dev Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 deea, du-te pe-acolo pe unde ai tu treaba la ora asta sambata, gen bamboo, kristal, cluburi d-astea ..ce faci? astepti sa se culce mami si tati sa le furi masina?jenibil sa-ti pui curu' la avatar ..Rau esti ... :rofl2: ... de unde sti ca-i curu` ei? :rofl2: ...Tu o cunosti mai bine ca noi :)) ?PS: Don`t worry Bogz ... nu e genul care ... "crezi" tu ... :P
dev Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Si e Beyonce ... doar ca sa sti :P ... [la avatarul ei]
iLoveCalifornia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 El nu stie sa scrie ? Trebuie sa apleze la tine ? :>Grija cu alcoolulE prima oara cand zic, my page ^^<_< you you...am dormit in plm cu usile deschise m-o tras curentup.s Mary J Blige e mai misto ca Beyonce :nanana:
iLoveCalifornia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 sa fiti binecuvantati :-jsa mori tu :lol: ?neata vulpoiule patimas
*Deea* Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 hello :kiss: deea, du-te pe-acolo pe unde ai tu treaba la ora asta sambata, gen bamboo, kristal, cluburi d-astea ..ce faci? astepti sa se culce mami si tati sa le furi masina?jenibil sa-ti pui curu' la avatar ..1. tu cine esti ?2. nu e curu' meu la avatar ;)3. I have my own car4. vezi-ti de treburile tale :) ca nu te priveste pe tine cand si mai ales unde ies eu
dev Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Are masina ei personala ... multi n-au biciclete p-aci :rofl2: ...
dev Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 eu n-am 8-| Lasa ... o sa-ti faci tu masina ta cu reactii ... :cool2: