Tsu_Xing Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 s-au inmultit prostii :|http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=300982ca mai apoi, la banati...http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=301007
King_Warlord Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 dica cate am intzeles lau mituit =)) sa retraga ca qnu o asteptat interesant=)))
Tsu_Xing Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 pai ori l-au mituit, ori l-au violat pt ca altfel nu inteleg cum sa faci o plangere si mai apoi sa zici la banati: ESTE O VANATOARE, plangerea era un pamflet... pai tati, vroiai sa razi, faceai la diverse topicul. Eu insa, nu vad unde era gluma =)) OOo.. uite, imi face 1 ks pe spot =)) ce amuzant e =)) o sa fac si o plangere cu roz sa radem si acolo =))Nu, eu va intreb, e intreg la minte copilul ala?
King_Warlord Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 =)))))))))))))))))) credq ca lau violat da qculoarea roz e amuzanta rau u nu stiai?=)) oricum etare faza il posteaza ii face o galerie culoarea roz acolo frumoasa.. si dupa la banatziq retrage ca nu o lasat timp e blattttttttttttttttttttttttt :crazy:
Tsu_Xing Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 nu inteleg oamenii, fac de parca e prima oara cand o plangere este rezolvata rpde. Dai exista sectiunea banati, acolo se vorbeste, la plangeri, ai postat, gata... aia e. A... ca ai tu norocul daca nu o rezolva un admin rpde, sa vb cu cel care te-a postat si sa o retraga, asta e altceva.
jeffry99 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 nu inteleg oamenii, fac de parca e prima oara cand o plangere este rezolvata rpde. Dai exista sectiunea banati, acolo se vorbeste, la plangeri, ai postat, gata... aia e. A... ca ai tu norocul daca nu o rezolva un admin rpde, sa vb cu cel care te-a postat si sa o retraga, asta e altceva.asta este tsulance a fost bland cu 2h daca era altu postat imediat era alexey cu ss in secunda 2 =))tot cei din hh is de vina ca a facut ala ks :))
lixandra Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 N-o sa ma regasesc in nimeni ... si-n plus ... nu mai esti HH ... de ce tot insisti? Stim ca esti moarta fara HH ... dar abtinete! Asa ca ... fwck off ...Esti un nimeni sa intrebi tu de mine ...PS: Suntem in luna a 7-a ... deci ... your smoked anyway :rofl2:Nici nu stii cine mi-a zis aia... Why do I even bother :-?? ?Neata :despair:!
King_Warlord Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 asta este tsulance a fost bland cu 2h daca era altu postat imediat era alexey cu ss in secunda 2 =))tot cei din hh is de vina ca a facut ala ks :))da ai dreptate si as propune 99 de zile la totzi pentru vanatoare Blatttttttttttttsu lasai domle ca noi suntem de vina=))
Alexandru Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=hE25PFE6ShQ...feature=related
Tsu_Xing Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 petrare, da-te cu parerea ta de bulibasa, cat de gay e cel care l-a postat pe tyrexel ca mai apoi sa zica ca a fost o gluma? =))
lixandra Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 neata HHlexa ii adevarat ? esti un outsider acuma ?Aha :)).cn vb :>Uite o gaina -_-.
uLise Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ce alianta bengoasa avem :cool2:lexa , de ce ai parasit guildul , esti dura cu membri :)) ?
lixandra Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ce alianta bengoasa avem :cool2:lexa , de ce ai parasit guildul , esti dura cu membri :)) ?Sunt o zgripturoaica :)).
uLise Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 nah am auzit numai vorbe de bine despre tine , dar ma rog HF cu clanul tau.
lixandra Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 nah am auzit numai vorbe de bine despre tine , dar ma rog HF cu clanul tau.I know :).Nu e nici un clan, doar 2-3 membrii. Eu, Florin si Gulek plus un elfoi sa fie la party-ul cu Pooka. Nu recrutez pentru performanta, just fun :).
ZAMOLXIS Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Salut una din guildele cu cea mai mare continuitate pe acest server! ... si imi cer scuze ca nu am facut-o mai devreme fiind ocupat cu ''flotarile'' de baza ;) Keep up the good work! :hello: