lixandra Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ce muieri pot fi unii... isi dau delete la post :-??.
Guest Kamikaze Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Take M. Manson`s example. O sa ai autoservire.la a doua replica gen "ma bag si eu in seama" o sa consider ca m-ai provocat si n-o sa ma mai abtin k thx...:)Niciodata!!! :)ai vointa :))
lixandra Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 la a doua replica gen "ma bag si eu in seama" o sa consider ca m-ai provocat si n-o sa ma mai abtin k thx...:)ai vointa :))A fost un raspuns... You know... Question --> Answer... e la mintea oricarui prost.
Guest Kamikaze Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ... e la mintea oricarui prost.a, my bad atunci, acum inteleg de ce pentru mine n-are noima si pentru tine da :)ca sa fie totul bine, cum am spus si prima data, nu necesita reply
lixandra Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Exista si prosti mai speciali, cei care se prind mai greu. "oricarui prost" = macar se prinde din prima; cei care nu se prind din prima sunt un pic mai speciali, au nevoie de indrumare, trebuie putin batuti in cap ca sa inteleaga. Te cred mai special, ti-am explicat.
Guest Kamikaze Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Exista si prosti mai speciali, cei care se prind mai greu. "oricarui prost" = macar se prinde din prima; cei care nu se prind din prima sunt un pic mai speciali, au nevoie de indrumare, trebuie putin batuti in cap ca sa inteleaga.omagad lexu dexu :oapropo, in "oricarui prost" intra si cei speciali. deci te-ai facut de cacao x2 :(
lixandra Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 omagad lexu dexu :oapropo, in "oricarui prost" intra si cei speciali. deci te-ai facut de cacao x2 :("oricarui" defineste o tipologie, un tipar comun. "special" se abate, se diferentiaza fata de tipar. E grele, nu :(? Nu-i nimic, te inteleg, esti mai special. Ai nevoie de explicatii.
Guest Kamikaze Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 "oricarui" defineste o tipologie, un tipar comun. "special" se abate, se diferentiaza fata de tipar. E grele, nu :(? Nu-i nimic, te inteleg, esti mai special. Ai nevoie de explicatii.se abate fata de tipar? makes me laugh :))"oricarui" cuprinde tot. special, roz, patratos, lemnos sau oricare alt adjectiv iti mai trece tie prin minte. nu poti sa spui ca daca ai in grajd o oaie alba, una neagra si una speciala, cea din urma nu e oaie :rofl1:
lixandra Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 se abate fata de tipar? makes me laugh :))"oricarui" cuprinde tot. special, roz, patratos, lemnos sau oricare alt adjectiv iti mai trece tie prin minte. nu poti sa spui ca daca ai in grajd o oaie alba, una neagra si una speciala, cea din urma nu e oaie :rofl1:Cred ca fac ca boomeey :-?, deschid un paint si iti desenez, poate te prinzi.Crezi ca imi pasa de user? Vad ca tot ma tragi de limba sa nu mai zic pe ocolite. Ok :-??. Esti mai prost decat un prost. Think you can get it, now?Hai sa te vad la "Plangeri" -_-.
lixandra Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Neah... I hate mofos -_-. They`re so... nu mai repet :).
Guest Kamikaze Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Cred ca fac ca boomeey :-?, deschid un paint si iti desenez, poate te prinzi.Crezi ca imi pasa de user? Vad ca tot ma tragi de limba sa nu mai zic pe ocolite. Ok :-??. Esti mai prost decat un prost. Think you can get it, now?Hai sa te vad la "Plangeri" -_-.hai s-o las balta. greu e cand avem prieteni comuni care trag de mine sa ma abtin, ca iar ne faceam topic-urile galeata -_-lexa , iti place sa fii macho ? ;;)are mult par pe piept, intradevar :))
Lancelot Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Lanceeeeeeeeeee .....nu asa am cerut :rofl2::D ba da ba daaaPS lexa si Lucian..va rog cu insistenta sa folositi pm-ul.nu conteaza cine a inceput primul cine da reply..nu isi au locul astea aici.Endhttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=281100Tsu?un mic ajutor?:)
lixandra Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 hai s-o las balta. greu e cand avem prieteni comuni care trag de mine sa ma abtin, ca iar ne faceam topic-urile galeata -_-are mult par pe piept, intradevar :))Daca de mic, de cand erai alaptat, ai fost obisnuit cu astfel de piepturi... ce poti sa zici si tu acum? Sa te abati de la tipar? Nu-ti sta in fire...Nu eu trebuie sa termin <_<.
Guest Kamikaze Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 PS lexa si Lucian..va rog cu insistenta sa folositi pm-ul.scrie "luci too l33t to send pm to newbies" ;osi fara mama ba. stiu ca esti in fata monitorului, dar na -_-