Guest Kamikaze Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Vrei adresa? You are free to go.eu vorbeam despre cei 7 ani de acasa, iti aduci aminte de ei? dar desigur, dadu testosteronu' in tine ( hai ca stiu ca ai :)) )
uLise Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 gata liniste , va cred pe amandoi :Dpostati ceva on topic ^_^incep eu : cati mobs tre sa omori pentru un rr ? :D
rhazek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 incep eu : cati mobs tre sa omori pentru un rr ? :Dshasa mobi frumosh
lixandra Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 eu vorbeam despre cei 7 ani de acasa, iti aduci aminte de ei? dar desigur, dadu testosteronu' in tine ( hai ca stiu ca ai :)) )Well, cei 7 ani de acasa zic sa nu intarati. Nu te-ai plictisit de replici obosite ce se leaga de fantezia ta :(? That`s sad... chiar imi trebuie un trainer pentru papagalul meu. Incepe sa spuna lucruri din ce in ce mai multe, nu mai repeta cum repeta inainte. Imi lasi un numar de telefon?
uLise Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 shasa mobi frumoshwrong , mai aduca inca vreo shaisahsa de cai frumosh
Lancelot Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Well, cei 7 ani de acasa zic sa nu intarati. Nu te-ai plictisit de replici obosite ce se leaga de fantezia ta :(? That`s sad... chiar imi trebuie un trainer pentru papagalul meu. Incepe sa spuna lucruri din ce in ce mai multe, nu mai repeta cum repeta inainte. Imi lasi un numar de telefon?warn up + disable 3 zile
Guest Kamikaze Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Well, cei 7 ani de acasa zic sa nu intarati.la a doua replica gen "ma bag si eu in seama" o sa consider ca m-ai provocat si n-o sa ma mai abtin k thx...:)ca sa fie totul bine, cum am spus si prima data, nu necesita replymacar am incercat :))
Asrai Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 macar am incercat :))Au fost explicatii. Daca nu ai fost in stare sa le iei ca atare, e problema ta, nu a mea. Tu te-ai atacat, nu eu. Ai vazut cumva ca am facut referire la persoana ta? Eu nu am vazut asa ceva :-??.
Guest Kamikaze Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Au fost explicatii. Daca nu ai fost in stare sa le iei ca atare, e problema ta, nu a mea. Tu te-ai atacat, nu eu. Ai vazut cumva ca am facut referire la persoana ta? Eu nu am vazut asa ceva :-??.tu nu renunti niciodata, nu? :))
Asrai Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Daca tot esti aici, observa si barna cealalta. Una a fost oprita, cealalta vad ca inca zbarnaie. A aparut si a 3-a, fresh, cu 0% warn.
RazorOne2K Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Am intrat acum şi nu e on. :|pai daca te-ai obisnuit cu nick-ul Razor_One...
Guest GUNIT-MG Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ^_^ cred ca trebe vreo :-?500k monstri ? :-?
fade Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 iar incepi cu basinile tsu? ti-am zis sa te abtii daca te deranjez.