Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest OLDfukinSKULL
Posted

Lancelot......fatza ta de soarece calculatorist cu impresii de smardoi m-a facut sa ma las

Cand mi-a aratat Garrone poze cu tine si cu TsuXing am decis sa sterg jocu

Stiu ca e de cacat sa faci misto de moaca cuiva dar pe voi nu va vedeam asa cum sunteti pentru ca va dati niste duri soricei mici ce sunteti

:)) Lancelot cum plm ti-ai ales numele asta.......crezi ca asa arata ala de i-a luat femeia regelui Arthur :))

Scuza-ma ca am zis ca-ti dau 2,3 dintisori jos.....am crezut ca esti ''mai altfel'' .....eu nu lovesc soareci ochelaristi ....desi daca insisti se rezolva si asta :cool2:

Guest Deeper
Posted

Lancelot......fatza ta de soarece calculatorist cu impresii de smardoi m-a facut sa ma las

Stiu ca e de cacat sa faci misto de moaca cuiva dar pe voi nu va vedeam asa cum sunteti pentru ca va dati niste duri soricei mici ce sunteti

:)) Lancelot cum plm ti-ai ales numele asta.......crezi ca asa arata ala de i-a luat femeia regelui Arthur :))

Scuza-ma ca am zis ca-ti dau 2,3 dintisori jos.....am crezut ca esti ''mai altfel'' .....eu nu lovesc soareci ochelaristi ....desi daca insisti se rezolva si asta :cool2:

old daca taceai filozof ramaneai :)) la ce moaca ai in tn cu pleata aia de 3m inteleg ca vrei sa facem cheta sa sa te tunzi dar nu trb sa fii asa agresiv agariciule #-o

Guest fukinOldSkull
Posted

old daca taceai filozof ramaneai :)) la ce moaca ai in tn cu pleata aia de 3m inteleg ca vrei sa facem cheta sa sa te tunzi dar nu trb sa fii asa agresiv agariciule #-o

:blink:

si tu esti??????

pleata de 3 m......cred ca ma confunzi cu mata (ca in maicata) :>

Guest Deeper
Posted

:blink:

si tu esti??????

pleata de 3 m......cred ca ma confunzi cu mata (ca in maicata) :>

bn ma frustratule sa nu ramai u fara 3 dinti (daca ii mai ai la cat de antipatic esti)

Posted

cauta material de laba saracul gay :( si cum prietenul lui, de asemenea gay, garrone, avea poze cu noi, a zis sa-i dea nimfomanului sa nu intre in vreo criza -_-

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...