Lapusneanu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 nu sunt pe yahoo. am un proiect de facut si nici pe mu nu sunt. am lasat afk. mai trag cate o ocheada pe forum. si inca o chestie....azi cand omoram oameni in tarkan , stiti foarte bine ca dadeam pk la absolut toata lumea. gunit nu s-a suparat, psycho a luat gluma cel mai bine....cei din alianta au inceput sa se oftice. nu-mi place. nu pot sa suport ceva de genul asta. v-am zis, no hard feelings. daca are cineva chef sa ma vaneze, n-are decat.minti zdreampzo .... minti ca o gaseta comunista .Felicitari celor din Honey ... au reusit sa racoleze si sa faca battle master un tradator ieftin . :) motive clare bogz, nu ambiguu, ma refer la ce ai zis, adica fapte oameni mai ales etcNu are explicatia...Explicatia e cea pe care am dat-o eu mai sus ....
DizzzY Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 luam cateva capete la cs ? -_-moooama abea ast cs :X :wub: ^_^ :ph34r: HellFire :gunsfire: :love1: GarroneHellFire :kar: :whiteflag: Garrone
lixandra Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Baaaaaaaiii, cat de tare e semnatura =))))))))) =))))) =))))))) =))))!!!!!!http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showuser=970748Ahahaha, nu mai pot de ras =)))) =))) =)))!
redbull™ Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ba ce nb? ganditiva bine care-mi dati party sa las afk ^^
lixandra Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 @Red: iar ai venit cu incarcatura de 60 de grade ^_^? Sau a fost ceva mai "light" :))?@Gun: nu stiu =))). Stiu ca l-am vazut o data pe la Sicily =))).
redbull™ Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 nu iar dinou :) hai gaditiva repede cum faceti sa-mi dati party plsq ;;)