uLise Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 f@nt@ si gaylord mi se par de treaba , de ce nu-i luam :> ?ps. care vrea un server super fun de 97d :> ? pm me
dev Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nu v-or intra! Daca nu is in stare sa citeasca ce au zis destui din ally ... ca nu le trebuie carutze ...Avem castelul ... hop tzop iara sar toti ca si-au adus aminte ...
dev Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 dev vrei un 97d :D ca mgul acolo ruleazaOf course nigga ... :P
F@NT@ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nu v-or intra! Daca nu is in stare sa citeasca ce au zis destui din ally ... ca nu le trebuie carutze ...Avem castelul ... hop tzop iara sar toti ca si-au adus aminte ...PS:[stop the yard ] [citez] : "Esti destul de increzut pentru un frate care stie si el o smecherie"
dev Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Increzut? Stai sa vina increzutu guildei si n-o sa prea ai cu cine discuta! :rofl2: God damn it ... :rofl2:
F@NT@ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Increzut? Stai sa vina increzutu guildei si n-o sa prea ai cu cine discuta! :rofl2: God damn it ... :rofl2:Eu ast parerea fiecaruia si aici si pe http://head-hunters.forumer.ro/recrutari-f1/
jeffry99 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ce misto e sa iei ss dupa 8zile de la savarsirea faptei :))nu va doresc si vouain sf pagina mea :nanana:
Tsu_Xing Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 pai dream ce char are? nu sunt un fan al teoriei conspiratiei, dar, 31 a fost vinerea trecuta, a zis omul ca sambata joaca la cs adminii deci nu are rost, a zis sa dea acum ca doar maine e cs-ul :))
jeffry99 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 pai dream ce char are? nu sunt un fan al teoriei conspiratiei, dar, 31 a fost vinerea trecuta, a zis omul ca sambata joaca la cs adminii deci nu are rost, a zis sa dea acum ca doar maine e cs-ul :))nush cata vina are dream din cate stiu eu pozele au fost date de sapt trecuta si cica se ast sa treaca cs-ul acuma na asta e trb sa taci si sa inghiti :-j