RONINUL Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 kinule crap =/= pantera/krapC ZICI D ASTA RADULE ?? =P
bunny Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 RE BUNNY =PZici ca-ti refaci fiorosul bk si pe versiunea asta? :P
RONINUL Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Zici ca-ti refaci fiorosul bk si pe versiunea asta? :PVREI IARA SA PLINGA TOT SERVERUL D KS :cool2: :dance: ;) ;;)
RONINUL Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 =)) sau cand inchideai bc6O DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAI LOVEITTTTTTTTTT :cool2:>>> MAX 2 MIN ;;)
CIPO Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ce ma mai enervai cu ks-ul tau. =))CIT PUTEA SA MA DISTREZE :cool2: =)) SI APOI MA INTILNEAM CU TSU SAU CU GUPPY CARE CIND II ARATAM ARMELE STRIGA DUPA MINE P TOT SERVERUL >>> DUPEULEEEECIND DADEAM CADOU 1 ARMA LA 1 NUUB CARE CEREA PARTY IN TARKUL D BK S UITA TOT TARKUL LA EA =)) ;;) EHHH >>> ISTORIEE :cool2: ;) =P
Guest galateanu19 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 EU NICI NU INTELEG DEFAPT C CAUTI TU IN HH OARE??? :whistle: DEOBICEI HH S CUNOSC FB INTRE EI :violent: >>>ORI TU VAD K ESTI CAM PARALEL PACI :whistle: AI AJUNS DEJA SA DAI VOIE SI SA POSTAM P TOPIK ???PARCA P4NTERA ERA KRAP PESTE>>> ESTE CRAP SI SOLENTA SI ASTA O STIU FB D ANI D ZILEMA FACI SAL SUN ACU P PESTE =Pcand o sa activezi pe aici atunci sa vb #-o nu traim din amintiri :-j stiam ca krapuelf are 1 user asemanator daca citeai tot ai fi vazut ;)va poate confirma [Adam] gm la HEART ca Krapuelf cel din hh de la inceputul db a fost prin honey
Sly Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Kinule de ce nu-ţi vezi tu de lungul nasului?Cum îţi permiţi să-i vorbeşti aşa lui CIPO.Şi de când ai pus tu monopol pe topicul ăsta?P.S. eu oricum nu mai vreau să am legaturi cu unii din HH şi mai ales cu forumul Linkmania, dar mă deranjează că se sare la gâtul lui CIPO.
Guest galateanu19 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Kinule de ce nu-ţi vezi tu de lungul nasului?Cum îţi permiţi să-i vorbeşti aşa lui CIPO.Şi de când ai pus tu monopol pe topicul ăsta?P.S. eu oricum nu mai vreau să am legaturi cu unii din HH şi mai ales cu forumul Linkmania, dar mă deranjează că se sare la gâtul lui CIPO.mai intai sa isi vada el de lungul nasului eu nu l-am atacat pe el deci nici el pe mn nu are nici 1 drept
CIPO Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 cand o sa activezi pe aici atunci sa vb #-o nu traim din amintiri :-j stiam ca krapuelf are 1 user asemanator daca citeai tot ai fi vazut ;)va poate confirma [Adam] gm la HEART ca Krapuelf cel din hh de la inceputul db a fost prin honeyGOGULE TU CRED K NU STI SA CITESTI >>>USERUL CARE NEA SALUTAT ERA KLAR 1 PRIETEN VEKI P CARE TU NU AI D UNDE S AL CUNOSTI >>>>Crap >>> A SPUS KIAR SI MANU K E PESTELEAPROPO TU D CIND JOCI MU???EU JUCAM VERSIUNEA ASTA ACUM 4 ANI =Pmai intai sa isi vada el de lungul nasului eu nu l-am atacat pe el deci nici el pe mn nu are nici 1 dreptPAI TU DEJA AI ATAKAT PRIETENII MEI GOGULEPT K DEFAPT TU NU STI SA CITESTI CORECT SI CRED K AR TREBUI SAI CERI SCUZE PESHTELUI
Guest galateanu19 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 GOGULE TU CRED K NU STI SA CITESTI >>>USERUL CARE NEA SALUTAT ERA KLAR 1 PRIETEN VEKI P CARE TU NU AI D UNDE S AL CUNOSTI >>>>Crap >>> A SPUS KIAR SI MANU K E PESTELEAPROPO TU D CIND JOCI MU???EU JUCAM VERSIUNEA ASTA ACUM 4 ANI =Pam jucat pe db3 si acu s1si lasama cu strofe de acu 4 ani ca daca nu eram cei de acuma care activam cat de cat nici db asta nu era hh pe srv cum ati fost voi noi in hh asa is si eu si cu asta v-am spus tot :tiphat: crap a zis saluut atat........iar crapu care a fost in honey are 1 user asemanator cu acesta
Sly Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Eu cred ca s-a făcut o confuzie.Crapul a fost prieten cu mulţi de prin HH şi el a venit să-şi salute vechii prieteni, nimic mai mult, nu mai săriţi la gâtul oamenilor precum lupii că nu e cea se crede.
Guest galateanu19 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 saluuuuuuuuut :Dce vrei sa citesc aici?de unde vrei sa stiu eu cn e?eu il stiu pe crapuelf care avea car in hh prieten cu pantera mosucu......
CIPO Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 am jucat pe db3 si acu s1si lasama cu strofe de acu 4 ani ca daca nu eram cei de acuma care activam cat de cat nici db asta nu era hh pe srv cum ati fost voi noi in hh asa is si eu si cu asta v-am spus tot :tiphat: crap a zis saluut atat........iar crapu care a fost in honey are 1 user asemanator cu acestaGOGULEEEEEEEEEEEEEEUNI DINTRE NOI NU MAI JOKA AICI K NEAM SATURAT D MU PLAYERS D PARTYPLZZ / QQQ/ ZEN PLZ SAU D ALTELE D AICI DAR HH EXISTA GOGULEEEEEEEEEEEDAR PT TINE ESTE SI VA RAMINE 1 TAINA ASTA =P
Guest galateanu19 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Eu cred ca s-a făcut o confuzie.Crapul a fost prieten cu mulţi de prin HH şi el a venit să-şi salute vechii prieteni, nimic mai mult, nu mai săriţi la gâtul oamenilor precum lupii că nu e cea se crede.vezi sly ca ti-ai dat seama si nu era nevoie sa ne umflam in pene ;) am inteles ca e un alt crapu fata de cel de pe db asta de cand mia zis tsu
Guest Rudy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mai intai sa isi vada el de lungul nasului eu nu l-am atacat pe el deci nici el pe mn nu are nici 1 dreptFara suparare, dar mai trebuie sa incep cu zicale "el juca MU cand tu jucai solitare online" sau "cand el juca cu BK de 60rr+ tu nici nu stiai ce e ala BK?"Nu cred ca-si au rostul ca sincer doar ai sa crezi ca-ti bagam asta pe sub nas ca sa ne dam rotunzi, sau incercam sa ne incordam muschii virtuali... dar chiar si asa, intr-un joc ca si in viata reala se acorda un anumit respect acolo unde respectul trebuie acordat. CIPO merita nu numai pentru ce fel de om intr-un joc, dar si in realitate, si crede-ma ca eu il stiu foarte bine si de ceva timp, dar pe tine doar ca o fantoma intr-un joc de la 5 la 11 dimineata pe un spot punctiform nu am multe de spus.Nu vreau sa te cert si nici sa jignesc, dar e de preferat ca atunci cand 2-3-8 persoane sa-ti zica despre un jucator, o persoana, un om ca te inseli, ar trebui sa-i asculti si sa te asezi in banca ta. :tiphat: E un forum public, e un topic facut pentru o gluma, un moment de spam, nu pentru a ne da rotunzi ce am zis de cineva si cine sunt eu, sau ce istorie stiu eu despre Honey ca ex: si ei nu stiu. Pentru asa ceva ti-ai gresit persoanele si forumul. Mersi.
Guest galateanu19 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 GOGULEEEEEEEEEEEEEEUNI DINTRE NOI NU MAI JOKA AICI K NEAM SATURAT D MU PLAYERS D PARTYPLZZ / QQQ/ ZEN PLZ SAU D ALTELE D AICI DAR HH EXISTA GOGULEEEEEEEEEEEDAR PT TINE ESTE SI VA RAMINE 1 TAINA ASTA =Pexista gogule dar daca nu jucam eu gunit bogz mira oick si restu nu exista poate ca facea careva lv de guild si crea hh si gata.se pare ca u te-ai nascut in hh si te crezi vreun sef al hh