dev Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 N-ai tu treaba.Io nu-nteleg ce mai cauti tu aici ... da noah ... trebuie facuta cerere la altii sa nu mai postezi?
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 nu ma provoca :angry1: , ca incep si eu sa te jignesc si nu cred ca mai vrei asta....hai s-o lasam asama eviti , te evit What`s up, pussycat? Ai uitat ce coloratura aveai la gura de iti permiti sa ii faci "sateanule" pe cei de acolo?Io nu-nteleg ce mai cauti tu aici ... da noah ... trebuie facuta cerere la altii sa nu mai postezi?Vezi-ti ma, nene, de treaba ta.
deea<3wasd Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 What`s up, pussycat? Ai uitat ce coloratura aveai la gura de iti permiti sa ii faci "sateanule" pe cei de acolo? vorbesc cum vreau pisy ;) si go lan in banca ta .. nu incepem si aici
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 vorbesc cum vreau pisy ;) si go lan in banca ta .. nu incepem si aici Atunci si aia vorbesc cum vor stanga lor :)). Nu-i corect asa?
Sly Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Gata bre, ce aveţi?N-am să pricep de unde atâta ură...
Lucian Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 haha, ti-a zis pisi. si eu iti zic pisi si stiu ca nu-ti place :wub:
dev Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Io nu pricep ce cauta Lexa aci` ... avand in vedere ca a decolat din HH ... si insista sa i se tot re-aduca aminte!
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Gata bre, ce aveţi?N-am să pricep de unde atâta ură...Doar aratam usor ce inseamna o mica definitie a ipocriziei.haha, ti-a zis pisi. si eu iti zic pisi si stiu ca nu-ti place :wub:~Your mean @ lixandra : if u say so :-j Nu-ti convine, nu?Io nu pricep ce cauta Lexa aci` ... avand in vedere ca a decolat din HH ... si insista sa i se tot re-aduca aminte!Tu tot n-ai inteles ca vorbesti degeaba? Tu nu esti HH. Esti doar un membru HH. Ai vazut cumva sa te bag in seama? Vezi-ti de barna ta acolo.
dev Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Hai valea! Sau sictir ... cum iti convine ... pe langa tine is HH ... si dute uita-te-n gradina ta ... ca poate ies buruienile!
Sly Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Lexa nu-mi demonstra că nu avem ce discuta, eu mă aşteptam la mai mult din partea ta, am declarat şi lui dev de foarte multe ori că eşti o persoană citită şi ţi-am luat apararea în anumite situaţii, nu vreau să mă îndoiesc de oamenii cu care se mai poate discuta ceva pe acest forum.Ignora totul şi demonstreză-mi că rămâi aceiaşi personalitate.L.E. Restul vă rog, terminaţi şi voi.
Lucian Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Lexa nu-mi demonstra că nu avem ce discuta, eu mă aşteptam la mai mult din partea ta, am declarat şi lui dev de foarte multe ori că eşti o persoană citită şi ţi-am luat apararea în anumite situaţii, nu vreau să mă îndoiesc de oamenii cu care se mai poate discuta ceva pe acest forum.Ignora totul şi demonstreză-mi că rămâi aceiaşi personalitate.L.E. Restul vă rog, terminaţi şi voi.eu sunt de acord. lexa a devenit o profunda dezamagire, nu stiu ce-a intrat in ea :-?percepe chiar si unele glume ca fiind ostile si actioneaza ca atare. nasol de tot uneori. eu vreau doar sa fim prieteni :/
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Lexa nu-mi demonstra că nu avem ce discuta, eu mă aşteptam la mai mult din partea ta, am declarat şi lui dev de foarte multe ori că eşti o persoană citită şi ţi-am luat apararea în anumite situaţii, nu vreau să mă îndoiesc de oamenii cu care se mai poate discuta ceva pe acest forum.Ignora totul şi demonstreză-mi că rămâi aceiaşi personalitate.L.E. Restul vă rog, terminaţi şi voi.Just for you <_<... Cand vezi pe cineva ipocrit, mai ales cand a avut divergente cu tine, normal ca ii dai peste barna. Deh, noi suntem di la sat. Uaaaaai, na ca ma duc sa adap iapa.eu sunt de acord. lexa a devenit o profunda dezamagire, nu stiu ce-a intrat in ea 39.gifpercepe chiar si unele glume ca fiind ostile si actioneaza ca atare. nasol de tot uneori. eu vreau doar sa fim prieteni :/Haha =)). Good one. It almost made me cry.
Lucian Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Haha =)). Good one. It almost made me cry.vedeti? sa nu-mi dati mie dreptate. redreseaza-te fato si vino la loc pe drumul iubirii, cum erai odata. nu e bine unde te afli acum, ai fost pangarita de rautate. iti vreau doar binele si o sa-ti fiu alaturi pana la capat, pana ce treci de aceste momente nefaste ce s-au abatut asupra ta...
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 vedeti? sa nu-mi dati mie dreptate. redreseaza-te fato si vino la loc pe drumul iubirii, cum erai odata. nu e bine unde te afli acum, ai fost pangarita de rautate. iti vreau doar binele si o sa-ti fiu alaturi pana la capat, pana ce treci de aceste momente nefaste ce s-au abatut asupra ta...Hai ca dupa reply-ul asta mai ramane sa-mi pui sutana in cap si sa incepi sa blagoslovesti :huh:.
Lucian Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Hai ca dupa reply-ul asta mai ramane sa-mi pui sutana in cap si sa incepi sa blagoslovesti :huh:.mda, din nou ostilitate. nu mai stii care iti sunt prioritatile in viata si prietenii. inima ta e plina de venin -_-
Sly Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Deh, noi suntem di la sat. Uaaaaai, na ca ma duc sa adap iapa.Lexa nu te judec eu.Ai tot dreptul să arunci în mine cu noroi.Rămâi oricum aceiaşi Lexa pe care o cunosc şi nu mă detaşez de compania ta plăcută.
i sin Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Hai ca dupa reply-ul asta mai ramane sa-mi pui sutana in cap si sa incepi sa blagoslovesti :huh:.Ce-a intrat in tine? :)@iote ba am pagina la hunterz :wub:
Lucian Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Rămâi oricum aceiaşi Lexa pe care o cunosc şi nu mă detaşez de compania ta plăcută.e foarte frumos sa aiba prieteni aproape care sa o aduca pe drumul bun cand "adoarme la volan" :)
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 mda, din nou ostilitate. nu mai stii care iti sunt prioritatile in viata si prietenii. inima ta e plina de venin -_-Check the sig -_-.Lexa nu te judec eu.Ai tot dreptul să arunci în mine cu noroi.Rămâi oricum aceiaşi Lexa pe care o cunosc şi nu mă detaşez de compania ta plăcută.Nu arunc in tine cu noroi :). Era o mica remarca ironica la "firleasa" care a calcat pe aici.