King_Warlord Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 :D lance nu fa ochii aia la mine ca nu stiu ce vrei sa zici si ma sperii^^
lixandra Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Vrea sa se uite sub fustita ta dar nu are curaj sa iti zica.Neata!
iLoveCalifornia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ce mardeala si-o luat un betivan de la tigani -_-
dev Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Pacat ... trebuia altcineva sa fure mardeala aia ...
iLoveCalifornia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 i-am zis de gagica ta de la avatar , trebuia batuta in toate... ^_^
dev Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Nu la asta m-am referit :rofl2: ...Asta merita [z]batuta :D
Guest OLDfukinSKULL Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Lancelot......fatza ta de soarece calculatorist cu impresii de smardoi m-a facut sa ma lasCand mi-a aratat Garrone poze cu tine si cu TsuXing am decis sa sterg jocuStiu ca e de cacat sa faci misto de moaca cuiva dar pe voi nu va vedeam asa cum sunteti pentru ca va dati niste duri soricei mici ce sunteti :)) Lancelot cum plm ti-ai ales numele asta.......crezi ca asa arata ala de i-a luat femeia regelui Arthur :)) Scuza-ma ca am zis ca-ti dau 2,3 dintisori jos.....am crezut ca esti ''mai altfel'' .....eu nu lovesc soareci ochelaristi ....desi daca insisti se rezolva si asta :cool2:
Guest Deeper Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Lancelot......fatza ta de soarece calculatorist cu impresii de smardoi m-a facut sa ma lasCand mi-a aratat Garrone poze cu tine si cu TsuXing am decis sa sterg jocuStiu ca e de cacat sa faci misto de moaca cuiva dar pe voi nu va vedeam asa cum sunteti pentru ca va dati niste duri soricei mici ce sunteti :)) Lancelot cum plm ti-ai ales numele asta.......crezi ca asa arata ala de i-a luat femeia regelui Arthur :)) Scuza-ma ca am zis ca-ti dau 2,3 dintisori jos.....am crezut ca esti ''mai altfel'' .....eu nu lovesc soareci ochelaristi ....desi daca insisti se rezolva si asta :cool2:old daca taceai filozof ramaneai :)) la ce moaca ai in tn cu pleata aia de 3m inteleg ca vrei sa facem cheta sa sa te tunzi dar nu trb sa fii asa agresiv agariciule #-o
Guest fukinOldSkull Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 old daca taceai filozof ramaneai :)) la ce moaca ai in tn cu pleata aia de 3m inteleg ca vrei sa facem cheta sa sa te tunzi dar nu trb sa fii asa agresiv agariciule #-o :blink: si tu esti??????pleata de 3 m......cred ca ma confunzi cu mata (ca in maicata) :>
Guest Deeper Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 :blink: si tu esti??????pleata de 3 m......cred ca ma confunzi cu mata (ca in maicata) :>bn ma frustratule sa nu ramai u fara 3 dinti (daca ii mai ai la cat de antipatic esti)
iLoveCalifornia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 old daca taceai filozof ramaneai :)) la ce moaca ai in tn cu pleata aia de 3m inteleg ca vrei sa facem cheta sa sa te tunzi dar nu trb sa fii asa agresiv agariciule #-ogimmie pics ;)hello bitchieun pod de nota zec3 Bahoy vrea sa se-nece http://www.youtube.com/watch?v=zMamB-IVdlAbravo lui :>
iLoveCalifornia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 nu-l avem pe bahoi sa ne zica te sparg te-ndoi
Tsu_Xing Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Lancelot......fatza ta de soarece calculatorist cu impresii de smardoi m-a facut sa ma lasCand mi-a aratat Garrone poze cu tine si cu TsuXing am decis sa sterg jocuStiu ca e de cacat sa faci misto de moaca cuiva dar pe voi nu va vedeam asa cum sunteti pentru ca va dati niste duri soricei mici ce sunteti :)) Lancelot cum plm ti-ai ales numele asta.......crezi ca asa arata ala de i-a luat femeia regelui Arthur :)) Scuza-ma ca am zis ca-ti dau 2,3 dintisori jos.....am crezut ca esti ''mai altfel'' .....eu nu lovesc soareci ochelaristi ....desi daca insisti se rezolva si asta :cool2:cauta material de laba saracul gay :( si cum prietenul lui, de asemenea gay, garrone, avea poze cu noi, a zis sa-i dea nimfomanului sa nu intre in vreo criza -_-