Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

dev are autoritate ^_^ si toti membri au ceva de zis.....

pentru tupeul de care dai dovada si ti-a mai atras atentia lumea eu sunt CONTRA pentru tine

Am tupeu cu el nu cu tine , ma inervat si mi`am cam iesit din fire :|

Posted

dev are autoritate ^_^ si toti membri au ceva de zis.....

pentru tupeul de care dai dovada si ti-a mai atras atentia lumea eu sunt CONTRA pentru tine

=)) ma ce rau esti =)))

Posted

CONTRAAAAAAAAAAAA

E contra. <_<

@ F@NT@ nu ai de ce să fii supărat pe dev, el ţi-a explicat formal cum stau lucrurile, singurul în măsură care poate decide dacă poţi intra în guild, este bogz.Parerea membrilor este discutabilă, iar bogz nu accesează acel forum din motive personale.Părerea mea este să încerci direct la bogz prin intermediul jocului.

Posted

E contra. <_<

@ F@NT@ nu ai de ce să fii supărat pe dev, el ţi-a explicat formal cum stau lucrurile, singurul în măsură care poate decide dacă poţi intra în guild, este bogz.Parerea membrilor este discutabilă, iar bogz nu accesează acel forum din motive personale.Părerea mea este să încerci direct la bogz prin intermediul jocului.

Ok , Thanks bro .

Posted

so you like even girls :D with big shapes :X

eu ce vecine am :-s.... una skinny dont like it , una de pe la tara care se da in vant dupa un taran si cam atat=) nu pun in considerare tigancile care mai sunt pe strada de vis-a-vis

gunit sta bine rozu pe dansa ? :>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...