Cristian Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 shobo mailman :-" ? vii s-aduci posta , te-ai 'vazut si tu' , ca deh te-ai reprofilatnu ne spune ce nu este frumos , nu e frumos ce-ai facut tu cu freaky long time ago ^_^ dupe all the timeCum ai zis si tu "freaky long time ago", spre deosebire de tine lumea mai maturizeaza. :)however... sal all'
[EliTe] Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=305012dragosh ti a editat semnatura ? :-??
King_Warlord Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 am facut cerere dar nu am intrat inca cererea am facuto acum vreo 2 luni cred:DDD hai ca mai fac una ulise 2 jol daca ma votezi:D las ca vb pe pm de mita si alea:D
King_Warlord Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 careva stie cum imi fac cont?=)))) pe hh?gata am gasit mc:D
King_Warlord Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ce se face greu?ps pentru ce so discutat pe ally acuma eu am fost pe cont deci nu il tragetzi la raspundere pe alin nu regret nimic din ce am spus si nici nu imi cer scuze de la nimeni e lume care o intrat acum cateva saptamni in ally sau cateva zile si deja numa aiureli vorbesc si mi se pare tare rau.. din partea celor care au luat acele persoane sunt multzi altzi care astepta de foarte mult timp sa intre in ally si alte persoane sunt luate doar ca cunosc pe unul sau pe altul sau ca au contul gmului de la anumit guild nu ma refer la HH cred ca stitzi si voi la ce ma refer si la ce faze..atat de zis