dev Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Tzu ... lasa-l tu pe frate-to ... ca stie el cum sa-si imparteasca timpul :DNumai asa sa NU faca! :rofl2:
Tsu_Xing Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 n-am mai plecat, toata ziua am fost pe drumur, valabil si in restul zilelor, sa ma mai odihnesc si eu
Sly Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Tzu ... lasa-l tu pe frate-to ... ca stie el cum sa-si imparteasca timpul :D Numai asa sa NU faca! :rofl2: Sile Frizerul aka dev zis şi Marişel !
Tsu_Xing Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 NU PETRARE, CA SI EL MUNCESTE, DAOR CA E UN PIERDE VARA :P
Lancelot Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Eu m-am lasat....dar daca va dibui pe voi astia in RL va scot 2-3 dintisoril-am rugat o gramada pe Garrone sa-mi faca cunostinta cu amantul nevestei regelui Artur asta dar a zis ca nu merita sa-i dau un dinte josVezi ce patesti cant iti e mila de ghertoii astia Garone!!! :))aaa...era sa uitpe Redemtion il plesnesc BONUS!!!.......doar pentru ca e un copil batran lin de aere de superioritatedetalii despre domiciliul lui Redemption le astept pe Knavish....doar ca sa-i arat eu PK exagerat in fata casei lui :))astea fiind spuse ...bafta pentru Honey incontinuarePS. astept detalii despre domiciliile desteptilor care vor comenta ce am zis mai sus :))PPS esti doar un obosit cu care nici nu are rost sa-mi racesc gura. Date despre domiciliul meu iti pot oferi oricand...dar mi-e teama ca in bloc la mine nu pot intra toti jackie chanii de mana a doua :(PS permanent pe forum si in game pentru acest post...cat despre dinti asigura-te ca-ti faci o radiografie inainte sa ne cunoastem ;;)cedeaza lumea nervos :(..Xanax?:D
King_Warlord Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 na seara lance de unde e? sa vad si yo:D intreaga poveste:DD