inregistrat_ieri Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 daia e asa cald de o saptamanaP.S. de la 1 la 10, cat de noob e boom? =))mai bine noob decat sa-ti bag respecte sa ma vada un server intreg :rofl2:
Tsu_Xing Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 da, mergi pe drumul asta, ca uite cum ma atac avand in vedere ca nu am fost eu pe Tsu si ca eu nu mai joc de 3 sapt Mu =)) Fi tu noob in continuare ca aia nu are leac si incearca alte cai in care sa incerci sa ma faci sa ma atac ca aia nu mai merge, m-am enervat atunci pe moment ca cine a fost si-a batut joc de caracterul meu, dar asta a fost atunci, asa ca... boom: lasa-neeeeeeeeee, lasa-neeeeeeeeeee si i-a d-aicihttp://www.youtube.com/watch?v=0vFMqdFBuWoP.S. eu si colectivul HH iti multumim ca ne urmaresti posturile la guilde, te rugam in viitor sa ne atentionezi cand facem greseli gramaticale >:D<
inregistrat_ieri Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 1.Fierbi de ciuda cand vezi ca unu e mai tare k tine? (ma refer in orice domeniu)2.Incepi sa tremuri de nervi cand te ia unu la misto si vezi ca esti mic si te cheama polonic si prin urmare nu ai ce sa ii faci?3.Ai o viata plina de gel chiar (daca esti chelios) ca sa nu spun cacat si crezi ca tu esti singuru muc cu motz de pe fata pamantului? 4.Stain inchis intr-o camera de dimineata pana seara imbracat in hainele tale de firma luate la secoond de la baietzashi si asculti parazitii?5.Vrei sa te cunoasca toata lumea, sa stie ca tu esti cel mai tare chiar daca toti iti zic ca esti prost?6.Te duci prin oras si cand vezi o masina mai marfa te asezi langa ea si te tragi in poze cu aparatul tau cel nou luat in rate de la domo?7.Spui ca toti is vai de capul lor cand de fapt tu esti plin de cosuri si porti aceiasi pereche de chilotzi de 3 saptamani?8.Pupi in cur pe "ai mai mari" si bagi respecte cu speranta ca vei obtine si tu ceva pe urma ?9.Te-au maltratat parintii cand erai mic si acum suferi pe chestia asta?Daca raspunsul tau la toate intrebarile de mai sus este da... Inseamna ca:te cheama dingping,ai si tu vreo 23 de ani pe buletin,esti venit de la tara de la oi chiar daca stai la "capetala"
Lancelot Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Incetati cu prostiile :)suden death..ok ok cum zici tu :))
Tsu_Xing Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 CE A ZIS BOOM ACOLO ESTE CITAT DIN VIATA LUI DE MANELIST? =))CA EU UNU NU MA REGASESC :)) SARACUL, NU E ORIGINAL, GASESTE SI EL PE FORUM LUCRURI SCRISE DE UN RATON SI PUNE SI EL :))P.S. BOOM, NU UITA SA-MI ZICI CAND E ZIUA TA. HAI, AI LIBER DE LA MINE, IESI AFARA, POATE MAI MERGI SI TU LA MUNCA =))@RESTU, SR PT CAPS, DAR LUCREZ =P
Eddy Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 la cibernetica, statistica si informatica economica, din mate-geogra <_<
Tsu_Xing Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ' date='Jul 21 2009, 11:39' post='4037863']ce frumos s a caracterizat boom =)) manelist ca manelist, dar macar stie ce e si care-s trasaturile lui :)) uite o mel:
dan!el Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 neata :Doare ce-o fi asta? http://img338.imageshack.us/img338/669/screen071806020001.jpg=))
[EliTe] Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 manelist ca manelist, dar macar stie ce e si care-s trasaturile lui :)) uite o mel: "da te ba ca cade copacu" :))
Tsu_Xing Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 neata :Doare ce-o fi asta? http://img338.imageshack.us/img338/669/screen071806020001.jpg=))e boom cand zice adevarul ^_^