Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Decat Gherla :-??... sau ai uitat cum ti-e traiul?

parca te-am zarit pe PLevnei acum cateva zile...erai inconfundabila..mi-a placut deosebit de mult cum ai asortat machiajul ieftin de traseista cu vestimentatia de dragonul rosu :photo:

esti geniala pisy

Posted

parca te-am zarit pe PLevnei acum cateva zile...erai inconfundabila..mi-a placut deosebit de mult cum ai asortat machiajul ieftin de traseista cu vestimentatia de dragonul rosu :photo:

esti geniala pisy

ok...girl warfare

genti, alea alea. nu ma bag :D

Posted

esti geniala pisy

De unde stii ca sunt pe Plevnei traseiste? Frecventezi :photo: ?

Posted

De unde stii ca sunt pe Plevnei traseiste? Frecventezi :photo: ?

nu , dar am observat ca esti prima vaca care se plimba fara lant pe acolo :photo: si evident mi-ai atras atentia

Posted

Lance is gonna be mad :whistle: look what've done to his topic! :sef: Nobody treats lance's topics like that....but me. :D

La Lance ii pun io altceva-n fata :rofl2: ... dar Bogz sa vina ... sa facem liniste p-aci :rofl2:

Posted

Lance is gonna be mad :whistle: look what've done to his topic! :sef: Nobody treats lance's topics like that....but me. :D

ne certam si noi sa fie mai interesant ? :)

Posted

pe bune , i`m gettin` horny ... de stiam ca din astea se intampla pe la Mu , veneam mai rpd :D

ahh, the great outdoors. :lol:

go away pante, me don't wanna do that again. xD

Posted

nu , dar am observat ca esti prima vaca care se plimba fara lant pe acolo :photo: si evident mi-ai atras atentia

Doar atat poti? Hai ca mai am o pagina A4 de redactat, sa vad ce mai scoti.

Btw, schimba-ti talanga, se aude cam incet, sa stiu cand vii.

Posted

Esti in rosiori ma? Nu dai si tu o bere? Zgarcenie de om... >.<

Sun maine la tine si iesim la o bere :P .

Vali :hug:! Ce mai faci :)?

Lexa >:D< ! Uite am mai intrat si eu sa vad ce mai este pe aici :) Voi ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...