Tsu_Xing Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 cum se numeste nubi melodia originala care o canta mugur la sf? Aia cu maria maria :s?
uLise Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Acuma serios pe ventrillo nu va place sa veniti ?Pentru cultura voastra este un forum pe baza de voice-chat :lol:
Alexandru Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 eu nu mai am timp nub, am terminat cu serviciu` si acum ma distrez doar, sunt plecat aproape toata ziua :>
dan!el Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ^_^Doi romani se hotarasc sa incerce sa duca "la negru", la vanzare, instrainatate, o veverita.Ajunsi la granita, se lovesc de problema: - unde ascudem veverita?Unul dintre ei vine cu solutia: - bagati-o in chiloti!Zis si facut.Incep trecerea frontierei si cand totul parea ca si finalizat, tipul cuveverita nu mai rezista si ... tipand, scoate afara din chilotiveverita. Ca atare, cei doi sunt prinsi si bagati la inchisoare.In linistea celulei, cel cu ideea brilianta il intreaba pe faptas:- Tousi, ce s-a intamplat de nu ai mai putut rezista inca doi metri panatreceam dincolo?Impricinatul raspunde:- Mai, atata timp cat veverita a crezut ca peni ... meu este o craca pecare sa stea sa se odihneasca, totul a fost ok. Dupa aceea, atat timpcat veverita a crezut ca oule mele sunt nuci, totul a fost acceptabil. A devenit ceva mai greu cand veverita a crezut ca fundul meu este oscorbura, dar a fost suportabil si acest lucru. Cand s-a hotarat insa saduca nucile in scorbura, nu am mai putut rezista! :)
Sly Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Re g-unit ! Ulise zbier de vreun ceas acolo, mai eşti, ce faci?
Guest ruddyrullz Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ello HHSe pare ca m-am reapucat in adevaratul sens al cuvantului de MU.Sper sa ne auzim prin joc. :right:
dev Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ce caracter impinji mai Ruddy? :rofl2:Sau esti cu elful lui thora? :P
Tsu_Xing Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ello HHSe pare ca m-am reapucat in adevaratul sens al cuvantului de MU.Sper sa ne auzim prin joc. :right:logic daca esti un pierde vara -_- mai bine poate te-ai gandi sa-ti iei examenele -_-