Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

pai ori l-au mituit, ori l-au violat pt ca altfel nu inteleg cum sa faci o plangere si mai apoi sa zici la banati: ESTE O VANATOARE, plangerea era un pamflet... pai tati, vroiai sa razi, faceai la diverse topicul.

Eu insa, nu vad unde era gluma =)) OOo.. uite, imi face 1 ks pe spot =)) ce amuzant e =)) o sa fac si o plangere cu roz sa radem si acolo =))

Nu, eu va intreb, e intreg la minte copilul ala?

Posted

=)))))))))))))))))) credq ca lau violat da qculoarea roz e amuzanta rau u nu stiai?=)) oricum etare faza il posteaza ii face o galerie culoarea roz acolo frumoasa.. si dupa la banatziq retrage ca nu o lasat timp e blattttttttttttttttttttttttt :crazy:

Posted

nu inteleg oamenii, fac de parca e prima oara cand o plangere este rezolvata rpde. Dai exista sectiunea banati, acolo se vorbeste, la plangeri, ai postat, gata... aia e. A... ca ai tu norocul daca nu o rezolva un admin rpde, sa vb cu cel care te-a postat si sa o retraga, asta e altceva.

Posted

nu inteleg oamenii, fac de parca e prima oara cand o plangere este rezolvata rpde. Dai exista sectiunea banati, acolo se vorbeste, la plangeri, ai postat, gata... aia e. A... ca ai tu norocul daca nu o rezolva un admin rpde, sa vb cu cel care te-a postat si sa o retraga, asta e altceva.

asta este tsu

lance a fost bland cu 2h daca era altu postat imediat era alexey cu ss in secunda 2 =))

tot cei din hh is de vina ca a facut ala ks :))

Posted

N-o sa ma regasesc in nimeni ... si-n plus ... nu mai esti HH ... de ce tot insisti? Stim ca esti moarta fara HH ... dar abtinete! Asa ca ... fwck off ...

Esti un nimeni sa intrebi tu de mine ...

PS: Suntem in luna a 7-a ... deci ... your smoked anyway :rofl2:

Nici nu stii cine mi-a zis aia... Why do I even bother :-?? ?

Neata :despair:!

Posted

asta este tsu

lance a fost bland cu 2h daca era altu postat imediat era alexey cu ss in secunda 2 =))

tot cei din hh is de vina ca a facut ala ks :))

da ai dreptate si as propune 99 de zile la totzi pentru vanatoare

Blatttttttttttt

tsu lasai domle ca noi suntem de vina=))

Posted

nah am auzit numai vorbe de bine despre tine , dar ma rog HF cu clanul tau.

I know :).

Nu e nici un clan, doar 2-3 membrii. Eu, Florin si Gulek plus un elfoi sa fie la party-ul cu Pooka. Nu recrutez pentru performanta, just fun :).

Posted

Salut una din guildele cu cea mai mare continuitate pe acest server! ... si imi cer scuze ca nu am facut-o mai devreme fiind ocupat cu ''flotarile'' de baza ;)

Keep up the good work! :hello:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...