F@NT@ Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 dev are autoritate ^_^ si toti membri au ceva de zis.....pentru tupeul de care dai dovada si ti-a mai atras atentia lumea eu sunt CONTRA pentru tineAm tupeu cu el nu cu tine , ma inervat si mi`am cam iesit din fire :|
deea<3wasd Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 dev are autoritate ^_^ si toti membri au ceva de zis.....pentru tupeul de care dai dovada si ti-a mai atras atentia lumea eu sunt CONTRA pentru tine =)) ma ce rau esti =)))
uLise Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 la asta ma pricep cel mai bine ps. don't forget :> pps. ce avatar ai ....... uuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh :X , totally clear
Sly Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 CONTRAAAAAAAAAAAAE contra. <_< @ F@NT@ nu ai de ce să fii supărat pe dev, el ţi-a explicat formal cum stau lucrurile, singurul în măsură care poate decide dacă poţi intra în guild, este bogz.Parerea membrilor este discutabilă, iar bogz nu accesează acel forum din motive personale.Părerea mea este să încerci direct la bogz prin intermediul jocului.
uLise Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 absolut pfff ,n-ai idee cat de mult imi place sa vad asa fete :D :>
deea<3wasd Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 :)) dezvolta "asa fete" ca se intelege altceva =))
uLise Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 sa dezvolt :-s.... imi plac fetele care au fetishuri din aproape orice b-) si se mandresc nu se ascund sau mai zic ca-s c**veps. uite ma dev ce inseamna fata :> http://media.photobucket.com/image/booty%2...big-booty-1.jpg
F@NT@ Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 E contra. <_< @ F@NT@ nu ai de ce să fii supărat pe dev, el ţi-a explicat formal cum stau lucrurile, singurul în măsură care poate decide dacă poţi intra în guild, este bogz.Parerea membrilor este discutabilă, iar bogz nu accesează acel forum din motive personale.Părerea mea este să încerci direct la bogz prin intermediul jocului. Ok , Thanks bro .
Sly Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ps. uite ma dev ce inseamna fata :> http://media.photobucket.com/image/booty%2...big-booty-1.jpgAm şi eu nişte vecine de aceiaşi culoare, numai că nu le-am văzut bucuşoarele. -_-
uLise Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 so you like even girls :D with big shapes :Xeu ce vecine am :-s.... una skinny dont like it , una de pe la tara care se da in vant dupa un taran si cam atat=) nu pun in considerare tigancile care mai sunt pe strada de vis-a-visgunit sta bine rozu pe dansa ? :>
deea<3wasd Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 so you like even girls :D with big shapes :X bootylicious :wub:btw..ti-am zis ca's bi :)) asa ca e np
uLise Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 threesome :Xhttp://img.thesun.co.uk/multimedia/archive...-68_457398a.jpgbine ca nu-s bi :)))
uLise Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 eu v-am lasat ma bag la un film :>have fun and many Fantasy B)
deea<3wasd Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 si eu care vroiam sa te tin de vorba pe mess...nu-ti mai dau buzz =)) gata