Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

re parazitilor -_-

@elite, o sa fiu in weekendul asta pe langa sibiu, poate ne ardem putin :"> ;;) Dar sa vad cum stau cu timpul

Guest uLise - Mg
Posted

Stii ca prima invitatie e a mea, nu <_<?

nup tu stai pe contul meu pana faci ratia mai mare decat downloadul =)

Posted

re parazitilor -_-

@elite, o sa fiu in weekendul asta pe langa sibiu, poate ne ardem putin :"> ;;) Dar sa vad cum stau cu timpul

pai eu nu stau in sibiu :P doar petrica

Posted

nup tu stai pe contul meu pana faci ratia mai mare decat downloadul =)

Nab, cand faci o anumita ratie iti da invitatii #-o . O invitatie e a mea ca sa imi fac si eu cont <_<.

Guest GUNIT-MG
Posted

eventual iesim vinerea daca nu is inscrisi nimeni :-? dar ar fi greu sa facem echilibrat :))

Posted

Neata neata :P sar putea sa ma reapuc de link in 1/2 saptamani. Mai vad pana atuncea...

PS: Ce rau a ajuns razboiul...s..t.

Mai avem adversari ? sau numai exista alianta care sa ne atace...?

Guest negativ20
Posted

Neata neata :P sar putea sa ma reapuc de link in 1/2 saptamani. Mai vad pana atuncea...

PS: Ce rau a ajuns razboiul...s..t.

Mai avem adversari ? sau numai exista alianta?

te ast nub si pe tn :>

lasa ca asa se curata servaru de toate leprele si o sa jucam si noi ptr a ne relaxa :D

Posted

De ce crezi ca ma reapuc? :)) :>

EDIT: Poate sa inteles gresit ceea ce am scris mai sus (explicatie suplimentara).

Nu o sa mai fim vanati, si la randul nostru nu vom fi nevoiti sa vanam :)

Guest GUNIT-MG
Posted

garrone conduce :))

urmat la departare de boom

dar nici lapusneanu sau REW nu se dau batuti

Posted

Apropo, e adevarat ce se zvonea pe mess?

Sa spun mai "codat":

O parte din staff (nu am specificat mu/gta/cs, si nu am spus ca este vorba de unu, 2 etc), si-a batut prietena ca ia dat restart la pc (el fiind intr-un joc) ?

Nu stiu daca este reala faza, nu am probat. Bine inteles ca numele acelei parti din staff va fi confidential. Poate stiti voi mai multe. Exista posibilitatea ca totul sa fie o inventie :pumn: .

Poate stiti voi mai multe care sunteti pe server... Multe lucruri se zvonesc dar putine sunt reale, asa ca daca e adevarat vom vorbi mai multe pe alianta, si este o faza epica :)) (pacat ca nu e filmata ) . Daca e falsa, atuncea e plina lumea de mincinosi :P, persoana care mi-a furnizat asta nu avea nici un motiv sa minta :right: .

Guest uLise - Mg
Posted

si-a batut femeia pentru un joc =)) :lol:

care e adminul ? :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...