Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

stop flaming si nu incepeti iar cu vechile razboaie.Thx

Neah... I just hate the apishness and hypocrisy beyond hypocrisy :).

Tot primesc intrebari legate de ce alianta mai e sau bla bla... Alianta va fi formata din HHunterZ, Sicily, RAGE si Glamour. Va fi o alianta doar pentru Siege, restul va conta de anumiti jucatori, de cum vor sa colaboreze, insa... sa nu se pretinda nimic sau sa se astepte ceva. Cand va fi si Cristal on, vom finaliza ce era de asteptat.

E cineva impotriva? Pareri / opinii ? La cat de mult ne-am fatait cu x si /ally, nu e nici o greseala ca am facut publice aceste lucruri, dar un lucru sa fie clar: asta e ultima oara cand se mai incearca ceva.

Posted

So ...

Am vb cu Cristal la telefon,e la iarba verde :blink: ,bun revine pana mai deseara ,treaba e aproape finalizata din punctul nostru de vedere .

Mai deseara va fi Cristal on si va da accept /ally .

Bineinteles daca aici totul e clar .

Posted

Neah... I just hate the apishness and hypocrisy beyond hypocrisy :).

Tot primesc intrebari legate de ce alianta mai e sau bla bla... Alianta va fi formata din HHunterZ, Sicily, RAGE si Glamour. Va fi o alianta doar pentru Siege, restul va conta de anumiti jucatori, de cum vor sa colaboreze, insa... sa nu se pretinda nimic sau sa se astepte ceva. Cand va fi si Cristal on, vom finaliza ce era de asteptat.

E cineva impotriva? Pareri / opinii ? La cat de mult ne-am fatait cu x si /ally, nu e nici o greseala ca am facut publice aceste lucruri, dar un lucru sa fie clar: asta e ultima oara cand se mai incearca ceva.

Woooow, who died and made you chieftain of HH? :) Ma roooooog.

@g3rmanoo, pe eng n-ai? i hate french. :D

Posted

Unii dau de 2 ori, mai fac si dodge, mai pun si cainele pe mine, ala sunt. Dead. X_x

cel mai mult conteaza sa ai abilitati, ele maresc asa mult stats

uite ce sarac am iesit pe .com :(

http://g3rmanoo.mybrute.com/cellule

Hahaha, ti l-am batut. :))

Your Brute has crushed g3rmanoo.

2 experience points gained.

wabbitz0r goes to level 2!

Speed improved. Bonus: Fierce Brute

:D

Posted

lol, uita-te si tu cat agil ai. :| M-apuc sa fac brute pana gasesc unu cu full la 1 stats macar, ce naiba. <_<

daca prinzi unul cu scut de la inceput... face cat 2 stats full ;) dar pe parcurs vei pierde avantajul

Posted

daca prinzi unul cu scut de la inceput... face cat 2 stats full ;) dar pe parcurs vei pierde avantajul

good to know, thx for the tip. :D

Posted

Hahhahaha, i-am furat unuia bruta ca nu-si pusese pass, are full agil aproape. :D

le: uhm, e naspa si full agil. o_O, neeeeeeeeext.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...