Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

alo! prostane eram eu pe elfa si eram afk. m-au sunat baietii ca m-am oprit din dat buff. uita-te in chat sa vezi ca picase un holder apoi m-am oprit si eu din dat buff. nu eram phono ca sa zici ca-ti dadeam cu ice (clar mureai dintr-o singura sageata, la diferenta de reseturi care este intre noi) nu mai fa pe nevinovatu.

Ba lasa-ma frate cas scarbit de oameni ca tine, daka era afk cum dadeai tu buff de acolo ma nobule nu vezi ca te incurci in micinui ;) , esti un zero pentru mine ma ca si restu guildei tale , muriti dupa exp hai dnd team bagat prea mult in seama nu mai posta aici strici aspectu topicului

Posted

' date='Jun 28 2009, 17:05' post='3969564']

daca nu mai ai chef fa o pauza si o sa ti revina

gata, m-am lasat pt o perioada de timp

Elite, petrare jucati voi daca vreti.

@cine mai vrea contul, dar sa stiu ca joaca, sa-mi zica.

Posted

' date='Jun 28 2009, 16:26' post='3969465']

Ba lasa-ma frate cas scarbit de oameni ca tine, daka era afk cum dadeai tu buff de acolo ma nobule nu vezi ca te incurci in micinui ;) , esti un zero pentru mine ma ca si restu guildei tale , muriti dupa exp hai dnd team bagat prea mult in seama nu mai posta aici strici aspectu topicului

ce cunostinde de mu ai si tu.. :))

elfa cand o lasi pe autobuff pe 5 party members, daca i se da duel sau trade si se opreste din dat buff, da click-uri stanga pe locul unde ar fi trebuit sa fie un membru in party (pe locul 5) si se deplaseaza singura. dar tu nu ai de unde sa stii chestia asta. (aici depinde si de clickerul folosit ce-i drept)

ce legatura are disperarea mea dupa xp cu faptul ca dai duel membrilor din alianta mea numa pentru a face rau? cand te vezi incoltit si nu mai ai variante de raspuns recurgi la jigniri si acuzatii nefondate bineinteles :)

hai spor pe mai departe :tiphat:

Guest uLise - Mg
Posted

hello HH

caldura mare + Mu = plictiseala mareeeeeeeeeeeeeeee

boom please stop this menace..

Guest uLise - Mg
Posted

va tai dati-mi bokurile...

ps. fereasca d-zeu sa-l postati pe asta si s-a ia ban

va taie :lol:

Posted

deci eu in momentul meu de...."woooow", mi am zis asa...asta nu e HH-ul ala...Lancolofolitonolicoiulke fa ceva :) nush ce...da fa ceva ;) plz txz, hai pa!

Posted

deci eu in momentul meu de...."woooow", mi am zis asa...asta nu e HH-ul ala...Lancolofolitonolicoiulke fa ceva :) nush ce...da fa ceva ;) plz txz, hai pa!

HH nu mai e demult ... astea-s copilarii p-aci!

Posted

HH nu mai e demult ... astea-s copilarii p-aci!

Psy nush ce te asteptai sa fie dar dupa cum observi nu mai joaca acei HH de pe prima baza desi cativa dintre ei care joaca au incercat sa mentina numele guildei respectat si sa il mentina "Semper InvictuS" pt asta trebuie jucatori care isi cresc characterul... "Timpurile se schimba si noi ne schimbam odata cu ele" e clar ca trebuie organizare si schimbarea comportamentului unora dintre membri (inclusiv eu :) ) dar eu sunt multumit de guilda :) cand am intrat la inceputul db in ea nu credeam ca va ajunge asa mare si puternica si sa gazduiasca asa multi old players.

Si chiar daca guild HH in joc e mare putini sunt real HH :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...