dev Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 GG :right: pacat ca nu a filmat nimeni :photo:Foarte bine a facut :rofl2:
Tsu_Xing Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 pana la urma cine-mi traduce cum s-a derulat cs-ul?
-GUNIT- Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 LOOL cand am dat sw ca se inchide srv nu aveam characere =)) not agaaain
jeffry99 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 mai bn baga 97d inapoi macar acolo stiu toti bugurile si pot dupa :)) aici faci lv toata ziua si seara numai ai caracter :whistle:
dev Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Dragi coleji si coleje ... va prezint prima fata care a injunghiat 3 barbati pe forum ... cu inteligenta pura ...Una din victime, colegul nostru ... uLise :rofl2: Eu zic ca o putem primi la spam :D
deea<3wasd Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Dragi coleji si coleje ... va prezint prima fata care a injunghiat 3 barbati pe forum ... cu inteligenta pura ...Una din victime, colegul nostru ... uLise :rofl2: Eu zic ca o putem primi la spam :D hai maaaa :kiss: ...imi pare bine :D<3 dev , sly , money :wub:
dev Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Noah bine ... ma corectez ... singur s-a injunghiat uLise =))
Sly Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ulise nu s-a înjunghiat, a gândit poate pe moment, dar nu a jignit în acel topic şi a apreciat calitaţile fizice ale lui deea.Poate şi eu am gândit la fel, poate şi alţii, dar deea ne-a demonstrat că e o altă persoană, mult mai complexă şi mult mai spirituală.Ne cerem scuze fiecare în felul nostru pentru etichetele puse înainte să o cunoaştem.Ulise nu a greşit cu nimic, el a vizat pe altcineva de la început.Încă odată ne cerem scuze şi ne bucurăm că eşti alături de noi deea.
dev Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Dupa ce-ti urlu io pe mess esti bun si tu :rofl2: ...dev (8/1/2009 10:25:35 PM): uLise se certa cu ionutz alaSly Mur (8/1/2009 10:25:43 PM): si cu eaSly Mur (8/1/2009 10:26:02 PM): voia el sa demonstreze teoria chibrituluiSly Mur (8/1/2009 10:26:10 PM): a demostrat fix o mandibula
Alexandru Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 asta e site oficial http://www.fulltiltpoker.net/
deea<3wasd Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ulise nu s-a înjunghiat, a gândit poate pe moment, dar nu a jignit în acel topic şi a apreciat calitaţile fizice ale lui deea.Poate şi eu am gândit la fel, poate şi alţii, dar deea ne-a demonstrat că e o altă persoană, mult mai complexă şi mult mai spirituală.Ne cerem scuze fiecare în felul nostru pentru etichetele puse înainte să o cunoaştem.Ulise nu a greşit cu nimic, el a vizat pe altcineva de la început.Încă odată ne cerem scuze şi ne bucurăm că eşti alături de noi deea. hey e prea mult :kiss: :kiss:va multumesc :wub:
dev Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 hey e prea mult :kiss: :kiss:va multumesc :wub: We love you too ... :wub: :kiss:
lixandra Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Pana nu de mult aveam spume la gura si faceam ca animalele iar acum facem lumea "sateanule" :)). Of, of, manca-ne-ar ciuma de ipocrite ce suntem dar mai ales dive :)). Raaaaawwwr! Sasha Fearless, ce pana mea.
dev Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Pana nu de mult aveam spume la gura si faceam ca animalele iar acum facem lumea "sateanule" :)). Of, of, manca-ne-ar ciuma de ipocrite ce suntem dar mai ales dive :)). Raaaaawwwr! Sasha Fearless, ce pana mea.Ce bolboresesti acolo?
deea<3wasd Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 nu ma provoca :angry1: , ca incep si eu sa te jignesc si nu cred ca mai vrei asta....hai s-o lasam asama eviti , te evit