uLise Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Pai... mor de caldura , deci nu mai pot :|HH , nu ne bagam si pe alte jocuri ? :-s numai MUMUMUMUMUMU
dan!el Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 O tipa da anunt in ziar: "Tanara, frumoasa, caut barbat care sa nu bea, sa nu fumeze..."Intr-o noapte suna cineva la usa. Tipa deschide. In usa un tip matol, cu o sticla de tarie-n mana, cu tigara-n coltul gurii.Tipul:-Am venit in urma anuntului.Tipa:-Mai nesimtitule, n-ai vazut ce scrie acolo...sa nu bea, sa nu fumeze. Tu ce cauti ici ?Tipul:-Pai am venit doar sa-ti spun sa nu te bazezi pe mine...Un psihopat mergea noaptea tragand dupa el o fetitza.-Mi-e frica, mi-e frica zicea fetitza.-Da' mie ca ma intorc singur...
dan!el Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 - Domnule doctor am avut un cosmar, toata noaptea impingeam o usa pe care scria ceva.- Si ce scria ?- Trage.- Doctore, a reusit operatia ?- Care doctor ? Eu sunt Sf. Petru.La stomatolog:- Cum ?!?!?! 500 de lei pentru o extractie de masea ?500 de lei pentru 5 minute de munca ????- Daca vrei, o extrag intr-o ora !
dan!el Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 O femeie la vreo 30-33 ani, dupa ce si-a rezolvat treburile in capitala de judet voia sa ajunga acum acasa si nu mai avea bani.Se apropie de un taximetrist si ii spune:- Uite tre' s-ajung si eu in Trescovenii de Sus, dar nu am bani..Cum ajungem acolo ne socotim noi.- Bine, las' ca ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul.Dupa vreo ora, opreste taximetristul pe un camp, ia o patura din portbagaj si o asterne pe iarba. Femeia ingrijorata ii zice: - Vai dar nu pot, sunt maritata, am acasa doi copii!- Si ce? Si eu sunt insurat, am femeie, am copii, dar am si 40 de iepuri de hranit, asa ca taci si rupe iarba!!Doi caini de rasa se intalnesc la veterinar.-De ce te-a adus aici? zice unul.Stapana mi-a luat mancarea din fata, m-a infuriat cumplit, am sarit pe ea și am mușcat-o violent?m-a adus aici sa-mi faca o injectie letala. Tu ce-ai patit? -Stapana a ieșit goala din baie, m-a provocat cumplit, am sarit pe ea și i-am tras-o?-Și te-a adus sa-ți faca injectie letala?-Nu, m-a adus sa-mi taie unghiile.> -Un om intra in dormitor, cu o capra in brate, sotia lui era intinsa in pat, citind o carte.> Omul spune:> - Uite draga asta este vaca cu care fac sex cand tu ai migrene.> Sotia raspunde:> - Daca n-ai fi asa de prost poate ai realiza ca aceasta este o capra.> La care omul nostru zambeste:> - Daca n-ai fi asa de proasta ai realiza ca vorbeam cu capra.... Man: God?God: Yes!?Man: Can I ask you something?God: Yes.Man: What is for you a milion of years?God: A second.Man: And a milion of dolars?God: A penny.Man: God, Can you give me a penny?God: Wait a second! La conferinta internationala a mafiotilor. Dupa sedinta, capo di tutti capi il cheama pe Ion, seful mafiei romanesti.- Auzi Ioane, tu ai vila din asta cu 2 etaje cum am eu?- Nu, raspunde Ion.- Dar Mertzane ca ale mele, ai?- Nu.- Dar lant din asta gros cat 2 degete, de aur, ai?- Nu.- Mai, pai ce mafiot esti tu? La congresul urmator sa nu te aud ca nu ai ce ti-am zis azi, clar? Merge Ion acasa si-l striga pe servitorul lui, Ghita.- Ghita!!! Da jos ultimele 3 etaje de la casa, vinde elicopterele si cumpara Mertzane, dezleagă cainele şi du-l in casa ca lantul trebuie sa-l port eu!