Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

hellow all:D chestia cu clikarul lui g o stiam de mult timp dar niciodata nu o folseam afk.. e un lucru normal care lam descoperit din greseala...

re rudy:D

G u ce faci pe cce carater joci da si u un pm:D

ps bagatzi si mie bkul in ally pls qqqqqqqqqqqq nu joc si cu el destul so:D let me know promit ca nu cer multe seturi nici jwl nici anciente :-j :-j :-j :-j

Posted

Ce dedicatii fac unii suporteri: BONETTI , LISTEN CAREFULL MACAROANA...GO HOME BEFORE WE DON T MAKE YOU SPAGHETTI U SCAMBAG ...

Aseara meritau impuscati toti de la Dinamo, nu doar Boneta!

De exclude toate echipele romanesti din Europa ... ne-am scos :rofl2: ...

Posted

hellow all:D chestia cu clikarul lui g o stiam de mult timp dar niciodata nu o folseam afk.. e un lucru normal care lam descoperit din greseala...

re rudy:D

G u ce faci pe cce carater joci da si u un pm:D

ps bagatzi si mie bkul in ally pls qqqqqqqqqqqq nu joc si cu el destul so:D let me know promit ca nu cer multe seturi nici jwl nici anciente :-j :-j :-j :-j

pai n-ai niciun caracter la noi :| ?

gg rudy , in trecut vroiai mod ^_^

Guest Fan_Tsu
Posted

:bye: salutare

nasol cu pilele astea 8-|

@G, da-i naibi, daia-mi place mie linkmania, numarul de prosti/metru patrat este fff mare, iar grosul se gaseste in aliantele adverse ^_^

Guest Fan_Tsu
Posted

dar sti ceva mai G? Asti-as prosti, cand am intrat eu in ziua aia pe bk-ul tau, nu stiam de bug, dar aveam clikerul si ii ziceam sa mearga in tarc cu click dreapta si cand ajungea unde vroiam, dadeam click stanga si asa faceam tot tarcul,... bug, ne-bug, in substituiam cu un amarat de recorder -_-

Guest Deeper
Posted

tsu te ast sa ne ajuti si u :)) sa ii mai rarim putin :dance:

Posted

gratz on the promotion ruddy :> avem inca o pila in plus in curand cred ca toata echipa de admini si moderatori o sa fie HH'i :bananadance2:

Guest Fan_Tsu
Posted

tsu te ast sa ne ajuti si u :)) sa ii mai rarim putin :dance:

sa-i vanez? Daca s-a ajuns aici... cam nasol, nu ca n0as avea experienta =)) dar... urat daca aici s-a ajuns si sincer, aici s-a ajung, atat la faza cu GUNIT cat si la faza cu wolf cand l-a postat R3W

Guest Deeper
Posted

sa-i vanez? Daca s-a ajuns aici... cam nasol, nu ca n0as avea experienta =)) dar... urat daca aici s-a ajuns si sincer, aici s-a ajung, atat la faza cu GUNIT cat si la faza cu wolf cand l-a postat R3W

poi cam asa stau lucrurile acuma

ieri dim din 3 in 3min venea la preluare si adio tarc

dupa iam tinut eu in afk de la 10 pana la 1-2

acu iar vin din 2 in 2 min la mn cu afk

deci cum gresesc poc pe forum :gun:

Posted

Daca dai click stanga in timp ce dai cu ts, ts-ul se "transforma" in es avand un range foarte mare.

se poate modifica range la aproape orice skill cu o chestiuta

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...