dev Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 fara certuri ca va sparg ceafaA ta n-o mai sparjem ... o prajim asa ... ca e imbibata-n alcool :D
Guest HHunter Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 foamea de iteme 380 si ancients e problema principala@tsu , kinu o iesit din guild -_- pentru ca =)) nvm e prea aiurea motivu ( invidie )
Guest GUNIT-MG Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 lance rezolva`l p asta ^_^http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3981824
wolfuletz Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 O sa incerc pe cat posibil sa-mi argumentez motivele pentru care am ales sa nu mai joc si am iesit din guild pentru ca mi se pare corect sa dau niste raspunsuri,mai ales unor oameni care m-au ajutat sa cresc in joc. Sunt foarte multe probleme pe care eu unul m-am suparat, dar o sa va insiruiesc doar cateva.Va intreb pe voi .. cum sa nu ma enervez cand contul RazorOne e facut posta de 30 de persoane si mai aud si vorbe de genul : "Cine a intrat la ora X pe cont, unde e armura silfy ? Cui a dat-o cel care a intrat ?". Nu vreau sa invinuiesc pe nimeni, nu sunt suparat pe nimeni din cei care au fost activi din guild, singurul pe care sunt suparat e chiar real RazorOne pentru ca putea sa spuna ca nu mai are chef de joaca si sa dea contul unei SINGURE persoane care sa joace pe el cum ar fi contul personal si sa nu le spuna tuturor ca are sesiune la faculta si ca nu poate intra, ca la mine nu tine vrajeala, oricat ai avea de invatzat, iti faci 5-10 minute pe zi timp liber sa intrii pe cont sa-ti intrebi membrii daca mai traiesc sau daca n-au dat inca "ortu popii". Sincer si eu cred ca daca mergeam la el si ii spuneam sa-mi dea contul sa-l cresc, mi-l dadea si mie si mai eram si eu o persoana in plus printre cei 30. Asta e o problema.Urmatoarea problema sta in felul urmator, stim ca pe razor il doare undeva de cont si prin asta reiese si ca-l doare undeva si de alianta etc, iar cei care doreau sa preia initiativa, obligatiunile si indatoririle pe care le are un Guild Master, erau destui care sa-i comenteze actiunile. Sincer nu mai vreau sa arunc cu noroi in stanga si-n dreapta pentru simplu motiv ca sunt frustrat de anumite chestiuni, as putea sa scriu 10 ore incontinu despre probleme care m-au deranjat pe mine, dar ce importanta ar avea ?In concluzie eu unul m-am saturat sa va vad ca va certati de dimineatza pana seara, pe niste chestii aiurea si nu a fost nimeni care sa aplaneze din conflicte, nimeni cu autoritate, am fost online cat timp am jucat 16-20 de ore pe zi, asa ca am vazut multe. Well .. cand o sa va alegeti un GM caruia o sa-i recunoasteti cu TOTII autoritatea si cand va veti hotara sa jucam impreuna ca un guild adevarat si nu ca o adunatura de insi adunati de pe server sub acelasi nume, atunci poate o sa ma anuntati si mine sa vin sa joc.
Alexandru Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 O sa incerc pe cat posibil sa-mi argumentez motivele pentru care am ales sa nu mai joc si am iesit din guild pentru ca mi se pare corect sa dau niste raspunsuri,mai ales unor oameni care m-au ajutat sa cresc in joc. Sunt foarte multe probleme pe care eu unul m-am suparat, dar o sa va insiruiesc doar cateva.Va intreb pe voi .. cum sa nu ma enervez cand contul RazorOne e facut posta de 30 de persoane si mai aud si vorbe de genul : "Cine a intrat la ora X pe cont, unde e armura silfy ? Cui a dat-o cel care a intrat ?". Nu vreau sa invinuiesc pe nimeni, nu sunt suparat pe nimeni din cei care au fost activi din guild, singurul pe care sunt suparat e chiar real RazorOne pentru ca putea sa spuna ca nu mai are chef de joaca si sa dea contul unei SINGURE persoane care sa joace pe el cum ar fi contul personal si sa nu le spuna tuturor ca are sesiune la faculta si ca nu poate intra, ca la mine nu tine vrajeala, oricat ai avea de invatzat, iti faci 5-10 minute pe zi timp liber sa intrii pe cont sa-ti intrebi membrii daca mai traiesc sau daca n-au dat inca "ortu popii". Sincer si eu cred ca daca mergeam la el si ii spuneam sa-mi dea contul sa-l cresc, mi-l dadea si mie si mai eram si eu o persoana in plus printre cei 30. Asta e o problema.Urmatoarea problema sta in felul urmator, stim ca pe razor il doare undeva de cont si prin asta reiese si ca-l doare undeva si de alianta etc, iar cei care doreau sa preia initiativa, obligatiunile si indatoririle pe care le are un Guild Master, erau destui care sa-i comenteze actiunile. Sincer nu mai vreau sa arunc cu noroi in stanga si-n dreapta pentru simplu motiv ca sunt frustrat de anumite chestiuni, as putea sa scriu 10 ore incontinu despre probleme care m-au deranjat pe mine, dar ce importanta ar avea ?In concluzie eu unul m-am saturat sa va vad ca va certati de dimineatza pana seara, pe niste chestii aiurea si nu a fost nimeni care sa aplaneze din conflicte, nimeni cu autoritate, am fost online cat timp am jucat 16-20 de ore pe zi, asa ca am vazut multe. Well .. cand o sa va alegeti un GM caruia o sa-i recunoasteti cu TOTII autoritatea si cand va veti hotara sa jucam impreuna ca un guild adevarat si nu ca o adunatura de insi adunati de pe server sub acelasi nume, atunci poate o sa ma anuntati si mine sa vin sa joc. :tiphat:
Guest GUNIT-MG Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 adevarat wolf ... a fost greseala lui razor ca a fost de acord sa refaca guilda + alianta daca stia ca o sa se plictiseasca si nu va mai juca ... cu un gm mai autoritar s`ar fi evitat multe conflicte si dispute s`ar fi putut impune anumite reguli si nu ar fi fiecare pentru el ... trebuie un gm care sa ne organizeze dar care sa fie si activ in joc.. un exemplu potrivit : Tempest/Blader care este respectat de membri guildei lui, nu se cearta toti pe alianta ca noi nu recruteaza noobi si se organizeaza mult mai bine si la crescut
wolfuletz Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 adevarat wolf ... a fost greseala lui razor ca a fost de acord sa refaca guilda + alianta daca stia ca o sa se plictiseasca si nu va mai juca ... cu un gm mai autoritar s`ar fi evitat multe conflicte si dispute s`ar fi putut impune anumite reguli si nu ar fi fiecare pentru el ... trebuie un gm care sa ne organizeze dar care sa fie si activ in joc.. un exemplu potrivit : Tempest/Blader care este respectat de membri guildei lui, nu se cearta toti pe alianta ca noi nu recruteaza noobi si se organizeaza mult mai bine si la crescutProblema nu e ca s-a plictisit de joaca, oricine mai are momente, dar in loc sa vina sa spuna "bwa , vreau sa ma las o perioada de timp, nu mai am chef, am altele de facut" si sa gaseasca un om in care sa aibe incredere maxima sa-i joace contul sa nu ramana in urma, era altceva. Asa ca ne-a mintit pe toti ca are sesiune si examene, WTF .. nu esti robot sa inveti 15 ore pe zi si 9 sa dormi si sa n-ai timp 10 minute sa intrii sa vezi ce se intampla prin guilda/alianta pentru ca nu ai un cont oarecare, ai un cont care e GM la un guild,GM la o alianta de 100+ de insi, iar asta nu e un PRIVILEGIU, ci e o RESPONSABILITATE. Nu poti sa lasi contul asa de capul lui ... la "n" insi care sa-i stie parola.P.S. Tsu cum a putut si juca si sa invete pentru sesiuni si examene ? Foarte simplu, a rupt AFK`ul, poate spune el cum a procedat ^^
Guest HHunter Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 daca nu pierdem CS sap asta cred ca i dau rr -_-
KooKie Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 daca nu pierdem CS sap asta cred ca i dau rr -_-HH are CS? pana la urma care e treaba cu asta(cu castle siege)? eu habar nu am despre ce e vorba :))
Guest TsuEU Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 d c a iesit kin? Si in ce guild a intrat? :)@wolf, am experienta de a juca mu si sa invat =)) asa am luat bacul, am termiant a 12 a si am facut 3 ani de facultate, sincer, altfel nu pot sa joc mu pt ca ma plictisesc (unul din motivele pt care m-am lasat :) )E simplu, lasi mu-ul, inveti, mai arunci un ochi sa vezi daca ataci, daca nu e razie sau un nub cu preluarea si totul e ok :P@razor, as juca, ca e bkpowa, dar in acelasi timp, m-ar durea inima stiind cat am jucat pe Tsu