bunny Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 rudy, pune cainele pe ei. ^_^Cel mai bine ar fi sa incetati si sa va acceptati vechii membri si viceversa. :)
Guest galateanu19 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Fara suparare, dar mai trebuie sa incep cu zicale "el juca MU cand tu jucai solitare online" sau "cand el juca cu BK de 60rr+ tu nici nu stiai ce e ala BK?"Nu cred ca-si au rostul ca sincer ca doar ai sa crezi ca-ti bagam asta pe sub nas ca sa ne dam rotunzi, sau incercam sa ne incordam muscii virtuali... dar chiar si asa, intr-un joc ca si in viata reala se acorda un anumit respect acolo unde respectul trebuie acordat. CIPO merita nu numai pentru ce fel de om intr-un joc, dar si in realitate, si crede-ma ca eu il stiu foarte bine si de ceva timp, dar pe tine doar ca o fantoma intr-un joc de la 5 la 11 dimineata pe un spot punctiform nu am multe de spus.Nu vreau sa te cert si nici sa jignesc, dar e de preferat ca atunci cand 2-3-8 persoane sa-ti zica despre un jucator, o persoana, un om ca te inseli, ar trebui sa-i asculti si sa te asezi in banca ta. :tiphat: E un forum public, e un topic facut pentru o gluma, un moment de spam, nu pentru a ne da rotunzi ce am zis de cineva si cine sunt eu, sau ce istorie stiu eu despre Honey ca ex: si ei nu stiu. Pentru asa ceva ti-ai gresit persoanele si forumul. Mersi.rudy citeste ce am scris dupa ce mia zis tsu ca nu e cel care cred eu.Eu am adresat acele cuvinte crezand ca e cel care se tot plimba dupa cs anciente :)
Guest Rudy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Te cred, am vazut si la ce te-ai referit tu. Numai ca m-a deranjat tonul, nu am zis ca ai facut-o din rautate, dar nici nu te-ai oprit dupa ce te-au rugat mai multi. Atat, sper ca ne-am lamurit cu totii si cu asta basta.
Cafeniul Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ma bag si eu pe lex mu :P asa de fun, sa joc putin pe 7 k xp :P Cand e cs-ul? :)
-GUNIT- Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 vinerea de la 4 :-"kinul l`a confundat pe crap cu krapul ^_^ P.S. LMA ulise ^_^ http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306419
[EliTe] Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ma bag si eu pe lex mu :P asa de fun, sa joc putin pe 7 k xp :P Cand e cs-ul? :)defapt este 500x ( asa scrie pe xtremetop iar resetul il dai in 15-20 min ) P.S. LMA ulise ^_^ http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306419la multi ani !
Alexandru Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 elite tot nub ai ramas, in xtreme top o ramas season 2 cu exp 500x <_<lma sandele
[EliTe] Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 elite tot nub ai ramas, in xtreme top o ramas season 2 cu exp 500x <_<lma sandele;;) nub pana la pensiela 7000x dai rr in 20 minute ?
Brook Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ' date='Aug 28 2009, 00:23' post='4157850'];;) nub pana la pensiela 7000x dai rr in 20 minute ?chiar si mai repede daca te grabesti ! @ulise la multi ani! by Brooklyn aka SoulAsasin (asta in cazul in care va intrebati "Cine e asta de se baga in seama!?" )
[EliTe] Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 chiar si mai repede daca te grabesti ! ar trebui sa fie mai repede ...
dev Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Kinule ... iti zic sincer! Fratelo` ... vezi de cine te iei din HH ca pana la urma urmei Cipo ar putea fi si sef aici ... si ar putea fi parintele multora de aici! El stie ce stie ... si mai bine zis ... stie perfect de bine de ce s-a lasat! Multi s-au retras ... din cauza unora incuiati ... si din pacate ... domina aceea pe server!Fara suparare ... stiu ca nu esti realul kinul [ca era de lovit joagaru` cu nicovala ...] ... esti ... Negativ daca tin bine minte? In principiu pareai un baiat mai ... calculat ... dar vad ca nu cunosti prea multe glorii de pe LinkMania ... inafara de pensionaru` ala de wolfuletz :rofl2: si restu` ... "veteranilor" ... pe langa care EU sunt copil mic ... si activez de prin februarie 2005 ... p-aci si prin MU, activam de pe atunci ... ;)PS: Am citit tot ce ai scris ... dar nu e frumos sa sari in gatul unuia ca CIPO ...
King_Warlord Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 re all ma butetzi baga cu bkul in guild am ramas fara ryuk cateva zile.... ma luatzi am postat si la guild dar asa rau is nici nu ma votatzi:D is on acum pe Warlord:D pm memc sly:D :beer:
Lancelot Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 :-? hai sa terminam cu conflicul asta :) dev nu cred ca mai era nevoie sa comentam pe marginea lui..fiecare stie cate ceva despre Mu si HH fiecare..cam cat a apucat sa invetelma sandele
King_Warlord Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ups :D Lma :DDD :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
Guest Rudy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Astia de la mine sunt afk de cateva ore. Voi ce faceti?
Carp Angler Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 BAI OAMENI EU NU MA JOC MU am jucat acum ff mult timp, salut si eu pentru ca am trait multe amintiri placute si neplacute
King_Warlord Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 saluatre cu cine esti in party tsu? nu ai nevoie de un bk?=)))))dam it am luat ss pe ryuk:(
Guest Rudy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 BAI OAMENI EU NU MA JOC MU am jucat acum ff mult timp, salut si eu pentru ca am trait multe amintiri placute si neplacute Mai traiesti? Care mai e viata ta? @King_Warlord e full, dar plin de afk-isti. Si raman fara potiuni de mana. Si partea nostima ca eu am ajuns holderul. <_<
King_Warlord Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 e cel mai frumos sa fii holder si restul afk^^ ai datr deja rr? daca da cate?:F
Guest Rudy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Care rr?..as vrea eu. Trag in stanga si in dreapta, dar la cata energie am, am ajuns holder.
King_Warlord Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 e bine :D sa fac rost de inv si daca vrei itzi aduc eu manamda nu mai pot pleca am ramas singurul on
Carp Angler Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Mai traiesti? Care mai e viata ta?ms rudy pai astept cu emotii inceperea FACULTATII ( ca sa ma laud :D ) , in rest toate bine si frumoase , tot ce imi doresc e sanatate , ah si ca orice om niste bani in plus :)momentan ma retrag la somn , am petrecut o seara alba datorita calificarii de nedescris a lu'DinamoNoapte buna ! , bafta la xp