Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

boomule =)) nu sunt victima si nu-mi place sa infloresc ;) Doar trb sa-l intrebi pe sadi ce face dupa ce-i raspunzi la intrebarile "X afk?" Sau lui Lucifer, de stai frumos pe spot si-ti da combo de ajunti inafara punctiformului, iar acum 2 zile am lasat afk in party ca dupa 5 min sa ma sune sa-mi zica ca nu mai dau o,O Cand deschid monitorul, eram inafara punctului, fiind mutat de unu din honey :-"

Nu pozez pe postul de victima, dar sti cum e: hotul striga hotul ;) (adica tu ne zici ca facem magarii cand voi sunteti campioni)

P.S. @restu, e dmg de la setul hyon -_-

Posted

boooomey pe srvu asta se da dmg mare? :) nu stiu n-am jucat

dar 21k .. wtf

hyon + 4-5 rr-uri + satan = dmg de 21k+

' date='Jun 27 2009, 20:45' post='3967461']

are contract cu mobii

:)

boomule =)) nu sunt victima si nu-mi place sa infloresc ;) Doar trb sa-l intrebi pe sadi ce face dupa ce-i raspunzi la intrebarile "X afk?" Sau lui Lucifer, de stai frumos pe spot si-ti da combo de ajunti inafara punctiformului, iar acum 2 zile am lasat afk in party ca dupa 5 min sa ma sune sa-mi zica ca nu mai dau o,O Cand deschid monitorul, eram inafara punctului, fiind mutat de unu din honey :-"

Nu pozez pe postul de victima, dar sti cum e: hotul striga hotul ;) (adica tu ne zici ca facem magarii cand voi sunteti campioni)

P.S. @restu, e dmg de la setul hyon -_-

exact. n-am zis eu ai zis-o tu :) hotzul striga hotzul! daca privesti in urma voi sunteti aia care ati strigat, n-am strigat noi primii. totul a inceput de la voi. daca vrei iti mai pun si alte printuri sa vezi de cand a inceput totul. nu te mai caca pe tine ca n-are rost. sa nu uitam si cand v-ati pus "mana de la mana" sa-i "vanam pe astia din honey". (gunit te bagi? schatzi te bagi? spunse twisterul - am incheiat citatul)

PS: inca n-am inceput sa fac magarii si sa joc murdar.

Posted

Boomey ... acuma sa fim realisti ... de jucat murdar ... voi ... cu jwl-urile ... n-ati murdarit nimic? Eh ... macar la alea sa va uitati sa vedeti cine a inceput ...

Eu atata am de spus: nu mai exista OMENIE!

Nici printre noi, nici printre voi ... nici pe server ... a devenit o scarba de joc ... sincer! Oamenii is din ce in ce mai lacomi ... parsivi ... si debusolati ... axati pe "PUTERE"!

Posted

Gunit ... dai edit ca exista si oameni care au crescut cu Michael Jackson si au ascultat si asculta inca asa ceva ...

Tie poate nu ti-a placut ... dar din 10 de pe aici ... 8 il admira ca si cantaretz ...

Posted

Boomey ... acuma sa fim realisti ... de jucat murdar ... voi ... cu jwl-urile ... n-ati murdarit nimic? Eh ... macar la alea sa va uitati sa vedeti cine a inceput ...

Nici printre noi, nici printre voi ... nici pe server ... a devenit o scarba de joc ... sincer! Oamenii is din ce in ce mai lacomi ... parsivi ... si debusolati ... axati pe "PUTERE"!

jwlurile alea nu le-au impartit prin guild, prin ally, pe la prieteni si pe la amici. le-au tinut pentru ei, CEL MULT si-au cumparat 2-3 iteme (pe-atunci nu mergea vanzarea itemelor bune pe jwl, ci doar la trade). :)

Posted

pentru jwls alea am fost pedepsit. 99-conturi blocate (toate care le-am avut) asa ca nu puteti sa-mi scoateti ochii. in alianta n-am dat mai mult de 200 de jwls care pot garanta ca n-au ajuns pe piatza.

joc murdar - m-am referit strict la vanatori, spioni prin aliantele adverse, dorinta de razbunare, etc.

ma repet: n-am fost singurii care am dupat. de ce cazul meu si al lui garrone (din zecile care au fost de altfel) a fost atat de mediatizat?

jwlurile alea nu le-au impartit prin guild, prin ally, pe la prieteni si pe la amici. le-au tinut pentru ei, CEL MULT si-au cumparat 2-3 iteme (pe-atunci nu mergea vanzarea itemelor bune pe jwl, ci doar la trade). :)

nu s-a cumparat nimic cu ele. singurul care a vrut sap cumpere a fost ovi e care l-am oprit la timp. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...