fade Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ulise, citat dintr-un post de-al meu de la threadul castle siege.daca te-ai uita mai bine in toate posturile mele in care faceam referire la tsu , ai vedea ca nu am facut nimic decat sa-i raspund la niste acuzatii total nefondate si idioate. nu ma cert cu tsu , el arunca cu rahat in mine.
Tsu_Xing Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 iar incepi cu basinile tsu? ti-am zis sa te abtii daca te deranjez.nu cred ca un membru din guilda codatilor are dreptul sa-mi zica ce sa fac la topicul guildei HH -_-
uLise Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ulise, citat dintr-un post de-al meu de la threadul castle siege.stiu ma bogz , m-am gandit si la postul ala don't get mad on me :Pfriends :D ? adica n-am fost niciodata dusmani
Tsu_Xing Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 dar mie-mi place =)) A plecat din HH ca .. " nu am cu cine, niste tarani" si a mers la alde garrone si boom =)) Ce soarta domne..
[EliTe] Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 acum refaceti HONEY ??[Garrone] a primit suspend 5 zile pentru limbajin locu lui as pleca dp svr la cat de iubit e sau as schimba numele -_-
uLise Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Pff la lvlul tau zenul se face usor , pica medalii box hearts la greu in devias ;)Strange tot ce prinzi :D :beer: parca am un leg staff :-? exc :>
Sly Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 N-am timp bre, eu mă chinui să fac level.Îl vând la vendor că nu am bani de mana.
fade Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 tsu..daca as fi facut dupe , cot la cot cu ei , nu crezi ca m-as fi ales si eu cu contul suspendat? np, a zis dragos ca urmeaza si alte banuri si filtre , probabil va incepe scanul si pentru speed. te convingi atunci daca am fost sau sunt codat. :) pana una alta, la mai mare.ulise, stii foarte bine raspunsul la intrebarea 'friends?'. nu cred ca s-a pus vreodata problema de friends/ne-friends.nu stiu daca vor reface honey sau nu. chestia asta o va decide garrone. dar ..multi dintre voi prea va grabiti in a-l judeca. sincer. :)
Ticalosss Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 prea multe bug-uri in joc :)si prea multe certuri in topicu asta .. poate reusiti si voi sa le rezolvati pe pm ... nu sa spamati cearta aici :)
Sly Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 server down :\Da la mine nici fereastra aia nu mai apare. :sef:
Alexandru Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 cu LeXisInZaHouse doar pe bunny cu wabbitz0r l-am batutcu sad4324 pe psych3 wabbitz0r pe brrr023 nu reusesc nici cum -_-cu GetReadyForLeX pe psych3 wabbitz0r si pe lixandra iar nu am reusit -_- o sa caut si eu bruta cu caine, ce pana mea ...
Asrai Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Am cea mai tare bruta :D. De fapt, cele mai tari brute :D. http://lexa222.mybrute.com si http://brrrr023.mybrute.com Seara buna :)!
Asrai Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Numai asta vad la brrrr023 -_-: Your Brute has survived to...Bai, B^B cam avanseaza cu spam-ul <_<.