iTi Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 g pune pozele de la cc de la tron :D cu statuia invaluita in playeri ^^
Guest ruddyrullz Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Pentru mine a fost întotdeauna o onoare să-l văd pe Ruddy activând măcar în topicul HH-ului, dacă nu şi în joc. Mă înclin şi astăzi, cum am făcut-o şi până acum.Ruddy nu ştiam mai nimic, sunt paralel cu situaţia din joc, oricum mă bucur să văd că eşti mai activ.Sincer dupa asa un reply nu am inca idee despre ce as putea sa scriu, dar incerc sa adun cateva idei. Multumesc pentru tot ce ai scris, si aducand vorba multumesc tuturor pentru cateva randuri.Cum am mai zis, din HH eu nu am plecat, asa ca daca e careva din cei vechi in joc si au nevoie de ajutor pot conta pe mine.Spor la toate. :tiphat: @Dev, hai odata prin Timisoara la berea aia.
thoricik Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Sincer dupa asa un reply nu am inca idee despre ce as putea sa scriu, dar incerc sa adun cateva idei. Multumesc pentru tot ce ai scris, si aducand vorba multumesc tuturor pentru cateva randuri.Cum am mai zis, din HH eu nu am plecat, asa ca daca e careva din cei vechi in joc si au nevoie de ajutor pot conta pe mine.Spor la toate. :tiphat: @Dev, hai odata prin Timisoara la berea aia.aoleo si atunci cum e si HH si Heaven nu e cam greu? :rofl2: tradatorule :rofl1:dev hai ca se incalzeste berea ;;)p.s. felicitari HH pentru castel !
Sly Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Felicitări HH-ului pentru castel!@Thora, HH-ul rămâne pentru mine iubirea vieţii mele, asta nu mă face să nu remarc că Heaven este un guild mult mai liniştit decât HH-ul. :P@Ruddy :tiphat: @dev eşti frizer :|Lance a plecat? :blink:L.E. Chetră îţi merge serverul?
Tsu_Xing Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 bar de negrii -_- n-am facut nimic tot weekendul, primul weekend in care am stat si n-am invatat/lucrat de la inceputul anului.. and it feels good =P~
uLise Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 hellllllllllllllllllloooooooooooooooooooooo :>>>>>>>>>>>>care se baga la un HON ?
Sly Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 hellllllllllllllllllloooooooooooooooooooooo :>>>>>>>>>>>> care se baga la un HON ? :>
uLise Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 plictiseala mare , miss old times de acu 3 luni cand radeam pe skype :rofl2:ps. deea ce s-a intamplat cu funmania chat , no more posting there ?