TyreXel Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 nush, eu 1 sper sa se refaca alianta cu Rage&Sicilly -_-tu speri cam multe :> v-am editat eu si v-am lasat "singuri"
Tsu_Xing Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ce prost esti...nu ai putut sa faci 40 credite sa treci anul,inteligentule care esteMulti fac facultatea aia, putini o termina, iar si mai putini urmeaza o cariera in domeniu.Imi place ca ai insiruit toate acele lucruri, crezi ca m-ai impresionat? Erau destui care puteau sa-ti spuna la ce facultate sunt -_- (ex TitiAur, Alexey_nub aka pruna_man -_- ) Vad totusi ca te-ai oprit la materii de anul 2... anul 3-4 scartaie? Nu-ti mai aduci aminte de ventilari, frig, incalziri., sanitare.. materii dastea de viitor, nu cum e rezistenta materialelor care e mai mult sa ne ajute sa vb cu cei de la civile si are o influenta redusa in viitorul de inginer instalator.Am raspuns cum am raspuns pt ca... pot si pt ca ai postat aici tocmai ca vrei sa cauti cearta, nu veni cu aerul asta de superioritate si ca vrei sa iesim la un "cico" sa fim preteni :">P.S. un inginer cum esti tu ar trb sa fie mai calculat in vorbe ;) Prea multe jigniri. Te rog, nu mai posta aici, foloseste-ti cunostiintele de acad si fa urmatoarea schema pt cs -__-
garrone21 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 esti cam ofticat din ce observ.daca tot m-ai stresat cu seama din topicul aliantei mele,ti-am raspuns si eu. nici pe mine nu ma incanta asa de mult persoana ta,dar daca mai faci referiri la mine aiurea ne suparam.nu voi mai posta aici dar te rog sa-ti pastrezi parerile pentru tine si zii merci ca te-am rugat...
lixandra Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Nu mai citi topicul asta daca nu te incanta.Here: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3736829 .
Tsu_Xing Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 esti cam ofticat din ce observ.daca tot m-ai stresat cu seama din topicul aliantei mele,ti-am raspuns si eu. nici pe mine nu ma incanta asa de mult persoana ta,dar daca mai faci referiri la mine aiurea ne suparam.nu voi mai posta aici dar te rog sa-ti pastrezi parerile pentru tine si zii merci ca te-am rugat...inginere, scuteste-ma -_- Lasa supararile si mergi la o bericioaica -_- de asemenea, lasa amenintarile ca nu ne tragem de sireturi aici -_-Hai pa, nu mai posta, eu nu mai postez la honey, dar un lucru iti cer, chiar te rog si "zi mersi ca te rog", scuteste-ma -_-
Lancelot Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 nush, eu 1 sper sa se refaca alianta cu Rage&Sicilly -_-si eu imi doresc asta :) dar sa vedem ce si cumPs garrone ..mie nu imi place tonul cu care postezi pe aici..nu cred ca ai vrea totusi sa incep sa ma suapr si eu :) deocamdata iti zic doar chill ca nu e cazul si locul sa ne umflam muschii
Tsu_Xing Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Lasa-l lance ce e beat si si-a gasit o jucarie pe forum =)) citat din geniul garone -_-El crede ca ma ambalez, nici pe departe, chiar ma distrez, d mult nu mi-am mai gasit un omulet ca el, imi da un sens pt Mu ^_^
bunny Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Multi fac facultatea aia, putini o termina, iar si mai putini urmeaza o cariera in domeniu.Imi place ca ai insiruit toate acele lucruri, crezi ca m-ai impresionat? Erau destui care puteau sa-ti spuna la ce facultate sunt -_- (ex TitiAur, Alexey_nub aka pruna_man -_- ) Vad totusi ca te-ai oprit la materii de anul 2... anul 3-4 scartaie? Nu-ti mai aduci aminte de ventilari, frig, incalziri., sanitare.. materii dastea de viitor, nu cum e rezistenta materialelor care e mai mult sa ne ajute sa vb cu cei de la civile si are o influenta redusa in viitorul de inginer instalator.Am raspuns cum am raspuns pt ca... pot si pt ca ai postat aici tocmai ca vrei sa cauti cearta, nu veni cu aerul asta de superioritate si ca vrei sa iesim la un "cico" sa fim preteni :">P.S. un inginer cum esti tu ar trb sa fie mai calculat in vorbe ;) Prea multe jigniri. Te rog, nu mai posta aici, foloseste-ti cunostiintele de acad si fa urmatoarea schema pt cs -__-Mie mi-a placut RM. :wub: Restul nu cunosc, deocamdata. :))Guys, va certati din cauza jocului, ce naiba. :)
lixandra Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ce aere de "no more mr. Nice" ne-am luat :(.Enjoy -_-: http://www.trilulilu.ro/lixandra/b31af18b04f682 .
bunny Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 paste fericit si tie lexa :))bato, stii ceva de harta 6.60? apare curand? :-?
bunny Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 http://img381.imageshack.us/img381/893/screen0222231700125ew.jpgmy old mg-bk-elf-sm-dl-whatever that wuz. :Duuu, greetings for 7, pentru mine nimic? :(
kylutza Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 "si zii merci ca te-am rugat"Stiam eu ca daca intru pe forum o sa ma faca cineva sa zambesc. Multumesc D-le. Zii. :) #-o Ce mai faceti? :)
dev Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 "si zii merci ca te-am rugat"Stiam eu ca daca intru pe forum o sa ma faca cineva sa zambesc. Multumesc D-le. Zii. :) #-o Ce mai faceti? :)Aloha shefa :P ...Pentru toti cei care joaca ... nu eu sunt devilish [sau cum o fi] din joc ... mi-a luat nick-ul doar de dragul de a-mi "f***" numele ...
THuG-Radu Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 "si zii merci ca te-am rugat"Stiam eu ca daca intru pe forum o sa ma faca cineva sa zambesc. Multumesc D-le. Zii. :) #-o Ce mai faceti? :)omfg, Kyla ? Old Kyla ? :o
liquidlove Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 http://www.levelgame.net/Iar cand va blocati,si va spun ca o sa va blocati,incercati asta .