Alexandru Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 acum, sunt disponibil si eu :)intr-un fel il inteleg si pe bogz, stiu cum e sa fi GM sa ai cs, si sa nu-ti vina oamenielite a spus de la inceput ca nu vrea sa vina la cs doarece LOT-ul duce la certuri intre membrii alianteibogz a avut si votul meu ca GM, e un om drastic dar trebuie uneori sa fie mai calculatnu mai traiti in trecut, ce a fost a fost, haideti sa ne vedem de viitor si sa fie cat mai placut, am ramas uimit ieri ca bogz a propus pe zi 1 ora de bancuri pentru eliberarea stresului si reducerea coflictelorbun problema 2, la inceput si eu am avut divergente cu lexa, nu e o persoana rea, e inca "copila" si reactioneaza impulsiv, give her a chanceHH nu isi va recupera "valoarea" daca participa la sige, HH isi va recupera "valoarea" cand noi cei care alcatuim HH ne vom schimba si nu vom mai fi individualisti, se vede in TOP diferenta dintre honey si hhnu uitati e doar un joc, hai sa-l facem sa fie cat mai placut :tiphat:
Raul Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 HH nu isi va recupera "valoarea" daca participa la sige, HH isi va recupera "valoarea" cand noi cei care alcatuim HH ne vom schimba si nu vom mai fi individualisti, se vede in TOP diferenta dintre honey si hhnu uitati e doar un joc, hai sa-l facem sa fie cat mai placut :tiphat:Pai ai cam contrazis ce ai zis la faza cu EliTe, daca nu era individualist venea si el la siege ca tot omul care poate sa faca acest lucru.
[EliTe] Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Pai ai cam contrazis ce ai zis la faza cu EliTe, daca nu era individualist venea si el la siege ca tot omul care poate sa faca acest lucru.daca nu merg la cs nu inseamna ca sunt individualistam ajutat si eu guildul cu party si cateva iteme/jwls -_-repet 8-| am inceput sa joc de placere si pt chat , nu pentru rr/spoturi/seturi/cs
Alexandru Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Pai ai cam contrazis ce ai zis la faza cu EliTe, daca nu era individualist venea si el la siege ca tot omul care poate sa faca acest lucru.pai se contrazic multe lucruri, sunt 2 taisuri :)
uLise Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ok hhip hopare :Ppetrica e rroman dintr-ala din india ^^
Tsu_Xing Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 uite ce costum rosu are, sa nu-l deoache lumea pe strada
-GUNIT- Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 asa e moda baaa, sa te scuip printre dinti naughty1.gif=))
dev Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 asa e moda baaa, sa te scuip printre dinti :>Aia-s dinti? Cu pumnu treci prin ei ca prin branza ... :rofl2:
[EliTe] Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Prima oara rezolva dintii aia ca de drujba ... :Dasa e moda baaa, sa te scuip printre dinti :>:))@dev , acuma il baga la perfuzii si poate revine
Raul Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 deci care se mai baga la lineage 2?Raul tu :>abia m-am reapucat de Mu si tu vrei sa ma bag la L2 #-o
uLise Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 abia m-am reapucat de Mu si tu vrei sa ma bag la L2 #-oiti dau sm de 1 rr zici ca ai jucat mu si hai inapoi la l2 =) momentan suntem 3 eu sly si arti