Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

urata faza cu wolf, dar cam asa e cand un om sta intr-un tarc, prinde pe un om ca ii face ks, face poze si apoi iese din tarc... adica, pt asta traieste, sa dea ss -_-

Posted

urata faza cu wolf, dar cam asa e cand un om sta intr-un tarc, prinde pe un om ca ii face ks, face poze si apoi iese din tarc... adica, pt asta traieste, sa dea ss -_-

crezi ca roata nu se intoarce? :>

Posted

hmmmm :-?

:rofl2: :rofl2:

Deci au fost amenintati asa:

Lance

bunny

Facem un pool "cine mananca primul bataie?" =))

:rofl2: :rofl2:

aww, pacat ca a inchis xtest topicul, ca ma luam si de ala nitel. :D

neata ^_^

Posted

nu e boom, nu avem nimic unul cu celalalt, vorbisem cu el pe mess despre thread-ul ala. dar ms oricum ^^

poi mai are un user asemanator de asta am zis dar poate e altu ce vrea sa ii faca rau ...mai stii :))

Posted

Numa cand ma gandesc ce super ii sa jupoi un iepure :> ... si ce buna carnitza are ... mai ales prajita la protzap ... mmmmm :yum:

Posted

Iepure impanat la cuptor

Iti trebuie:

* un iepure

* 1 capatana de usturoi

* 100 g slanina

* 100 g masline (facultativ)

* sare

* piper

* ulei

* 1 cana vin alb.

Pregatesti asa:

1. Speli iepurele (fara cap), il parlesti, il mai speli inca o data si il portionezi.

2. Fiecare bucata in parte o crestezi si o impanezi cu catei de usturoi, cu bucatele de slanina si cate o maslina! (nu e obligatoriu).

3. Asezi bucatile de iepure in tava in care ai pus inainte putin ulei, le dai la cuptor si lasi sa se rumeneasca.

4. Adaugi apoi vinul alb si le scoti din cuptor! cand si cand, ca sa le intorci si pe o parte, si pe alta.

5. Garnitura e la alegere: sote de legume, piure de cartofi, cartofi prajiti.

6. Nu uita de muraturi!

Portii: 4 portii

Pregatire: 20 minute

Coacere: 1 h si 30 minute

Bucatarul te invata:

1. Obligatoriu inainte de a-l pregati trebuie sa pui iepurele ( de casa, de camp ) de pe o zi pe alta intr-un bait pe care il faci din o parte vin, o parte apa, o parte otet si boabe de piper, foi de dafin, cimbru, sare.

2. Cele mai bune parti pentru friptura sunt spinarea cu muschiuletii si picioarele din spate.

3. Pentru ca are carne slaba iepurele trebuie impanat cu slanina si pentru un plus de gust si cu usturoi.

:rofl2: :rofl2:

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...