[EliTe] Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 mg/bk ? oricum schimb parolele la amandoua cred
Guest TheTsu Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 pe bk, adica eu =))@lance, eu de mult zic ca s-a intrecut limita. Cum sa faci preluari din 5 in 5 minute? Eu cand intru pe Elite sa fac, fac doar 1 si aia ca sa fac rost de tarc lui wolf sau g -_- unii fac doar sa vaneze
[EliTe] Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 tsu sa mi dai un buzz sa ti dau parola noua
wodoo17 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 http://head-hunters.forumer.ro/diverse-f14...fk-lot-t313.htmun replay cu da sau nuthx tiphat.gif
[EliTe] Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 http://head-hunters.forumer.ro/diverse-f14...fk-lot-t313.htmun replay cu da sau nuthx tiphat.gifHello. As vrea sa stiu si eu daca am incredere in voi sa las afk in lot timp de 2 sapt cat voi fi plecat in Franta fara sa imi da`ti pk sau preluare sa nu las calculatoru aprins degeaba. Astept raspunsuri Da/Nuimi place cum gandesti :)) sigur se gaseste careva din ally sa ti dea pk in vreo 2 ore. pleaca linistit in franta lasa jocurile
Guest uLise - Mg Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 este un tigan de pe la mine are o masina de cusut singer :blink: arata asa
Guest TheTsu Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Hello. As vrea sa stiu si eu daca am incredere in voi sa las afk in lot timp de 2 sapt cat voi fi plecat in Franta fara sa imi da`ti pk sau preluare sa nu las calculatoru aprins degeaba. Astept raspunsuri Da/NuSi totusi ai uitat rr-urile la svr, mana care se termina si eventualele pene de curent sau rr-uri la calculator :P@Elite, lasa-mi un offline, intru cam rar pe mess
[EliTe] Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 @Elite, lasa-mi un offline, intru cam rar pe messacuma iti daunb
Guest Rudy Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 eu cred ca ar trebui sa incetati si voi si ei :) dar e doar o parere..altfel va disparea orice placere de a juca..probabil ca e mult mai relaxant si mai ok sa joci in guild/alianta mai micaAcum intelegi de ce sunt in Heaven. :)
Guest Warlord_King Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 careva poate da luinkul de la HH nu ala cu ventrilo alalat:D miam reformatat calcul si nul mai gasesc=)))
Guest Warlord_King Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 gata lam gasit G miai scos drepturile sau nu am avut deloc?=)) nu pot posta numa la recrutari..
Guest TheTsu Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 elite, n-am primit niciun offline ^_^neatza :P
Guest uLise - Mg Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 daca n-ai primit nu-ti mai da parolad-aia , mori.. <_<