uLise Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 iarasi imi pui signuri cu istorie -_- ?am muncit prea putin am muncit prea razlet? Sanduce cult is , nu sly :> ?
fade Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 hey you :kiss: te bagi mane la un asl pls cu jpg cu tot? hai, sa mai elucidam un mister, un pariu, alea alea..
Guest -Psycho- Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 te bagi mane la un asl pls cu jpg cu tot? hai, sa mai elucidam un mister, un pariu, alea alea..daca de mine e vorba , ma bag in orice ;)
-GUNIT- Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 acum am aflat ca mod anului e lancelot =))Moderatorul AnuluiShade - 3i_need_money - 5m4x - 18Lancelot - 38Castigatorul la categoria Moderatorul anului este Lancelot:>
Sly Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 iarasi imi pui signuri cu istorie -_- ?ce cult is , nu sly :> ?Ce nu-i bun? :blink: L-ai citat pe Iorga?Nu eşti original.. <_<
uLise Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ce nu-i bun? :blink: L-ai citat pe Iorga?Nu eşti original.. <_<ce ma :-/ Iorga e mic copil pe langa mine -_-ps. se fac cam 4 ani de cand nu am mai jucat un counter strike ( ma refer zi de zi ) ^_^ care se baga la un clan :lol: ?
uLise Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 raul cu mine nu ai jucat ..... fugi si minte pe altiitsu intra pe mess..
uLise Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ca bine zici....sly care-i diferenta dintre un om destept si un om inteligent ^^^ ?
-GUNIT- Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 pana la urma a gasit careva srv seazon 2+ xp 800+ cu cs, cu oponenti, cu fresh db, cu bok 1 2 in shop :-?mai merge oare battle? =))
Sly Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ca bine zici....sly care-i diferenta dintre un om destept si un om inteligent ^^^ ?Iar începi cu texte copiate de pe net?I-ai mai spus şi lui Myst asta...Ştiu că deşteptul rezolvă o problemă, cel inteligent le evită.
uLise Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Iar începi cu texte copiate de pe net?I-ai mai spus şi lui Myst asta...Ştiu că deşteptul rezolvă o problemă, cel inteligent le evită.nu-s de pe net :beer: doar stii..... >_<