Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

N-ai inteles ideea ^_^

Well vezi , fiecare dintre noi are un nick name specific ^_^ de exemplu Carmtan are nick name in joc Carty , Tsu_Xing are Tsu-Xing etc... eu am uL!se ...

deci trebuie un nick name long term :) sa nu te recunoastem dupa n nickuri. Ce nick name ai in joc ? ala sa-l ai si pe forum

Posted

Eu raman cu acelasi nick ;).

Petrare fa si tu ceva cu priest devin ca iar a disparut... si aseara mi-am mancat nervii cand am vazut ca daca omori peste 10 mobs din cei care ti-i cere la quest iti da eroare, anti-hack cica :|.

Guest Fabri^Fibra
Posted

N-ai inteles ideea ^_^

Well vezi , fiecare dintre noi are un nick name specific ^_^ de exemplu Carmtan are nick name in joc Carty , Tsu_Xing are Tsu-Xing etc... eu am uL!se ...

deci trebuie un nick name long term :) sa nu te recunoastem dupa n nickuri. Ce nick name ai in joc ? ala sa-l ai si pe forum

^_^ , in game am Fantasy ,dar cand am facut acc pe forum nu am putut sa pun Fantasy , era deja Phonomania care avea pe forum MuFantasy :| , nu am putut face , asa ca am facut F@NT@ si aveam avatarul ala cu Fantasy scris sus...in fine :-j ..

Pana la urma cu care sa raman ? :)

Guest Fabri^Fibra
Posted

Fantasy

^_^ pe forum am doar asa F@NT@ . Plague . Fabri^Fibra . nu mai am adrese de mail ca mai faceam ^_^

Guest Fabri^Fibra
Posted

ellow, me havin fun in England \:D/

come to the darkside , we have cookies >:)

Guest Fabri^Fibra
Posted

you are in England ? :blink:

Tu chiar il crezi ? :))) uitate la semnatura

Posted

Tu chiar il crezi ? :))) uitate la semnatura

verifica ip-ul de pe care postez daca nu crezi :whistle:

anyway me busy cautand dupa bilete de autobuz :D

Posted

astea is poze?sa le fi vazut pe celelalte =))

adi nici 2 bani nu da ca e postat mie mia zis cam acu 1 an ca e pus pe cocalari si pozele alea sincer nu is chiar ptr cocalari dar are altele si mai si =))

cocalarule <_<

Posted

cry me a river

chiar vrei sa-ti spun ca HH fara royal si fara glamour sunt = cu zero? nu vroiam sa jignesc pe nimeni, da nu m-am putut abtine. aerele astea nu-si au locul aici :)

here we go again.. :despair:

Guest Fabri^Fibra
Posted

eu vreau unu full de lvl si de bari :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...