Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

hello :kiss:

1. tu cine esti ?

2. nu e curu' meu la avatar ;)

3. I have my own car

4. vezi-ti de treburile tale :) ca nu te priveste pe tine cand si mai ales unde ies eu

eu sunt ma-ta, mars la culcare

hai ia-ma iar cu lista lu' peshte prajit

Posted

aoleo, m-am gasit cu cine sa ma iau in gura, cu o pustoaica de 18 ani careia de-abia i s-a uscat cerneala pe permis, asta daca are..

hai da-te-n sange, nu ne mai deranja pe aici, ia si bea niste apa plata pe dorobanti sau pe unde oi avea tu treaba

Posted

nu, si nici nu vreau sa te cunosc

ai vreo treaba cu hh-ul?

nu?

da-ti cu eject de pe threadul asta, m-am saturat de toti cealapadii care cauta anturaj cu japca

Posted

nu am venit aici de capul meu in caz ca nu stiai :)

daca te uiti cu ceva pagini in urma dev cu sly m-au invitat aici si Lance stie ca frecventez threadul..asa ca daca ei nu au o problema cu asta , care ar fi a ta? Inteleg ca activezi de mult aici insa nu cred ca te-am jignit vreodata

Posted

GM-ul guildei e stapanul topicului, el decide in legatura cu topicul, daca se va inchide, daca se va deschide, daca doreste ca un user sa nu posteze acolo, etc.

Imi pare rau, va trebui sa-l asculti.

Dar poti posta la mine, ca nu ma supar. :D

Guest galateanu19
Posted

uu deea :( ce de-a cearta

bogzila lasa fata ma mai face si ea 1 spam ceva :>

o da my page :nanana:

Posted

a btw am o mica intrebare bunny

zici ca un membru gm poate sa hotarasca cine posteaza sau nu

dev este membru gm, i-a cerut lixandrei sa nu mai posteze aici si ea continua sa posteze

intrebarea mea este: Regulile se aplica pentru toti?Sau doar pentru cei care vor sa le respecte?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...