Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest ruddyrullz
Posted

Pentru mine a fost întotdeauna o onoare să-l văd pe Ruddy activând măcar în topicul HH-ului, dacă nu şi în joc. Mă înclin şi astăzi, cum am făcut-o şi până acum.

Ruddy nu ştiam mai nimic, sunt paralel cu situaţia din joc, oricum mă bucur să văd că eşti mai activ.

Sincer dupa asa un reply nu am inca idee despre ce as putea sa scriu, dar incerc sa adun cateva idei. Multumesc pentru tot ce ai scris, si aducand vorba multumesc tuturor pentru cateva randuri.

Cum am mai zis, din HH eu nu am plecat, asa ca daca e careva din cei vechi in joc si au nevoie de ajutor pot conta pe mine.

Spor la toate. :tiphat:

@Dev, hai odata prin Timisoara la berea aia.

Posted

Sincer dupa asa un reply nu am inca idee despre ce as putea sa scriu, dar incerc sa adun cateva idei. Multumesc pentru tot ce ai scris, si aducand vorba multumesc tuturor pentru cateva randuri.

Cum am mai zis, din HH eu nu am plecat, asa ca daca e careva din cei vechi in joc si au nevoie de ajutor pot conta pe mine.

Spor la toate. :tiphat:

@Dev, hai odata prin Timisoara la berea aia.

aoleo si atunci cum e si HH si Heaven nu e cam greu? :rofl2: tradatorule :rofl1:

dev hai ca se incalzeste berea ;;)

p.s. felicitari HH pentru castel !

Posted

Felicitări HH-ului pentru castel!

@Thora, HH-ul rămâne pentru mine iubirea vieţii mele, asta nu mă face să nu remarc că Heaven este un guild mult mai liniştit decât HH-ul. :P

@Ruddy :tiphat:

@dev eşti frizer :|

Lance a plecat? :blink:

L.E. Chetră îţi merge serverul?

Posted

bar de negrii -_- n-am facut nimic tot weekendul, primul weekend in care am stat si n-am invatat/lucrat de la inceputul anului.. and it feels good =P~

Posted

plictiseala mare , miss old times de acu 3 luni cand radeam pe skype :rofl2:

ps. deea ce s-a intamplat cu funmania chat , no more posting there ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...