Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Pe cine vrei sa deflorezi? :naughty:

le: wow, dar asta-i cearta dintr-aia cruciala, de la ce a inceput? :P

Da :)

L.E. nu contează...

Posted

Mofturile altei specii cu un om :rofl2: ...

Astept pana ai mess ... ca am si eu o cerere ... sa am liniste apoi. :D

Cum e si-n joc ... sa fie si aci :P

Posted

Check the sig -_-.

Nu arunc in tine cu noroi :). Era o mica remarca ironica la "firleasa" care a calcat pe aici.

ma cheama andreea , lixandrino ! si nu mai comenta la adresa mea ca sa nu te iau eu in ironii

Posted

ma cheama andreea , lixandrino ! si nu mai comenta la adresa mea ca sa nu te iau eu in ironii

hello there, welcome to mu :D

dev, pai, net nu voi avea decat peste aproximativ o luna, ca atunci ajung in bucuresti. >.<

Posted

She's not playin` ... she's a warrior in fight with boyz :D ...

Not like other "chicks" from here :rofl2: ...

Posted

hey bunny :kiss: 'sup?:D

a..si btw lixandrino..obisnuieste-te cu mine pe aici, pentru ca momentan eu sunt IN si tu esti OUT! daca imi intelegi ironia ;)

Posted

Pai, vorbesc cum vrea pana mea, nu :unsure:? Sau e valabil doar la tine? Exclusivisto <_<!

Posted

hey bunny :kiss: 'sup?:D

a..si btw lixandrino..obisnuieste-te cu mine pe aici, pentru ca momentan eu sunt IN si tu esti OUT! daca imi intelegi ironia ;)

Se supara nenea Sly daca-mi dau drumul la gura :-\. Bine ca esti IN. Sau altcineva e IN?

Posted

Am dat edit iepure, sunt varză la ora asta.

iertam baiatu, cum sa nu-l iertam. :D

hi deea ^^, cred ca 'what brings you to mu section' is out of the question. :P inca va mai certati? >.< come on, love and peace. :hug:

Posted

hi deea ^^, cred ca 'what brings you to mu section' is out of the question. :P inca va mai certati? >.< come on, love and peace. :hug:

eh..nu se cearta nimeni bunny...are lixandrina glumitse in program si nu stie cum sa se faca auzita..pacat ca vorbeste DE AFARA !

Posted

eh..nu se cearta nimeni bunny...are lixandrina glumitse in program si nu stie cum sa se faca auzita..pacat ca vorbeste DE AFARA !

Am prefix de Spania, de aia vorbesc de afara. Vrei sa te ajut sa stabilesti o convorbire?

@moni: :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...