Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

pe bk, adica eu =))

@lance, eu de mult zic ca s-a intrecut limita. Cum sa faci preluari din 5 in 5 minute? Eu cand intru pe Elite sa fac, fac doar 1 si aia ca sa fac rost de tarc lui wolf sau g -_- unii fac doar sa vaneze

Posted

Hello. As vrea sa stiu si eu daca am incredere in voi sa las afk in lot timp de 2 sapt cat voi fi plecat in Franta fara sa imi da`ti pk sau preluare sa nu las calculatoru aprins degeaba. Astept raspunsuri Da/Nu

imi place cum gandesti :)) sigur se gaseste careva din ally sa ti dea pk in vreo 2 ore. pleaca linistit in franta lasa jocurile

Guest uLise - Mg
Posted

este un tigan de pe la mine are o masina de cusut singer :blink:

Imagine IPB

arata asa

Posted

Hello. As vrea sa stiu si eu daca am incredere in voi sa las afk in lot timp de 2 sapt cat voi fi plecat in Franta fara sa imi da`ti pk sau preluare sa nu las calculatoru aprins degeaba. Astept raspunsuri Da/Nu

Si totusi ai uitat rr-urile la svr, mana care se termina si eventualele pene de curent sau rr-uri la calculator :P

@Elite, lasa-mi un offline, intru cam rar pe mess

Posted

eu cred ca ar trebui sa incetati si voi si ei :) dar e doar o parere..altfel va disparea orice placere de a juca..probabil ca e mult mai relaxant si mai ok sa joci in guild/alianta mai mica

Acum intelegi de ce sunt in Heaven. :)

Guest Warlord_King
Posted

careva poate da luinkul de la HH nu ala cu ventrilo alalat:D miam reformatat calcul si nul mai gasesc=)))

Guest Warlord_King
Posted

gata lam gasit G miai scos drepturile sau nu am avut deloc?=)) nu pot posta numa la recrutari..

Posted

elite, n-am primit niciun offline ^_^

neatza :P

Guest uLise - Mg
Posted

daca n-ai primit nu-ti mai da parola

d-aia , mori.. <_<

Posted

am alte charuri in asteptare >:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...