Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest galateanu19
Posted

Fara suparare, dar mai trebuie sa incep cu zicale "el juca MU cand tu jucai solitare online" sau "cand el juca cu BK de 60rr+ tu nici nu stiai ce e ala BK?"

Nu cred ca-si au rostul ca sincer ca doar ai sa crezi ca-ti bagam asta pe sub nas ca sa ne dam rotunzi, sau incercam sa ne incordam muscii virtuali... dar chiar si asa, intr-un joc ca si in viata reala se acorda un anumit respect acolo unde respectul trebuie acordat. CIPO merita nu numai pentru ce fel de om intr-un joc, dar si in realitate, si crede-ma ca eu il stiu foarte bine si de ceva timp, dar pe tine doar ca o fantoma intr-un joc de la 5 la 11 dimineata pe un spot punctiform nu am multe de spus.

Nu vreau sa te cert si nici sa jignesc, dar e de preferat ca atunci cand 2-3-8 persoane sa-ti zica despre un jucator, o persoana, un om ca te inseli, ar trebui sa-i asculti si sa te asezi in banca ta. :tiphat:

E un forum public, e un topic facut pentru o gluma, un moment de spam, nu pentru a ne da rotunzi ce am zis de cineva si cine sunt eu, sau ce istorie stiu eu despre Honey ca ex: si ei nu stiu. Pentru asa ceva ti-ai gresit persoanele si forumul. Mersi.

rudy citeste ce am scris dupa ce mia zis tsu ca nu e cel care cred eu.Eu am adresat acele cuvinte crezand ca e cel care se tot plimba dupa cs anciente :)

Posted

Te cred, am vazut si la ce te-ai referit tu. Numai ca m-a deranjat tonul, nu am zis ca ai facut-o din rautate, dar nici nu te-ai oprit dupa ce te-au rugat mai multi. Atat, sper ca ne-am lamurit cu totii si cu asta basta.

Posted

' date='Aug 28 2009, 00:23' post='4157850']

;;) nub pana la pensie

la 7000x dai rr in 20 minute ?

chiar si mai repede daca te grabesti !

@ulise la multi ani!

by Brooklyn aka SoulAsasin (asta in cazul in care va intrebati "Cine e asta de se baga in seama!?" )

Posted

Kinule ... iti zic sincer! Fratelo` ... vezi de cine te iei din HH ca pana la urma urmei Cipo ar putea fi si sef aici ... si ar putea fi parintele multora de aici! El stie ce stie ... si mai bine zis ... stie perfect de bine de ce s-a lasat! Multi s-au retras ... din cauza unora incuiati ... si din pacate ... domina aceea pe server!

Fara suparare ... stiu ca nu esti realul kinul [ca era de lovit joagaru` cu nicovala ...] ... esti ... Negativ daca tin bine minte? In principiu pareai un baiat mai ... calculat ... dar vad ca nu cunosti prea multe glorii de pe LinkMania ... inafara de pensionaru` ala de wolfuletz :rofl2: si restu` ... "veteranilor" ... pe langa care EU sunt copil mic ... si activez de prin februarie 2005 ... p-aci si prin MU, activam de pe atunci ... ;)

PS: Am citit tot ce ai scris ... dar nu e frumos sa sari in gatul unuia ca CIPO ...

Posted

re all ma butetzi baga cu bkul in guild am ramas fara ryuk cateva zile.... ma luatzi am postat si la guild dar asa rau is nici nu ma votatzi:D is on acum pe Warlord:D pm me

mc sly:D :beer:

Posted

:-? hai sa terminam cu conflicul asta :) dev nu cred ca mai era nevoie sa comentam pe marginea lui..fiecare stie cate ceva despre Mu si HH fiecare..cam cat a apucat sa invete

lma sandele

Posted

Astia de la mine sunt afk de cateva ore. Voi ce faceti?

Posted

BAI OAMENI EU NU MA JOC MU

am jucat acum ff mult timp,

salut si eu pentru ca am trait multe amintiri placute si neplacute

Mai traiesti? Care mai e viata ta?

@King_Warlord e full, dar plin de afk-isti. Si raman fara potiuni de manaImagine IPB. Si partea nostima ca eu am ajuns holderul. <_<

Posted

Care rr?..as vrea eu. Trag in stanga si in dreapta, dar la cata energie am, am ajuns holder.Imagine IPB

Posted

Mai traiesti? Care mai e viata ta?

ms rudy

pai astept cu emotii inceperea FACULTATII ( ca sa ma laud :D ) , in rest toate bine si frumoase , tot ce imi doresc e sanatate , ah si ca orice om niste bani in plus :)

momentan ma retrag la somn , am petrecut o seara alba datorita calificarii de nedescris a lu'Dinamo

Noapte buna ! , bafta la xp

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...