Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

v-ati distrat la CS, singuri? :mellow:

Off, iar incepi flame. Sa stii ca ne-am distrat la castel si daca se poate si saptamana viitoare sa fim tot singuri, ca spre deosbire de tine, alti colegi de-ai tai au fost, pana la sfarsit. Ce sa faci cand esti prea disperat dupa experienta si reseturi, te intelgem, stai linistit ... nu mai prea iti arde de cs stiind ca n-ai nici o sansa. Incet incet, completam seturi 380 pentru cat mai multi insi si cat mai frumoase optiuni, nu ne purta tu de griji ca nu o ducem chiar asa de rau. :D Cu topicul asta ce e ? Ai vrea pants sa termini setul, a ? :)) Eu am vreo 2 dubluri, numai bune de bagat la goblin :-j

Daca n-ai veni nici saptamana viitoare ar fi ideal :tiphat:

Atata poti, atata faci :>

Posted

Off, iar incepi flame. Sa stii ca ne-am distrat la castel si daca se poate si saptamana viitoare sa fim tot singuri, ca spre deosbire de tine, alti colegi de-ai tai au fost, pana la sfarsit. Ce sa faci cand esti prea disperat dupa experienta si reseturi, te intelgem, stai linistit ... nu mai prea iti arde de cs stiind ca n-ai nici o sansa. Incet incet, completam seturi 380 pentru cat mai multi insi si cat mai frumoase optiuni, nu ne purta tu de griji ca nu o ducem chiar asa de rau. :D Cu topicul asta ce e ? Ai vrea pants sa termini setul, a ? :)) Eu am vreo 2 dubluri, numai bune de bagat la goblin :-j

Nici macar n-am fost in joc, spre deosebire de tine eu am si viata sociala. ;)

Prea putin ma intereseaza ce si cate items ai tu, atata timp cat nu stiti semnificatul cuvantului fairplay.

Posted

si acum cine sufera ia zi? poti sa iti bagi itemele alea direct in rect

despre cs n-are rost sa zic de toate manevrele lui lance ca n-ati fi avut voi cs in veci amin

te credeam mai breaz de atat dar m-am inselat amarnic

Posted

vroiam sa va urez spor la manevre si alte alea , poate reusiti sa ne dati 99 la toti

si in special lui gunit care a fost tinut in brate atata timp

multa muie la toti

PA

Posted

v-ati distrat la CS, singuri? :mellow:

DA =)

ce crezi ca daca erati voi ne distram =)) ?

ps. shobo pun pariu ca nu stii ce inseamna semnatura ta =)) google it ^^

cat despre fraeru de mai sus , suferind luceafar bland du-te-n viata ta voi ati fost disperati , pentru noi acuma e o placere sa ne batem joc de voi , cine rade la urma n-o ras cand trebuie :lol:

Posted

nu-s shobo

hai gata ca v-am deja prea multa atentie

sa va stea castelu in gat

Posted

DA =)

ce crezi ca daca erati voi ne distram =)) ?

ps. shobo pun pariu ca nu stii ce inseamna semnatura ta =)) google it ^^

cat despre fraeru de mai sus , suferind luceafar bland du-te-n viata ta voi ati fost disperati , pentru noi acuma e o placere sa ne batem joc de voi , cine rade la urma n-o ras cand trebuie :lol:

Daca nu stiam ce inseamna, il mai puneam? :lol:

' date='Sep 13 2009, 09:55' post='4215529']

ala e shobo ? :rofl1: a ajuns ala sa ne vorbeasca asa ? cred ca a uitat cat se mai tinea dupa mine pe 2nd bd ( sau 1st ) pt party :))

Pana acum tot ai afirmat asta, dar ai adus vreo dovada? Singura persoana caruia i-am cerut party a fost Legolas21, iar din cate stiu tu nu esti Legolas si nici n-ai vreo treaba cu Tracia.

Posted

Daca nu stiam ce inseamna, il mai puneam? :lol:

Pana acum tot ai afirmat asta, dar ai adus vreo dovada? Singura persoana caruia i-am cerut party a fost Legolas21, iar din cate stiu tu nu esti Legolas si nici n-ai vreo treaba cu Tracia.

ai dat google nebunule =)

Posted

n am treaba cu tracia ? hmz ... din 2005 am fost in tracia ! dovezi sincer n am pentru ca nu mai am pozele de acu 4 ani :mellow: dar macar sa ti tii gura poti si sa stai in banca ta

Posted

ai dat google nebunule =)

chiar ca :(

' date='Sep 13 2009, 10:07' post='4215577']

n am treaba cu tracia ? hmz ... din 2005 am fost in tracia ! dovezi sincer nu mai am pentru ca nu mai am pozele de acu 4 ani :mellow: dar macar sa ti tii gura poti si sa stai in banca ta

N-am de ce sa tac atata timp cat am dreptate, iar tu nu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...