Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

De ce toata lumea vrea in alianta HH :| si inainte se batea lumea care sa ajunga in HONEY :comp2:

Nu ar trebui minim 1 RR in fiecare guild ;)

Posted

Pai de acuma-ncolo in HH se va ... "trage" lumea ... ;) ... LoT powa` :D ...

Pana la rr db ... ai vreme sa te intrebi ... DE CE? :rofl2:

Posted

Cerere de recrutare.Va salut HHUNTERZ.Vreau sa ader spre aceasta alianta deoarece,aici chiar se joaca in echipa,rog pe cei ce ma cunosc sau s-au intalnit cu mine in joc,sa-si dea cu parerea cinstit despre mine si sa binevoiasca a contribui la acceptarea mea in guildul Glamour[Cristal].Am jucat si pe 97 cu acelasi nick ADYBYA ,joc,decat pe acest caracter,peste tot unde am fost mi-am facut treaba ceace o sa fac si aici. Va Multumesc Anticipat.

Posted

oricine poate fi de ajutor,daca are vointa si caracter :D

Guest Fan_Tsu
Posted

dev, daca tot pui link catre o pg a aliantei, pune forumul lui myst -_-

@garone, ala gandeste? Ce hack sa-i tot traiasca, e un cliker amarat -_- DOAMNE IN CE LUME TRAIESC

Guest SuSp3cT
Posted

sal....sunt un BK de lvl 319 , 0 rr...ma gandeam dak pot intra si eu la voi in guild...nick:SuSp3cT..

bafta, Razvan

Posted

Pe mine ma distreaza altceva:

"daca e ok sa folosim clickeru lu Gunit, sa ni-l dea si noua"

lol, sa puna mana sa caute!!! Ca G nu s-a trezit in toiu noptii ca a visat el locu unde a gasit clickeru...

Desi am o presimtire ca vor modifica regulamentul si vor interzice tot :|

Guest Fan_Tsu
Posted

@Brotherhod :P care? The white brotherhod? :P j/k Re re

@elite, se pare ca bk-ul se poate misca dupa mobi cum se misca pe 0.97d mg-ul, chiar daca esti in twist, doar ca tie nu-ti arata ca te misti, dar ceilalti te vad

Posted

nu`s inscrisi honey :)

a :)) tare. Oricum ramane faptu ca 5 zile nu mai cresti... Si acu au toti clickeru magic deci or sa se miste repede.

PS: nu se mai pot inscrie pana diseara?

Guest Fan_Tsu
Posted

gunite, de ce esti nub? Cere sa puna pozele alea X( Fa la banati -_-

Posted

gunite, de ce esti nub? Cere sa puna pozele alea X( Fa la banati -_-

Cred ca decizia asta a fost luata ca sa linisteasca spiritele... Nu stiu daca ar fi spre binele lui sa puna la banati... Ma mir si ma bucur ca scapat doar cu KS dupa ce a recunoscut singur ca ce a facut el era sa se foloseasca de un bug care era deja cunoscut si postat la Buguri...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...