Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Eu m-am referit la altceva wolf, la faptul ca, cam ia deciziile la cald, un lider trebuie sa gandeasca totul la rece, nu trebuie sa ameninte ca arunca cu X-uri in stanga si in dreapta doar pentru ca asa vreau sulica lui, in rest nu am ce sa ii reprosez, trebuie sa fie un pic mai cumpatat sa dea un exemplu.

Posted

dupa cum vad HH este impartit in 2 tabere #-o

bogz este prea orgolios sa lase pe altcineva GM deci cred ca vor fi 2 guilde momentan

myst vrea pana maine seara o lista cu GM , 3-4 ajutoare de GM si restul membrilor -_-

Posted

A rupe HH in doua acum este o decizie plina de maturitate si intelepciune, gg :P.

Cele 2 tabere HH sunt care? cea a playerilor care joaca si cea a playerilor care comenteaza?

Ce dorim, in definitiv, de la HH? sa fie un guild oarecare? modest si limitat la xp+itemi+spot+invazii...

sau in top, batandu-se saptamana de saptamana cu cei mai tari de pe server?

Nu castelul in sine sau LoTul au importanta cu adevarat, ci participarea 'cu fruntea sus' la evenimentul care este cel mai important si arata clar cine sunt cei mai puternici...

Inainte de a 'rupe' HH trebuie discutat cu toti cei care sunt in sau pe langa HH, cine este si ce vrea sa fie cu adevarat HHul pe serverul asta.

Rupem HH dar nu avem un regulament, o strategie generala, o viziune, un scop clar acceptat.

Chiar sunt curioasa care sunt acei potentiali GM care se inghesuie acum sa faca un alt guild HH? Cati s-au oferit pana acum sa preia HHul dupa absenta indelungata (si inexplicabila) a lui Razor...?

E atat de usor sa practici atitudinea 'din contra' si 'elitismul' (:P) si atat de greu sa pui mana sa construiesti efectiv ceva bun.

E atat de simplu sa traiesti in trecut, in amintirile unor glorii demult apuse in loc sa traiesti prezentul si sa il reconstruiesti - poate mai bun decat ce a fost inainte ...

Posted

Pentru a reconstrui e nevoie de timp, rabdare si dedicatie, Roma nu a fost construita peste noapte, daia consider ca sa facut o mare prostie si din partea lui elite si iesirea lui de aseara, dar si din partea lui bogz ca a inceput sa se comporte ca un copil cu o jucarie mare.

Posted

ceea ce am vazut a fost parca un episod dintr-o telenovela de 2 lei...serios acuma

bogz....am toata stima pentru tine dar din ce am citit si auzit iar ai da-o in bara

ai mai facut iar o magarie destul de mare si cand jucam pe rere, a fost ceva ce nuti-a convenit...ai inceput sa injuri ca un dement si ti-ai bagat piciorul...

si acuma partea concreta, si oarecum explicatia pentru care a facut elite ce a facut

eu il stiu pe elite personal ( prieteni vechi , prieteni de familie )

la el in casa e santier in lucru.....nailoane pe jos si var peste tot pentru ca zugraveste...

nu va suparati.....o fi avand el 2 rr....sigur putea sa faca ceva pe la CS....dar nu crezi ca viata reala a mai importanta?

nu cred ca daca ii cerea cineva de incredere contul nu i l-ar fi dat...dar dehh...e mai usor sa scoti ochii la om

chiar aveam de gand sa ma intorc....ca imi revenise cheful de MU...dar cu asemenea situatii......

mai am de meditat putin :P

ohh well....neata in amiaza ca numai acuma am ajuns pe aici :D

Posted

Huh? Eu cred ca tu nu stii ce vorbesti, myst acelasi "regim" ? Te inseli amarnic, daca myst ar fi facut la fel ca tine acum numai exista HH, cand am jucat eu si HH era in forta cu myst gm, toti vroiau sa intre in acel guild doar ca era full, chiar daca era versiunea asta, tot full era. Myst tragea sa faca o "familie" in HH, nu ceea ce faci tu acuma ("regim comunist" ca sa-l numesc asa). La faza asta demonstrezi ca ai o minte de copil, chiar daca ai o anumita varsta. Imi cer scuze ca nu te-am intalnit pe db1 si 2 dar pe DB3 te-am intalnit o data, mi-am dat seama ce personalitate ai si am dedus faptul ca: cu tine nu se poate discuta "omeneste". Mai sus zicea cineva ca la fiecare 2-3 propozitii contine o injuratura, tin sa-l corectez, la 2-3 cuvinte. Asa ca un sfat, calmeaza-te umpic sau vei fii respins de proprii "subordinati" si vei ramane singur cu HH-ul.

@neata j4f

P.D. Pe myst l-am cunoscut in persoana, am avut ocazia cand a venit la sala de internet unde lucra oxigenatul acum mai mult de 3-4 ani si iti era drag sa deschizi un subiect si sa-l discuti cu el, mai ales cand era vorba despre Mu. In locul tau mi-ar fi fost rusine sa vorbesc despre el in mod negativ, iar aici inca o data dai dovada ca ai mentalitatea unui copil.

ai nota 4, stai jos. pe a 3-a baza de date eu n-am jucat. daca ti-ai dat seama ca nu poti juca cu mine, drum bun si cale batuta. asta e, sunt oltean, am spirit de oltean si am prazul in mana. injur ca asa se poarta pe la noi pe-acolosha. daca vrei , iti dau meditatii. si in plus, nu tre' sa-mi justific comportamentul in fata ta, avand in vedere ca prenumele sau numele tau nu e dumnezeu. l-ai cunoscut pe myst acum 4 ani? felicitari. l-am vorbit eu pe myst de rau? interpretezi total gresit. n-ai decat sa continui. multe succesuri!

' date='Jul 12 2009, 10:34' post='4009641']

dupa cum vad HH este impartit in 2 tabere #-o

bogz este prea orgolios sa lase pe altcineva GM deci cred ca vor fi 2 guilde momentan

myst vrea pana maine seara o lista cu GM , 3-4 ajutoare de GM si restul membrilor -_-

da, hh-ul vostru ala originar si original, pe forumu' unde probabil eu am ban si care, guild, nici macar nu exista in momentul de fata, si hh-ul pe care-l tin eu in picioare pe mu. si o sa-l tin in continuare, chit ca-ti convine , chit ca nu. in momentul in care m-am pus gm al aliantei am stiut ca se poate schimba ceva in bine. o relatie stransa intre guilde nu se formeaza in 2 ore, cum se poate lua castelul, ci in timp indelungat. vreti schimbare, aveti rabdare.

' date='Jul 12 2009, 11:10' post='4009727']

am sa vorbesc cu myst sa si faca caracter pe mu pentru a face guilda

mira , nu are rost sa dau un reply la postul tau.

succes si la asta, eu l-am rugat pe myst de 2 ori sa se apuce si mi-a zis ca nu. poate ai tu mai mult noroc.

ceea ce am vazut a fost parca un episod dintr-o telenovela de 2 lei...serios acuma

bogz....am toata stima pentru tine dar din ce am citit si auzit iar ai da-o in bara

ai mai facut iar o magarie destul de mare si cand jucam pe rere, a fost ceva ce nuti-a convenit...ai inceput sa injuri ca un dement si ti-ai bagat piciorul...

si acuma partea concreta, si oarecum explicatia pentru care a facut elite ce a facut

eu il stiu pe elite personal ( prieteni vechi , prieteni de familie )

la el in casa e santier in lucru.....nailoane pe jos si var peste tot pentru ca zugraveste...

nu va suparati.....o fi avand el 2 rr....sigur putea sa faca ceva pe la CS....dar nu crezi ca viata reala a mai importanta?

nu cred ca daca ii cerea cineva de incredere contul nu i l-ar fi dat...dar dehh...e mai usor sa scoti ochii la om

chiar aveam de gand sa ma intorc....ca imi revenise cheful de MU...dar cu asemenea situatii......

mai am de meditat putin :P

ohh well....neata in amiaza ca numai acuma am ajuns pe aici :D

partea cu rere. contul meu era posta pe atunci, eu m-am lasat, yoda, daca mai tii tu bine mine, ca mi-am gasit charul gol dupa o perioada in care nu mai jucasem. si nu tin minte sa fi injurat ca un dement si sa-mi bag piciorul. sincer :)

il stii pe elite? atunci de ce mi-a raspuns in 2 peri? avea nailoane prin casa? noua pe guild ne-a zis la sfarsit ca a trebuit sa manance. mananci o ora, hai sa zicem, ca esti cat un elefant, da' las-o dracu de treaba ca nu stai 3 ore la masa. putea sa zica frumos ca vrea sa manance, nu sa bage invazii cu lu-k (8:15, 9:15) sau ca are treaba. nu trebuia sa vina sa ne zica - ca pe el nu-l intereseaza castelul, i se rupe de castel. uita, cumva, zilele - si subliniez ZILELE - petrecute afk in lot? pe spoturi pe care le lua , facandu-le preluare celor din alianta?

uite, asrai - a avut musafiri, a iesit de pe mu la ora 5,6 nici nu mai stiu cat a fost ..si nu am sunat-o sa intre, nu i-am facut gura, scandal, nu am certat-o..da' nici nu mi-a raspuns in doi peri ..ca nu vine ca are spot in tarkan sau mai stiu eu unde.

vreti screenshoturi de cand a fost elite postat, sau ce?

Dar m-a enervat atitudinea pe care a adoptat-o - si anume cea de "seful tuturor" si "zeu". Cat despre "x" cum a mai zis cineva nu ar trebui sa se grabeasca sa il utilizeze asa repede - aviz mesajului ca "te-am scos pe tine si pe luk din guild si mai scot pe cine vreau eu"

ti-am mai zis ca am fost pe cat se poate de ironic in conversatia pe care am avut-o cu tine pe mu. sincer? e pentru prima oara cand aud de cineva ca-i cere socoteala gm-ului. nu de-asta a fost pus gm-ul acolo , in the first place? sa ii reprezinte pe toti? si din moment ce toti au acceptat, ca altfel nu refaceam eu guildul..sau nu intrau in guild, ..nu vad care-i rostul discutiilor.

daca toti considerau ca sunt atat de hain, atat de rau si nepriceput, guildul HH nu era format decat dintr-o singura persoana, ramaneam fara alianta, etc.

eu guildul nu-l sparg. e ultima oara cand o zic. ramane fix asa cum e, plus sau minus cativa membrii ca nu se stie niciodata ce si cum.

Posted

Bogz, s-ar putea sa nu iei in considerare ceea ce iti voi spune, sau poate mi-o vei lua in nume de rau, insa o voi face.

Ar trebui sa fi mai temperat si mai diplomatic, nu strica niciodata. Daca vei pastra aceasta atitudine nonsalanta risti tot mai mult sa pierzi ceea ce deja ai. Incearca sa fi impartial, sa nu te pripesti la cuvinte si cu atat mai mult sa vorbesti asa :

daca ti-ai dat seama ca nu poti juca cu mine, drum bun si cale batuta. asta e, sunt oltean, am spirit de oltean si am prazul in mana. injur ca asa se poarta pe la noi pe-acolosha. daca vrei , iti dau meditatii. si in plus, nu tre' sa-mi justific comportamentul in fata ta, avand in vedere ca prenumele sau numele tau nu e dumnezeu

Daca vrei sa fi un lider bun si de succes ar trebui sa te porti ca atare, nu sa iei prazul in mana si sa injuri asa cum se poarta prin oltenia... asa nu vei realiza nimic placut. (...asta ar fi mai degraba un comportament demn de un battle master :) )

Incearca sa te folosesti de "secretele" lui myst:

http://headhuntersguild.com/forum_threads/254508

Posted

●/ IGN: uL1se

/▌ Race: Soul Master

/ \ RR: one & growing

●/ Guild/Ally: HHunterZ Semper InvictuS

/▌ Enemies: All nubs

/ \ Purpose : Maintain and protect the Castle Siege

:despair:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...