Guest TsuEU Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 http://watchmovies.110mb.com/2sh.php?a=590...olverine-r5xvid;;)
Guest TheBestMG Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 pai il stiu pe tiamat de pe old am fost cu el in guilda PFF:)
dan!el Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Maria : Ioane, cum se zice corect? Funicular sau furnicular?Ion : La ce ?Nevasta lui Bulă îşi pune picături în ochiul stâng, apoi, în cel drept şi la sfârşit, între picioare.- Eşti nebună? Acolo, de ce pui? O întreabă Bula, siderat de gestul ei.- Cum de ce? Răspunde femeia. A trecut multă vreme de când nici ea n-a mai văzut nimic!El şi ea la restaurant.Ea, sorbind dintr-un pahar de vin:- Să ştii că nu poate fi vorba de sex înainte de căsătorie.- Atunci, sună-mă după ce te căsătoreşti.- Domnule doctor, cum a murit Ion?- Nu ştim încă. Tot ce ştim este că, la autopsie, s-a zbătut mult.- Iar te-ai îmbătat, Mitică? Ce-o să spună nevastă-ta când o să ajungi acasă?- Ce-o să spună ea, ştiu, că-i cunosc repertoriul.... Întrebarea e: ce-o să-i spun eu?- Să-ţi fie ruşine Mitică, zice nevasta. Iar ai venit beat acasă!- Ca să respectăm adevărul, nu eu am venit, m-au adus vecinii.La un proces legat de evaziunea fiscală dintr-o companie, judecătorul întreabă:- Inculpat, recunoaşteţi că dvs. aţi încercat să scăpaţi de plata impozitelor şi taxelor prin metoda descrisă mai devreme de comisarul Gărzii Financiare?- Sincer, nu, dar şi metoda descrisă de dumnealui merită atenţie.Doi tipi, în parc, arunca nişte coji de pâine la porumbei.Zice unul dintre ei:- Uite porumbeii ăştia, sunt ca politicienii! Cât timp sunt jos, îţi mănâncă din palmă, dar când ajung sus, se cacă pe tine!O doamnă, în Piaţa Victoriei, se împiedică şi cade.Întâmplător, Crin Antonescu vede faza din maşină, opreşte şi se repede să o ajute.- Cum aş putea să vă mulţumesc? întreabă femeia.- Votând PNL, la viitoarele alegeri!- Mă scuzaţi... m-am lovit la genunchi, nu la cap!
wolfuletz Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 HHunter dami un msg privat nu vad ce ai scris cand apas pe linku tau imi da eroare:| ms;)Tu vrei HH sau Honey , care e ideea ? Vad ca ai postat si la ei :)
Guest TsuEU Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Tu vrei HH sau Honey , care e ideea ? Vad ca ai postat si la ei :)this is why ^
Guest TsuEU Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 dar eu pana la urma? ;))minimaxul te asteapta =)) ca in HH ajungi ca G-UNIT, si-l vezi pe saracul cum face :(Acum, vb serios, nu stiu ce locuri mai sunt :(
KooKie Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 minimaxul te asteapta =)) ca in HH ajungi ca G-UNIT, si-l vezi pe saracul cum face :(Acum, vb serios, nu stiu ce locuri mai sunt :(...:pokeye:
wolfuletz Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 minimaxul te asteapta =)) ca in HH ajungi ca G-UNIT, si-l vezi pe saracul cum face :(Acum, vb serios, nu stiu ce locuri mai sunt :(Am iesit eu , deci e un loc in plus :)
KooKie Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Am iesit eu , deci e un loc in plus :)de ce ai iesit? :(
_Lexa_ Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Am iesit eu , deci e un loc in plus :)Stii ca diseara reintri, nu :)?Nu a iesit nimeni :).
Guest HHunter Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Am iesit eu , deci e un loc in plus :)va mai si mirati ? din cauza celor din guild desigur <_< motivele nu trebuie sa le spun -_-de acuma , care mai face probleme zboara ( dau eu kick de pe razor <_< ) daca in ally nu e liniste macar in guild sa fie
Lancelot Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 dar eu pana la urma? ;))kookie pm ocik plsRestul asteptati-va la some new things foarte curand.Wolf get back :) problemele care sunt vor fi rezolvate..si de-o maniera mai drastica se pare :)
KooKie Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 kookie pm ocik plseu am dat dar doar 1 data l-am prins on, si nu era el, era altcineva pe cont si a spus ca nu ma baga el...ci doar realul :))
Guest TsuEU Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 va mai si mirati ? din cauza celor din guild desigur <_< motivele nu trebuie sa le spun -_-de acuma , care mai face probleme zboara ( dau eu kick de pe razor <_< ) daca in ally nu e liniste macar in guild sa fiec am pierdut?@lance, la ce te referi?
dev Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Wolf are motive intemeiate ... am vorbit si eu cu el ... asa ca ... nu-i vad rostul sa ziceti ca va reintra ... poate dupa ce se mai linistesc apele ... sau ma rog ... dupa ce EliTe face curatzenie :rofl2:@TheBest ... sorry for you ... dar trebuia sa te gandesti inainte sa postezi la 2 guilde asa de mari ...
dev Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Certuri ... divortzuri ... foame ... si iar foame de iteme ... orgolii ... genii ... :crazy: