Tsu_Xing Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 RE :cool2: RE ALL HH =Pam pilotat si eu in Germania cand am fost un avion ^_^ Vai ce misto a facut pilotul de mine :)) Eram in cer ma uitam ca fraierul in jos si vedeam autostrada asa mica si cand colo imi zice sa pilotez... o.O Iau maneta si dreaQ =)) imi zice sa fac dreapta, eu, dau maxim dreapta :)) incepe asta sa faca o curba ffff urata :)) incerc sa corectez, dau iar maxim in stanga :)) tot asa urat o ia. Dupa ce ma vede ca sunt praf imi zice "incet corectezi"... revelatie :)) apoi dupa ce m-am prins cum sa fac stanga, dreapta, sus, jos, m-a pus sa ma uit pe aparate, mai intai la cel cu aripile, sa vad daca sunt drepte, apoi dupa ce m-am obisnuit, m-a pus sa ma uit la intaltime si mai era 1 care am uitat ^_^ oricum, fff obositor :P
iLoveCalifornia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 cand cipo tasteaza lumea se minuneaza ^_^ iar ulise rimeaza =) :Phello alll lucky bastards ;;)
Tsu_Xing Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 cipo, avem un svr unde ne batem cu polks XD :))
macheda Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 :beer:gata ss-ul G?nab stai cu wolf on ca umbla reptilele :>
*Deea* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 hello :kiss:@lixandrina: iar comentezi la adresa mea ?
*Deea* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 incearca sa se certe cu mine , ca nu ii reuseste asta e partea a doua :)
iLoveCalifornia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 vreau sa o vad pe deea toata in ciocolata cum se bate =)
macheda Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ^_^ gata ss deea tu cn esti din joc? :Dnush cn dar merita sa ne riscam sa ii cerem nr de telefon =))
iLoveCalifornia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 nush cn dar merita sa ne riscam sa ii cerem nr de telefon =))truepai joaca pe ritm beyonce , caracter in joc n-are dar are un caracter :>
Raul Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Care va mai bagati pe severul unde joc eu si Cartman? :> e fresh db
lixandra Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Stai linistita la partea cu "nu-mi iese". Ca iti canta isonul baietii, e altceva :)).Cum naiba sa zici "brilliant", bai nene :))? CUM? Chestia asta se cerea, nu ca m-am luat de tine.Hello :despair:!
iLoveCalifornia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 hello lexa am inteles totul de la inceput ^_^nu poti sa spui ca e awesome unui documentar despre masoni and shits ^_^