iLoveCalifornia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Vezi ca ti-am lasat o intrebare la topicul de la vanzari-cumparari. nu-i da ma gunit , nu vezi ca posteaza mascat sa se laude cu bannerul de sub caine :| warlord , ai facut ce ti-am zis cu cererea aia pe forum la myst........... p.ssssssssssssssssss mie rau de nu mai potttttttt :| ma doare spatele rau de tot
[EliTe] Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 p.ssssssssssssssssss mie rau de nu mai potttttttt :| ma doare spatele rau de totbautura ?
Guest galateanu19 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306681intrebare de 10pct :)) ce cauta acest speciment moderator? b-(
iLoveCalifornia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 m-am uitat la un episod cu chuck , belea rau serialul :lol:e ok alexey , n-am nimic cu el ^_^ dar kinule ai facut o treaba al naibii =))
Guest galateanu19 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 m-am uitat la un episod cu chuck , belea rau serialul :lol:e ok alexey , n-am nimic cu el ^_^ dar kinule ai facut o treaba al naibii =)) :>
Sly Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Eu zic să terminaţi cu prostiile.Persoanele implicate au fost şi ele în HH, deci nu-şi au rost certurile, cu atât mai mult aici pe topicul HH-ului.Chiar nu se poate puţină maturitate? :-??
[EliTe] Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 m-am uitat la un episod cu chuck , belea rau serialul :lol:nu e asa stralucit dar merge ...am inceput si eu sezonu 1
Sly Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Da, am citit Sven Hassel, e teritoriul neutru dintre două ofensive.Care-i legătura?L.E. domeniul lui M.J?Am încurcat borcanele. Mă gândeam la no man`s land.
Sly Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 <_< Tsu facem un CS?Ultimul post aici....pe Link. :)
iLoveCalifornia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Da, am citit Sven Hassel, e teritoriul neutru dintre două ofensive.Care-i legătura?L.E. domeniul lui M.J?Am încurcat borcanele. Mă gândeam la no man`s land.no no no :Pit's about grow up ;) in neverland no one's grow up Eu zic să terminaţi cu prostiile.Persoanele implicate au fost şi ele în HH, deci nu-şi au rost certurile, cu atât mai mult aici pe topicul HH-ului.Chiar nu se poate puţină maturitate?ideea este ca kin a facut o gluma buna ;;)
Guest galateanu19 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Eu zic să terminaţi cu prostiile.Persoanele implicate au fost şi ele în HH, deci nu-şi au rost certurile, cu atât mai mult aici pe topicul HH-ului.Chiar nu se poate puţină maturitate? :-??cu real tyre nu am nimik dar cu fata palida asta..........am alergie cand il vad :angry1:si se mai da si mare profesor