Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest -Psycho-
Posted

ioane,daca nu ai observat acum 20 min am intrat pe forum si in joc,plec iar ,stai tu linistit nu-ti mai fa atatea griji pt mine...app tzu,noi iesim la o bere,te bagi si tu sau ai treaba mu-ul ? vine si alexey,ii zic sa te sune ? si care mai vrea sa vina faceti rost de nr lui alexey sau ija si vorbiti cu el.

as iesi cu placere insa cu un mic efort de mutare a privirii sub avatarul meu ai observa de unde tastez, si nu ma lua cu Ioane... lasa rautatile altundeva, app ma cheama Gabriel si nu voiam sa fiu ironic la adresa ta atat doar ca unii iau prea in serios acest joc....Bft cu Ghateru ;)

Posted

ioane,daca nu ai observat acum 20 min am intrat pe forum si in joc,plec iar ,stai tu linistit nu-ti mai fa atatea griji pt mine...app tzu,noi iesim la o bere,te bagi si tu sau ai treaba mu-ul ? vine si alexey,ii zic sa te sune ? si care mai vrea sa vina faceti rost de nr lui alexey sau ija si vorbiti cu el.

ma confunzi daca crezi ca viata mea = Mu, multi au facut-o, multi s-au ars. Cat despre bere, nu ms, nu beau -_- Cat despre iesitul cu tine, nu ms, am alte planuri sapt asta, cu oameni care chiar merita sa-mi pierd timpul cu ei nu cu oameni ca... tine.

P.S. nu ma stric, nu sunt aliment -_-

Posted

eu pt afirmatia 7 ti-as da cont blocat daca nu aduci dovezi, adminii sunt impartiali din cate stiu eu -_- Daca ma insel poti sa-mi spui tu, si tu ai admini in guilda 8-|

O fi asta o plangere, dar in ultimle zile au fost 3 plangeri imp ta, 2 cu jigniri, 1 cu limbaj in noria -_- Jocul este joc, daca nu poti sa te abtii ia-ti niste zile libere, zile pe care cred ca o sa le capeti cu acest suspend -_-

aha,iar cauti aiurea cearta,scandal ,bla bla bla ma intelegi tu...vad ca esti la constructii sau asa am inteles.opaaa si la instalatii ,mai e Damian rector sau e altul acum ? La laboratoare te duci,sunt obligatorii,din intamplare si eu am facut Instalatiile..nu bei ,mare scula,puteai sa bei cico si sa nu-mi zici ca nu-ti face placere sa iesi din casa sa te relaxezi din cand in cand..

Vezi ca am mai fost la gathere impreuna...hai bafta si lasa stresul asta deoparte,vb lui lance "chill""

chill chill

ca bine zici :D

inca o intrebare Tzu , cu cine faci electro,termo,hidraulica,mecanica,rezistenta ? restul materiilor sunt lejere...si inca ceva,ce an esti ? pe la cuptor te mai duci cand chiulesti ? sau in PP ?

Guest RobertBK
Posted

tzu esti la constructii / instalatii ? sau abereaza parlitu de garone

ca sunt si io anu I ( de 2 ani sunt tot anu I :banghead: ) la constructii A.I.A ... poate bem o bere :)

Posted

tzu esti la constructii / instalatii ? sau abereaza parlitu de garone

ca sunt si io anu I ( de 2 ani sunt tot anu I :banghead: ) la constructii A.I.A ... poate bem o bere :)

ce prost esti...nu ai putut sa faci 40 credite sa treci anul,inteligentule care este

Guest Havik
Posted

ce prost esti...nu ai putut sa faci 40 credite sa treci anul,inteligentule care este

parlitule nu stiu de ce te bag in seama dar in fine sper sa fie ultimu msg adresat tie:

cand esti plecat si nu poti ajunge la examene / restante nu prea ai cum sa faci credite...

fugi cu cercu

Posted

^_^ ...da...în fine...Eu caut pe cineva care să-mi caute un Evil Spirit. Am level 41, sunt mândru că sunt român!

Posted

:)) Sa vad ce gasesc. Ai intrat in trupa? Te-a luat Raz?

Neata, hedhantărz!

Mi-a zis Tsu că-i plecat Gm-ul.O să mă invite când revine.

Posted

In speranta ca o sa-mi termin rapid camera ... sa ma alatur si eu jocului ... cu un MG`lash :P ...

Pacat ca nu mai is oamenii de calitatea servarului cu db nr. 2 ... un singur veteran am vazut la status, neamzzuMG ... si restu-s aci :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...