Tsu_Xing Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 eu ma bag la mancare si ne auzim maine :)bafta cu lautarii placinta ^_^
Danny Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 HALEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Danny Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 HEAD HUNTERZZZZZZZZZZZZZZZZZZATTTTAAAAAACKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!Qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
[EliTe] Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 hai ma :)) care`i din bucuresti si ma scoate la niste lautari? :)))):))
Guest SupremSoul Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 nu e bun site-ul tsu lol http://headhuntersguild.com/forum_threads/...ww.linkmania.ro am fost votat de majoritatea se poate sa iau legatura cu GM ? :) cam 10 contra 1 votul pacat ca nu mai merge pagina deja de 1 saptamana ma chinuiesc si is purtat asa aiurea... ziceti ca nu ma primiti si gata :)
Danny Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 SupremeSoul, ce doresti tu mai exact?Sa intri in HH ?Ai acolo sus in dreapta "Apply to Guild"
Guest SupremSoul Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 sun Lost_Angel danny am facut deja o cerere da vad ca nu ma baga nimeni in seama... da sa sters de pe site-ul ala si asta de acum nu merge...
[EliTe] Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 um spune si titlul , momentan nu se mai fac recrutarisuntem suficient de multi pentru a ne putea descurca pe cont propriu.daca cineva merita,intr-adevar, sa fie luat , il rog sa-mi dea pm in joc si ma voi consulta si cu ceilalti gm ai aliantei.e valabil pentru cine vrea sa intre in ORICE guilda din alianta.va multumesc.
Danny Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 lolasteapta si tu consiliul sa raspunda. adica dune elite sau hya.le: elite said it !
Danny Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 cred ca era de asteptat, dar pentru asta trebuie sa aplice oficial pentru HH guild, right ?
Guest SupremSoul Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ca si fost membru ... cred ca am aplicat si cam majoritatea zic io ma stiti da daca nu asta e :) oricum pacat ca nu mai joaca Rede...
[EliTe] Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 no bun... si io cum fac sa intru in g/aly?um spune si titlul , momentan nu se mai fac recrutarisuntem suficient de multi pentru a ne putea descurca pe cont propriu.daca cineva merita,intr-adevar, sa fie luat , il rog sa-mi dea pm in joc si ma voi consulta si cu ceilalti gm ai aliantei.e valabil pentru cine vrea sa intre in ORICE guilda din alianta.va multumesc.