uLise Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 N-ai inteles ideea ^_^Well vezi , fiecare dintre noi are un nick name specific ^_^ de exemplu Carmtan are nick name in joc Carty , Tsu_Xing are Tsu-Xing etc... eu am uL!se ...deci trebuie un nick name long term :) sa nu te recunoastem dupa n nickuri. Ce nick name ai in joc ? ala sa-l ai si pe forum
Cartman Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Eu raman cu acelasi nick ;).Petrare fa si tu ceva cu priest devin ca iar a disparut... si aseara mi-am mancat nervii cand am vazut ca daca omori peste 10 mobs din cei care ti-i cere la quest iti da eroare, anti-hack cica :|.
Guest Fabri^Fibra Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 N-ai inteles ideea ^_^Well vezi , fiecare dintre noi are un nick name specific ^_^ de exemplu Carmtan are nick name in joc Carty , Tsu_Xing are Tsu-Xing etc... eu am uL!se ...deci trebuie un nick name long term :) sa nu te recunoastem dupa n nickuri. Ce nick name ai in joc ? ala sa-l ai si pe forum ^_^ , in game am Fantasy ,dar cand am facut acc pe forum nu am putut sa pun Fantasy , era deja Phonomania care avea pe forum MuFantasy :| , nu am putut face , asa ca am facut F@NT@ si aveam avatarul ala cu Fantasy scris sus...in fine :-j ..Pana la urma cu care sa raman ? :)
Guest Fabri^Fibra Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Fantasy^_^ pe forum am doar asa F@NT@ . Plague . Fabri^Fibra . nu mai am adrese de mail ca mai faceam ^_^
Guest Fabri^Fibra Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ellow, me havin fun in England \:D/come to the darkside , we have cookies >:)
uLise Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ellow, me havin fun in England \:D/you are in England ? :blink:
Guest Fabri^Fibra Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 you are in England ? :blink:Tu chiar il crezi ? :))) uitate la semnatura
uLise Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Esc@pe a aparut pe cocalari :))) http://cocalari.com/2009/08/prietenul-la-n...-se-recunoaste/:rofl1:ba sa mor ma uitam si eu cand colo ce vad.... -__-
jeffry99 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Esc@pe a aparut pe cocalari :))) http://cocalari.com/2009/08/prietenul-la-n...-se-recunoaste/:rofl1:ba sa mor ma uitam si eu cand colo ce vad.... -__-astea is poze?sa le fi vazut pe celelalte =))adi nici 2 bani nu da ca e postat mie mia zis cam acu 1 an ca e pus pe cocalari si pozele alea sincer nu is chiar ptr cocalari dar are altele si mai si =))
JustLove Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Tu chiar il crezi ? :))) uitate la semnaturaverifica ip-ul de pe care postez daca nu crezi :whistle: anyway me busy cautand dupa bilete de autobuz :D
uLise Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 astea is poze?sa le fi vazut pe celelalte =))adi nici 2 bani nu da ca e postat mie mia zis cam acu 1 an ca e pus pe cocalari si pozele alea sincer nu is chiar ptr cocalari dar are altele si mai si =))cocalarule <_<
uLise Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 cry me a river chiar vrei sa-ti spun ca HH fara royal si fara glamour sunt = cu zero? nu vroiam sa jignesc pe nimeni, da nu m-am putut abtine. aerele astea nu-si au locul aici :)here we go again.. :despair:
Guest Fabri^Fibra Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 eu vreau unu full de lvl si de bari :blink: