Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

acum, sunt disponibil si eu :)

intr-un fel il inteleg si pe bogz, stiu cum e sa fi GM sa ai cs, si sa nu-ti vina oameni

elite a spus de la inceput ca nu vrea sa vina la cs doarece LOT-ul duce la certuri intre membrii aliantei

bogz a avut si votul meu ca GM, e un om drastic dar trebuie uneori sa fie mai calculat

nu mai traiti in trecut, ce a fost a fost, haideti sa ne vedem de viitor si sa fie cat mai placut, am ramas uimit ieri ca bogz a propus pe zi 1 ora de bancuri pentru eliberarea stresului si reducerea coflictelor

bun problema 2, la inceput si eu am avut divergente cu lexa, nu e o persoana rea, e inca "copila" si reactioneaza impulsiv, give her a chance

HH nu isi va recupera "valoarea" daca participa la sige, HH isi va recupera "valoarea" cand noi cei care alcatuim HH ne vom schimba si nu vom mai fi individualisti, se vede in TOP diferenta dintre honey si hh

nu uitati e doar un joc, hai sa-l facem sa fie cat mai placut :tiphat:

Posted

HH nu isi va recupera "valoarea" daca participa la sige, HH isi va recupera "valoarea" cand noi cei care alcatuim HH ne vom schimba si nu vom mai fi individualisti, se vede in TOP diferenta dintre honey si hh

nu uitati e doar un joc, hai sa-l facem sa fie cat mai placut :tiphat:

Pai ai cam contrazis ce ai zis la faza cu EliTe, daca nu era individualist venea si el la siege ca tot omul care poate sa faca acest lucru.

Posted

Pai ai cam contrazis ce ai zis la faza cu EliTe, daca nu era individualist venea si el la siege ca tot omul care poate sa faca acest lucru.

daca nu merg la cs nu inseamna ca sunt individualist

am ajutat si eu guildul cu party si cateva iteme/jwls -_-

repet 8-| am inceput sa joc de placere si pt chat , nu pentru rr/spoturi/seturi/cs

Posted

pai se contrazic multe lucruri, sunt 2 taisuri :)

Posted

asa e moda baaa, sa te scuip printre dinti :>

Aia-s dinti? Cu pumnu treci prin ei ca prin branza ... :rofl2:

Posted

Prima oara rezolva dintii aia ca de drujba ... :D

asa e moda baaa, sa te scuip printre dinti :>

:))

@dev , acuma il baga la perfuzii si poate revine

Posted

abia m-am reapucat de Mu si tu vrei sa ma bag la L2 #-o

iti dau sm de 1 rr zici ca ai jucat mu si hai inapoi la l2 =) momentan suntem 3 eu sly si arti

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...