Tsu_Xing Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 urata faza cu wolf, dar cam asa e cand un om sta intr-un tarc, prinde pe un om ca ii face ks, face poze si apoi iese din tarc... adica, pt asta traieste, sa dea ss -_-
jeffry99 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 urata faza cu wolf, dar cam asa e cand un om sta intr-un tarc, prinde pe un om ca ii face ks, face poze si apoi iese din tarc... adica, pt asta traieste, sa dea ss -_-crezi ca roata nu se intoarce? :>
Tsu_Xing Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=303741ceva imi spune ca nu o sa iasa bine =))Nush, da-i naibii -_-
bunny Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 hmmmm :-? :rofl2: :rofl2: Deci au fost amenintati asa: Lance bunny Facem un pool "cine mananca primul bataie?" =)) :rofl2: :rofl2:aww, pacat ca a inchis xtest topicul, ca ma luam si de ala nitel. :Dneata ^_^
uLise Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 eu s-o iau -_- ? no shit , va calicesc pe toti , dau bine B) i know i'm so sexy when i fight
bunny Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ai grija bunny, o sa o mierlesti :))eh pe naiba, cati mi-au zis asta, m-am saturat. >.<sry for the topic btw :D my fault :lol:
jeffry99 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 eh pe naiba, cati mi-au zis asta, m-am saturat. >.<sry for the topic btw :D my fault :lol:ala e boom din cate stiu ca mai are 1 user la fel :)
bunny Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 nu e boom, nu avem nimic unul cu celalalt, vorbisem cu el pe mess despre thread-ul ala. dar ms oricum ^^
jeffry99 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 nu e boom, nu avem nimic unul cu celalalt, vorbisem cu el pe mess despre thread-ul ala. dar ms oricum ^^poi mai are un user asemanator de asta am zis dar poate e altu ce vrea sa ii faca rau ...mai stii :))
dev Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Inchideti topicul ... sigilati casa ... si fugiti ca astia ne toaca!Bunny ajunge la protzap :rofl2: !
dev Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Numa cand ma gandesc ce super ii sa jupoi un iepure :> ... si ce buna carnitza are ... mai ales prajita la protzap ... mmmmm :yum:
Cafeniu Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Iepure impanat la cuptor Iti trebuie: * un iepure * 1 capatana de usturoi * 100 g slanina * 100 g masline (facultativ) * sare * piper * ulei * 1 cana vin alb.Pregatesti asa: 1. Speli iepurele (fara cap), il parlesti, il mai speli inca o data si il portionezi. 2. Fiecare bucata in parte o crestezi si o impanezi cu catei de usturoi, cu bucatele de slanina si cate o maslina! (nu e obligatoriu). 3. Asezi bucatile de iepure in tava in care ai pus inainte putin ulei, le dai la cuptor si lasi sa se rumeneasca. 4. Adaugi apoi vinul alb si le scoti din cuptor! cand si cand, ca sa le intorci si pe o parte, si pe alta. 5. Garnitura e la alegere: sote de legume, piure de cartofi, cartofi prajiti. 6. Nu uita de muraturi!Portii: 4 portiiPregatire: 20 minuteCoacere: 1 h si 30 minuteBucatarul te invata: 1. Obligatoriu inainte de a-l pregati trebuie sa pui iepurele ( de casa, de camp ) de pe o zi pe alta intr-un bait pe care il faci din o parte vin, o parte apa, o parte otet si boabe de piper, foi de dafin, cimbru, sare. 2. Cele mai bune parti pentru friptura sunt spinarea cu muschiuletii si picioarele din spate. 3. Pentru ca are carne slaba iepurele trebuie impanat cu slanina si pentru un plus de gust si cu usturoi. :rofl2: :rofl2:
uLise Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 iepure la protap :> cu usturoi :> si din pilelea lui sa ne facem braups. am luat cdul asta de la bug mafia.... -_- sa vdm
bunny Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 nu le am B) iti dau un sfat , press all buttonsPai asta fac mereu la orice aplicatie >.<
uLise Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Pai asta fac mereu la orice aplicatie >.<it's impossible , I've heard rumors but I nerver tought, bunny is a f**king pokemon ;;)
dev Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Tu cum il vrei dev? :yum: :yum: :yum: Cu umpic de vin alb langa ... :>