Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Dragi coleji si coleje ... va prezint prima fata care a injunghiat 3 barbati pe forum ... cu inteligenta pura ...

Una din victime, colegul nostru ... uLise :rofl2:

Eu zic ca o putem primi la spam :D

Posted

Dragi coleji si coleje ... va prezint prima fata care a injunghiat 3 barbati pe forum ... cu inteligenta pura ...

Una din victime, colegul nostru ... uLise :rofl2:

Eu zic ca o putem primi la spam :D

hai maaaa :kiss: ...imi pare bine :D

<3 dev , sly , money :wub:

Posted

Ulise nu s-a înjunghiat, a gândit poate pe moment, dar nu a jignit în acel topic şi a apreciat calitaţile fizice ale lui deea.Poate şi eu am gândit la fel, poate şi alţii, dar deea ne-a demonstrat că e o altă persoană, mult mai complexă şi mult mai spirituală.Ne cerem scuze fiecare în felul nostru pentru etichetele puse înainte să o cunoaştem.Ulise nu a greşit cu nimic, el a vizat pe altcineva de la început.Încă odată ne cerem scuze şi ne bucurăm că eşti alături de noi deea.

Posted

Dupa ce-ti urlu io pe mess esti bun si tu :rofl2: ...

dev (8/1/2009 10:25:35 PM): uLise se certa cu ionutz ala

Sly Mur (8/1/2009 10:25:43 PM): si cu ea

Sly Mur (8/1/2009 10:26:02 PM): voia el sa demonstreze teoria chibritului

Sly Mur (8/1/2009 10:26:10 PM): a demostrat fix o mandibula

Posted

Ulise nu s-a înjunghiat, a gândit poate pe moment, dar nu a jignit în acel topic şi a apreciat calitaţile fizice ale lui deea.Poate şi eu am gândit la fel, poate şi alţii, dar deea ne-a demonstrat că e o altă persoană, mult mai complexă şi mult mai spirituală.Ne cerem scuze fiecare în felul nostru pentru etichetele puse înainte să o cunoaştem.Ulise nu a greşit cu nimic, el a vizat pe altcineva de la început.Încă odată ne cerem scuze şi ne bucurăm că eşti alături de noi deea.

hey e prea mult :kiss: :kiss:

va multumesc :wub:

Posted

Pana nu de mult aveam spume la gura si faceam ca animalele iar acum facem lumea "sateanule" :)).

Of, of, manca-ne-ar ciuma de ipocrite ce suntem dar mai ales dive :)). Raaaaawwwr! Sasha Fearless, ce pana mea.

Posted

Pana nu de mult aveam spume la gura si faceam ca animalele iar acum facem lumea "sateanule" :)).

Of, of, manca-ne-ar ciuma de ipocrite ce suntem dar mai ales dive :)). Raaaaawwwr! Sasha Fearless, ce pana mea.

Ce bolboresesti acolo?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...