wolfuletz Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 v-ati distrat la CS, singuri? :mellow:Off, iar incepi flame. Sa stii ca ne-am distrat la castel si daca se poate si saptamana viitoare sa fim tot singuri, ca spre deosbire de tine, alti colegi de-ai tai au fost, pana la sfarsit. Ce sa faci cand esti prea disperat dupa experienta si reseturi, te intelgem, stai linistit ... nu mai prea iti arde de cs stiind ca n-ai nici o sansa. Incet incet, completam seturi 380 pentru cat mai multi insi si cat mai frumoase optiuni, nu ne purta tu de griji ca nu o ducem chiar asa de rau. :D Cu topicul asta ce e ? Ai vrea pants sa termini setul, a ? :)) Eu am vreo 2 dubluri, numai bune de bagat la goblin :-j Daca n-ai veni nici saptamana viitoare ar fi ideal :tiphat:Atata poti, atata faci :>
dev Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Next db ... o sa fie concurenta ... la non-rr :)
Cristian Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Off, iar incepi flame. Sa stii ca ne-am distrat la castel si daca se poate si saptamana viitoare sa fim tot singuri, ca spre deosbire de tine, alti colegi de-ai tai au fost, pana la sfarsit. Ce sa faci cand esti prea disperat dupa experienta si reseturi, te intelgem, stai linistit ... nu mai prea iti arde de cs stiind ca n-ai nici o sansa. Incet incet, completam seturi 380 pentru cat mai multi insi si cat mai frumoase optiuni, nu ne purta tu de griji ca nu o ducem chiar asa de rau. :D Cu topicul asta ce e ? Ai vrea pants sa termini setul, a ? :)) Eu am vreo 2 dubluri, numai bune de bagat la goblin :-j Daca n-ai veni nici saptamana viitoare ar fi ideal :tiphat:Atata poti, atata faci :>Nici macar n-am fost in joc, spre deosebire de tine eu am si viata sociala. ;)Prea putin ma intereseaza ce si cate items ai tu, atata timp cat nu stiti semnificatul cuvantului fairplay.
Guest aloooo Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Off, iar incepi flame. Sa stii ca ne-am distrat la castel si daca se poate si saptamana viitoare sa fim tot singuri, ca spre deosbire de tine, alti colegi de-ai tai au fost, pana la sfarsit. Ce sa faci cand esti prea disperat dupa experienta si reseturi, te intelgem, stai linistit ... nu mai prea iti arde de cs stiind ca n-ai nici o sansa. Incet incet, completam seturi 380 pentru cat mai multi insi si cat mai frumoase optiuni, nu ne purta tu de griji ca nu o ducem chiar asa de rau. :D Cu topicul asta ce e ? Ai vrea pants sa termini setul, a ? :)) Eu am vreo 2 dubluri, numai bune de bagat la goblin :-j Daca n-ai veni nici saptamana viitoare ar fi ideal :tiphat:Atata poti, atata faci :>si acum cine sufera ia zi? poti sa iti bagi itemele alea direct in rectdespre cs n-are rost sa zic de toate manevrele lui lance ca n-ati fi avut voi cs in veci aminte credeam mai breaz de atat dar m-am inselat amarnic
Guest aloooo Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 vroiam sa va urez spor la manevre si alte alea , poate reusiti sa ne dati 99 la totisi in special lui gunit care a fost tinut in brate atata timpmulta muie la totiPA
iLoveCalifornia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 v-ati distrat la CS, singuri? :mellow:DA =) ce crezi ca daca erati voi ne distram =)) ?ps. shobo pun pariu ca nu stii ce inseamna semnatura ta =)) google it ^^cat despre fraeru de mai sus , suferind luceafar bland du-te-n viata ta voi ati fost disperati , pentru noi acuma e o placere sa ne batem joc de voi , cine rade la urma n-o ras cand trebuie :lol:
[EliTe] Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ala e shobo ? :rofl1: a ajuns ala sa ne vorbeasca asa ? cred ca a uitat cat se mai tinea dupa mine pe 2nd bd ( sau 1st ) pt party :))
Guest aloooo Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 nu-s shobohai gata ca v-am deja prea multa atentiesa va stea castelu in gat
iLoveCalifornia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=309528
Cristian Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 DA =) ce crezi ca daca erati voi ne distram =)) ?ps. shobo pun pariu ca nu stii ce inseamna semnatura ta =)) google it ^^cat despre fraeru de mai sus , suferind luceafar bland du-te-n viata ta voi ati fost disperati , pentru noi acuma e o placere sa ne batem joc de voi , cine rade la urma n-o ras cand trebuie :lol:Daca nu stiam ce inseamna, il mai puneam? :lol:' date='Sep 13 2009, 09:55' post='4215529']ala e shobo ? :rofl1: a ajuns ala sa ne vorbeasca asa ? cred ca a uitat cat se mai tinea dupa mine pe 2nd bd ( sau 1st ) pt party :))Pana acum tot ai afirmat asta, dar ai adus vreo dovada? Singura persoana caruia i-am cerut party a fost Legolas21, iar din cate stiu tu nu esti Legolas si nici n-ai vreo treaba cu Tracia.
iLoveCalifornia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Daca nu stiam ce inseamna, il mai puneam? :lol:Pana acum tot ai afirmat asta, dar ai adus vreo dovada? Singura persoana caruia i-am cerut party a fost Legolas21, iar din cate stiu tu nu esti Legolas si nici n-ai vreo treaba cu Tracia.ai dat google nebunule =)
[EliTe] Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 n am treaba cu tracia ? hmz ... din 2005 am fost in tracia ! dovezi sincer n am pentru ca nu mai am pozele de acu 4 ani :mellow: dar macar sa ti tii gura poti si sa stai in banca ta
iLoveCalifornia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry4215543 :D
Cristian Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ai dat google nebunule =)chiar ca :( ' date='Sep 13 2009, 10:07' post='4215577']n am treaba cu tracia ? hmz ... din 2005 am fost in tracia ! dovezi sincer nu mai am pentru ca nu mai am pozele de acu 4 ani :mellow: dar macar sa ti tii gura poti si sa stai in banca taN-am de ce sa tac atata timp cat am dreptate, iar tu nu.
Cristian Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 dovedeste contrariul si te voi crede :-??
iLoveCalifornia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 pai sa posteze ZAMO sa confirme ca e in TRACIA din 2005 si pe urma sa plangi in coltzul tau :(
iLoveCalifornia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 bine ma SS-itule =))gather iasi :-?poate vine si razor
Raul Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 scoate aia cu naruto de la sig ca te faci de ras :))
iLoveCalifornia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ce matu erai cu bleach... zbori ma