Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Stai linistita la partea cu "nu-mi iese". Ca iti canta isonul baietii, e altceva :)).

Cum naiba sa zici "brilliant", bai nene :))? CUM? Chestia asta se cerea, nu ca m-am luat de tine.

Hello :despair:!

o curca geloasa =))

Posted

in moldova fata hai

la bucuresti e cacao cu lapte , cand vorbeste un moldovean se simte -_- , ma simt mandru ^^

le. aa da , regurile pentru toti , chiar daca esti din alianta nu jignesti membru HH -_- pe pm o faceti , okay ?

Posted

in moldova fata hai

la bucuresti e cacao cu lapte , cand vorbeste un moldovean se simte -_- , ma simt mandru ^^

le. aa da , regurile pentru toti , chiar daca esti din alianta nu jignesti membru HH -_- pe pm o faceti , okay ?

ce rau e ulise taie in carne vie :bananadance2:

Posted

kinule , nu fi cu mufa ;;) nu-i frumos [-(

btw tu si alexandra sunteti niste gobai :lol:

ps.

ce belea canta englezu

ulise ai sora?sau ma leg degeaba =))

desi sunt din gl inima moldovei nu am auzit de gobai asta :))

Posted

in moldova fata hai

Desi am petrecut destula vreme prin Vaslui / Galati / Bacau (foarte putin in Bacau), nu am auzit termenul asta.

"esti din alianta" :)). Of, of, daca erai in joc Sanducule... Nu mai zic ca iar sare ca crenwurstiul la mustar.

Credeam ca tu joci, Tsu.

Posted

cred ca e e de la conversatia noastra ^_^

is prea rau >:)

Ce conversatie? :-?

Ca GM trebuie sa stiu tot ce respira pe aici. TOT

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...