Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest uLise - Mg
Posted

back de la strand :D

obosit in draci

Posted

back de la strand :D

obosit in draci

Te-a ars soarele? Geez, am jucat o jumatate de ora tenis de picior, si sunt ars ca dracu pe spate. >.<

Deci azzzzi a fost un callllllllllld.

Guest uLise - Mg
Posted

Te-a ars soarele? Geez, am jucat o jumatate de ora tenis de picior, si sunt ars ca dracu pe spate. >.<

Deci azzzzi a fost un callllllllllld.

pai daca esti sensibil =)))

dar m-a ars soarele dar nici chiar asa....

ps. tu joci tenis de picior pe soare ca nu stii inoti :P invata ma odata sa inoti

Posted

e un clip pe protv cu un pusti care sare in apa de la inaltime, doar ca trb sa sara suficient in fatza incat sa evite o constructie de beton pe malul apei... nu o evita si-si despica fata-n 2... like wtf? Cum sa arati asa ceva :| ?

Posted

pai daca esti sensibil =)))

dar m-a ars soarele dar nici chiar asa....

ps. tu joci tenis de picior pe soare ca nu stii inoti :P invata ma odata sa inoti

Pai cand ma duc la strand, am numai de-aia la un metru pe langa mine. :D Evident in bazinu mic. =)) Nu pot ma, nu sunt facut pt asa ceva, am incercat. :))

Posted

e un clip pe protv cu un pusti care sare in apa de la inaltime, doar ca trb sa sara suficient in fatza incat sa evite o constructie de beton pe malul apei... nu o evita si-si despica fata-n 2... like wtf? Cum sa arati asa ceva :| ?

am vazut-o

e groaznic de trist si ingrozitor. :(

Posted

nu pot panaramo sa ies, eu am alt program, care incepe la ora 7, munca pana la 5-6, prietena apoi :) revin cand revin si iar munca

@bunny, asa-s si eu, soarele nu este prietenul meu :))

Posted

^^

placinta, iesim tot sambata ma, dar sa nu mai tragi de mine sa raman la tine. :lol:

iesim si atunci :D eu cre`k ies putin la o plimbare acuma. si am tras de tine ca tot bagai duma ca n`ai unde sa dormi <_< :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...