[EliTe] Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 1 film ceva?daca te refereai la recomandari buzz me urat e litoralul romanesc -_-mai sus de corbu ( la vadu ) e superb , plaja virgina cat vezi cu ochii :>
uLise Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 urat e litoralul romanesc -_-ehh ^_^a fost dadina in tenerife cu 600 euro
uLise Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 astazi a fost cea mai plictisitoare zi din viata mea :<
Guest TheTsu Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 eu am facut 6 ore in 35+ de grade intr-un personal, de la constanta la bucuresti... mai bine m-as fi plictisit -_-
jeffry99 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 ce tare ss ptr stationare desi plekm din tarc :-j trb sa ia cs-ul intrun fel sau altul :hail: ija vine si zice dati cs-ul nush cui regulamentul este aplikt in felul cum gandeste fiecare moderator si tot asa sper sa tinem cs-ul cat mai mult sa moara toti de ciuda
ija4ok Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ce zici kinul? Se pare ca am facut un lucru rau ca te-am lasat sa participi la CS.
uLise Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 n-am inteles nimic din ce-ai zis acolo kinule :blink:anw nu ma intereseaza , prostiile astea se fac la sectiunea plangeri ;) ija nu transforma topicul in plangeri <_<
jeffry99 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ce zici kinul? Se pare ca am facut un lucru rau ca te-am lasat sa participi la CS.nu e asta ija dar asa e cand zici lucrurilor pe nume esti luat la ochi de "toti"din staf