deea<3wasd Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 tu acum incerci sa ma jignesti? tu nu vezi ca nu esti in stare?hai sa incetam ca m-ai plictisit
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Sun maine la tine si iesim la o bere :P . Lexa >:D< ! Uite am mai intrat si eu sa vad ce mai este pe aici :) Voi ?Binisor. Tu? Bine, sanatos :)?
bunny Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Sun maine la tine si iesim la o bere :P . Sper ca nu ca data trecuta. <_<
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 tu acum incerci sa ma jignesti? tu nu vezi ca nu esti in stare?hai sa incetam ca m-ai plictisit Aham, cand nu-ti convine o dai in plictiseala. Ok.
deea<3wasd Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 pot sa te jignesc pana la ce ora vrei tu , fara sa ma repet...
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 And another one ^. pot sa te jignesc pana la ce ora vrei tu , fara sa ma repet...Smart parrot.^
deea<3wasd Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 te-ai uitat in oglinda si tii mortis sa ne spui ce parere ai despre tine ?
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 te-ai uitat in oglinda si tii mortis sa ne spui ce parere ai despre tine ? Asta chiar ca e jalnica. Si spunea Lucian odata ceva de gradinita -_-...Inca jumatate de pagina. Iti spun eu cand te opresti.
deea<3wasd Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Asta chiar ca e jalnica. Si spunea Lucian odata ceva de gradinita -_-... siguuuur pai tu acolo faci regulile si te dai desteapta lixandrino la casa de copii, gradinita si orfelinat.
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 siguuuur pai tu acolo faci regulile si te dai desteapta lixandrino la casa de copii, gradinita si orfelinat. Nu-mi permit sa-ti iau locul. Mare neobrazare din partea mea daca as face asa ceva. It`s all yours.
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 sincer , ai zis-o cand trebuia sa taci :) Eh, na? Pe bune? Sau tu trebuia sa taci :-\ ? You know... obraz gros / obraz subtire. Una din variante tinde spre nesimtire si ipocrizie. Te las sa suni un prieten.
deea<3wasd Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ma ai folosit cam des cuvantul asta "ipocrizie"....e invatat de curand? In momentul de fata demonstrezi ca esti mai proasta decat un neon stins prin simplul fapt ca eu te-am rugat sa-ti vezi de treaba ta si sa ma eviti. Dar nu , tu ai continuat. Crezi ca daca iti strofoci creieru ala obosit sa-mi dea niste replici inteligente rezolvi ceva? Ti-am dovedit ca pot sa te jignesc cand vreau eu.Femeie, eu am 18 ani , sunt la liceu.Tu ai 21 , ai un copil (sa-ti traiasca), ai un sot.Teoretic n-ar trebui sa-ti pierzi timpul cu asa ceva.du-te femeie la treaba ta
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ma ai folosit cam des cuvantul asta "ipocrizie"....e invatat de curand? In momentul de fata demonstrezi ca esti mai proasta decat un neon stins prin simplul fapt ca eu te-am rugat sa-ti vezi de treaba ta si sa ma eviti. Dar nu , tu ai continuat. Crezi ca daca iti strofoci creieru ala obosit sa-mi dea niste replici inteligente rezolvi ceva? Ti-am dovedit ca pot sa te jignesc cand vreau eu.Femeie, eu am 18 ani , sunt la liceu.Tu ai 21 , ai un copil (sa-ti traiasca), ai un sot.Teoretic n-ar trebui sa-ti pierzi timpul cu asa ceva.du-te femeie la treaba ta Ai dovedit ca poti sa jignesti "cand vrei", "cum vrei"? Cu putin timp in urma iti ieseau pe gura vrute si nevrute si ca te face unul pitipoanca sau te ia mai la 14m il faci taran :-\ ? Asta ce e ? Prostie? Da. Ipocrizie? Da. Nu suport omul ipocrit, evident nu te suport.
deea<3wasd Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 stai calma...ca in fata mea esti egala cu zerodar inca odata iti cer sa iti vezi de treaba ta , pt ca oamenii astia nu sunt obligati sa vada cum ne balacarim. Intelegi?
_Deza Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 stai calma...ca in fata mea esti egala cu zerodar inca odata iti cer sa iti vezi de treaba ta , pt ca oamenii astia nu sunt obligati sa vada cum ne balacarim. Intelegi? daca nu sunt obligati,de ce mai ragi pe aici? -_-@hi -_-
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 stai calma...ca in fata mea esti egala cu zerodar inca odata iti cer sa iti vezi de treaba ta , pt ca oamenii astia nu sunt obligati sa vada cum ne balacarim. Intelegi? Eh, na :)). Cat nu suport "trendy-flendy" - oasele :)). Gata, ai vazut ca nu da bine sa "o balacaresti", iti face "rau la imagine", o dai la intors :)). Dar, la comunitate, dincolo, la fiecare comment te simteai bine, mai ales de bine si bagai un :kiss: din fundul gradinii :)).Da, clar, inteleg :)). Sa nu stricam imaginea la diva. Sau vrei sa-ti zic Sasha?
deea<3wasd Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 pfffffffffffffffff observ cat te duce capul daca asta a fost tot ce ai putut sa intelegi din postul meu
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 pfffffffffffffffff observ cat te duce capul daca asta a fost tot ce ai putut sa intelegi din postul meu "Pfffff", am inteles ce trebuie. Pante de ce nu primeste pupic fiindca iti tine isonul :(? Vezi, mai, Pante... nu vrea sa-ti dea pupic.