Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest Kamikaze
Posted

Take M. Manson`s example. O sa ai autoservire.

la a doua replica gen "ma bag si eu in seama" o sa consider ca m-ai provocat si n-o sa ma mai abtin k thx...:)

Niciodata!!! :)

ai vointa :))

Posted

la a doua replica gen "ma bag si eu in seama" o sa consider ca m-ai provocat si n-o sa ma mai abtin k thx...:)

ai vointa :))

A fost un raspuns... You know... Question --> Answer... e la mintea oricarui prost.

Guest Kamikaze
Posted

... e la mintea oricarui prost.

a, my bad atunci, acum inteleg de ce pentru mine n-are noima si pentru tine da :)

ca sa fie totul bine, cum am spus si prima data, nu necesita reply

Posted

Exista si prosti mai speciali, cei care se prind mai greu.

"oricarui prost" = macar se prinde din prima; cei care nu se prind din prima sunt un pic mai speciali, au nevoie de indrumare, trebuie putin batuti in cap ca sa inteleaga. Te cred mai special, ti-am explicat.

Guest Kamikaze
Posted

Exista si prosti mai speciali, cei care se prind mai greu.

"oricarui prost" = macar se prinde din prima; cei care nu se prind din prima sunt un pic mai speciali, au nevoie de indrumare, trebuie putin batuti in cap ca sa inteleaga.

omagad lexu dexu :o

apropo, in "oricarui prost" intra si cei speciali. deci te-ai facut de cacao x2 :(

Guest Kamikaze
Posted

Vezi micul edit.

Vezi iesirea din dreapta.

Posted

omagad lexu dexu :o

apropo, in "oricarui prost" intra si cei speciali. deci te-ai facut de cacao x2 :(

"oricarui" defineste o tipologie, un tipar comun. "special" se abate, se diferentiaza fata de tipar.

E grele, nu :(? Nu-i nimic, te inteleg, esti mai special. Ai nevoie de explicatii.

Guest Kamikaze
Posted

"oricarui" defineste o tipologie, un tipar comun. "special" se abate, se diferentiaza fata de tipar.

E grele, nu :(? Nu-i nimic, te inteleg, esti mai special. Ai nevoie de explicatii.

se abate fata de tipar? makes me laugh :))

"oricarui" cuprinde tot. special, roz, patratos, lemnos sau oricare alt adjectiv iti mai trece tie prin minte. nu poti sa spui ca daca ai in grajd o oaie alba, una neagra si una speciala, cea din urma nu e oaie :rofl1:

Posted

se abate fata de tipar? makes me laugh :))

"oricarui" cuprinde tot. special, roz, patratos, lemnos sau oricare alt adjectiv iti mai trece tie prin minte. nu poti sa spui ca daca ai in grajd o oaie alba, una neagra si una speciala, cea din urma nu e oaie :rofl1:

Cred ca fac ca boomeey :-?, deschid un paint si iti desenez, poate te prinzi.

Crezi ca imi pasa de user? Vad ca tot ma tragi de limba sa nu mai zic pe ocolite. Ok :-??. Esti mai prost decat un prost. Think you can get it, now?

Hai sa te vad la "Plangeri" -_-.

Guest Kamikaze
Posted

Cred ca fac ca boomeey :-?, deschid un paint si iti desenez, poate te prinzi.

Crezi ca imi pasa de user? Vad ca tot ma tragi de limba sa nu mai zic pe ocolite. Ok :-??. Esti mai prost decat un prost. Think you can get it, now?

Hai sa te vad la "Plangeri" -_-.

hai s-o las balta. greu e cand avem prieteni comuni care trag de mine sa ma abtin, ca iar ne faceam topic-urile galeata -_-

lexa , iti place sa fii macho ? ;;)

are mult par pe piept, intradevar :))

Posted

hai s-o las balta. greu e cand avem prieteni comuni care trag de mine sa ma abtin, ca iar ne faceam topic-urile galeata -_-

are mult par pe piept, intradevar :))

Daca de mic, de cand erai alaptat, ai fost obisnuit cu astfel de piepturi... ce poti sa zici si tu acum? Sa te abati de la tipar? Nu-ti sta in fire...

Nu eu trebuie sa termin <_<.

Guest Kamikaze
Posted

PS lexa si Lucian..va rog cu insistenta sa folositi pm-ul.

scrie "luci too l33t to send pm to newbies" ;o

si fara mama ba. stiu ca esti in fata monitorului, dar na -_-

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...