Guest galateanu19 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Kinule ... iti zic sincer! Fratelo` ... vezi de cine te iei din HH ca pana la urma urmei Cipo ar putea fi si sef aici ... si ar putea fi parintele multora de aici! El stie ce stie ... si mai bine zis ... stie perfect de bine de ce s-a lasat! Multi s-au retras ... din cauza unora incuiati ... si din pacate ... domina aceea pe server!Fara suparare ... stiu ca nu esti realul kinul [ca era de lovit joagaru` cu nicovala ...] ... esti ... Negativ daca tin bine minte? In principiu pareai un baiat mai ... calculat ... dar vad ca nu cunosti prea multe glorii de pe LinkMania ... inafara de pensionaru` ala de wolfuletz :rofl2: si restu` ... "veteranilor" ... pe langa care EU sunt copil mic ... si activez de prin februarie 2005 ... p-aci si prin MU, activam de pe atunci ... ;)PS: Am citit tot ce ai scris ... dar nu e frumos sa sari in gatul unuia ca CIPO ...dev joc din 2007 pe LM eu 1 nu m-am legat de crap cel din hh vechi ci pur si simplu am crezut ca e ala de db asta.M-ai vazut sa ma iau aiurea de cineva pe aici?nu cred iar cipo asta este daca citea ce mi-a zis tsu imi vb asa si atunci nici eu lui.Puteti crede ce vreti nu ma intereseaza :tiphat:
dev Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Bine ... tot n-ai devenit Pozitiv :rofl2: :-? hai sa terminam cu conflicul asta :) dev nu cred ca mai era nevoie sa comentam pe marginea lui..fiecare stie cate ceva despre Mu si HH fiecare..cam cat a apucat sa invetelma sandeleShoot me down ...@Sandala ... LMA :D
Guest galateanu19 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Bine ... tot n-ai devenit Pozitiv :rofl2: asta e :)) LMA ulise nub
Carp Angler Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 neatsa ^_^dev , i like the glasses from the avatar <_<
Guest Rudy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Alo gara! ce e aici? de cand toata lumea monopol pe maimutele mele? #-o Cer drepturile de autor. Lance te ocupi tu de amenzi!