înjură la adresa HH-ului, se fac spume pe seama castelului, ce-i asta?
iLoveCalifornia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Da. -_- Neaţa!s-aporba cererea -_-
iLoveCalifornia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 respins neeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxttttttttt
Sly Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Vezi să nu-ţi pierzi vreo coardă vocală.Bea un ou înainte.
iLoveCalifornia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Am luat muraturi ... acreeeeeeeeee :wub:
iLoveCalifornia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Din cate stiu userul asta a fost o perioada scurta de timp in HH pe 2nd db
wolfuletz Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Nici macar n-am fost in joc, spre deosebire de tine eu am si viata sociala. ;)Prea putin ma intereseaza ce si cate items ai tu, atata timp cat nu stiti semnificatul cuvantului fairplay.Prietene te-as ruga daca nu ma cunosti sa nu vorbesti despre mine, eu spre deoserbire de multi altii am un job care-mi ofera posibilitatea sa joc mu in acelasi timp de placere, iar cand lipsesc de`acasa are cine sa stea la pc si sa raspunda la preluari. Ai avea dreptul sa vorbesti doar in cazul in care m-ai cunoaste, eu nu m-am dat cu parerea despre viata ta privata si pun pariu ca sa iesi in oras inca le ceri bani parintilor, inca ei te intretin. Cand o sa ai o masina, o casa cumparate pe banii tai o sa ai dreptul sa vii sa te dai cu parerea despre viata mea sociala, ok ?Eu m-am luat de tine doar in ceea ce priveste jocul, pur si simplu nu ma intereseaza cine a fost pe cont, habar n-am cine esti, pana acum nu am auzit de tine in joc. Eu cand jucam mu, probabil tu erai vreun UCP`ist anonim.Hai pa.
Guest negativ20 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Prietene te-as ruga daca nu ma cunosti sa nu vorbesti despre mine, eu spre deoserbire de multi altii am un job care-mi ofera posibilitatea sa joc mu in acelasi timp de placere, iar cand lipsesc de`acasa are cine sa stea la pc si sa raspunda la preluari. Ai avea dreptul sa vorbesti doar in cazul in care m-ai cunoaste, eu nu m-am dat cu parerea despre viata ta privata si pun pariu ca sa iesi in oras inca le ceri bani parintilor, inca ei te intretin. Cand o sa ai o masina, o casa cumparate pe banii tai o sa ai dreptul sa vii sa te dai cu parerea despre viata mea sociala, ok ?Eu m-am luat de tine doar in ceea ce priveste jocul, pur si simplu nu ma intereseaza cine a fost pe cont, habar n-am cine esti, pana acum nu am auzit de tine in joc. Eu cand jucam mu, probabil tu erai vreun UCP`ist anonim.Hai pa.ff rau wolfuletzu asta :> ntz
iLoveCalifornia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 fugi malupi mananca pedigree =))ps. care face un baseball cu mingile lu' aia ? :>