Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Tind sa nu iti dau dreptate deloc, vezi tu .. eu unul sunt saturat de orgolii de genul asta, vechimea nu are nici un fel de relevanta in cazul de fata. Eu de cand am intrat in joc si in HH am spus de la inceput ca la capitolul organizare suntem = 0, iar cand cineva doreste si vrea sa se implice si sa faca ceva pentru alianta i se pun betze in roate din cauza acestor "aere de vedete" si arunca acuze de genul "cat de multe au facut ei pentru HH acum 2 milioane de ani pe vremea "erei glaciare". Mie personal ca sa-mi castige cineva respectul mai intai sa-l vad ca se implica si face ceva pentru alianta si ii pasa de aceasta si nu sa-mi arate cate 200 de rr`uri are si cat e de "batran" e in alianta.

In concluzie daca nu ai timp sa aloci jocului si organizarii aliantei, mai bine le dai frau liber celor care doresc sa faca asta.

P.S. Ce am spus eu nu are nici o legatura cu dev, ce ma refer la toti cei care o contesta pe lexa. Cu dev sunt prieten in real de multi ani, inainte sa existe mu si eu l-am si prostit sa se apuce de joc, pe vremea aia eram colegi de munca :tiphat:

nu am zis ca trebuie sa puneti cuiva bete in roate doar fiindca nu are vechime, dar de la a te implica pana la a lua toata guilda in spinare pentru ca mai apoi sa dai cu faptul asta peste bot unor membri mai vechi...e cale lunga. ce beneficii o aduce ea acum, multi altii au adus inaintea ei si se pare ca lucrul asta se uita treptat pana se ajunge la ce spui tu mai sus cu era glaciara

aerele mi se pare ca vin mai mult din partea celor mai noi. "daca ai fi si tu activ, ai avea dreptul sa comentezi". draguta, am fost cat se poate de activ la vremea mea si mi-am castigat dreptul de a-mi da cu parerea despre fel si fel de cazuri. randul tau

Posted

nu am zis ca trebuie sa puneti cuiva bete in roate doar fiindca nu are vechime, dar de la a te implica pana la a lua toata guilda in spinare pentru ca mai apoi sa dai cu faptul asta peste bot unor membri mai vechi...e cale lunga. ce beneficii o aduce ea acum, multi altii au adus inaintea ei si se pare ca lucrul asta se uita treptat pana se ajunge la ce spui tu mai sus cu era glaciara

aerele mi se pare ca vin mai mult din partea celor mai noi. "daca ai fi si tu activ, ai avea dreptul sa comentezi". draguta, am fost cat se poate de activ la vremea mea si mi-am castigat dreptul de a-mi da cu parerea despre fel si fel de cazuri. randul tau

Vechimea confera un respect si nimic mai mult, insa... daca te folosesti de vechime pentru a-ti da cu parerea, nu rezolvi nimic. Vechimea nu te scuza de faptul ca nu stii despre ce e vorba intr-un subiect / conflict. Asta ma enerveaza pe mine, ca unii folosesc vechimea ca pe un pretext pentru a se baga sau a se motiva.

Posted

Vezi tu .. faci aceeasi gresala, nu poti trai din trecut, ce a fost,a fost si GATA, a trecut ... conteaza prezentul si viitorul. Asta am observat la multi membrii care au activat in HH pe celalate servere "cate am facut eu la vremea mea pentru HH", asta incerc eu sa explic, nu conteaza ce ai facut atunci candva, conteaza ce faci acum sau ce vei face de acum incolo. Eu sincer am impresia ca unii dintre astia "vechi", o contesta pe lexa si "sefia" ei pentru simplu motiv ca ei nu mai au loc de ea sa fie si ei "sefi". Am mai spus-o si lui dev intr-o discutie pe mess cand mi-am facut contul pe link, in HH lipseste comunistul ala care sa fie respectat de toti si care daca spune ca asa trebuie facut, asa sa fie. In fiecare alianta exista drepturi si indatoriri, daca nu te conformezi nu vad care ar fi problema, ce ma intereseaza pe mine sau cu ce ma ajuta pe mine sau cat de mult ajuta alianta in momentul de fata (in prezent), cate a facut jucatorul X pentru alianta Y pe server Z.

P.S. Cand a fost "vremea ta" ai facut multe pentru ati face prieteni si ati castiga respectul, eu chiar daca am fost pe alte servere in alta alianta, am fost primit acum in HH cu bratele deschise pentru ca pe serverele Z, mi-am castigat respectul si nu a trebuit sa trec prin tot felul de aplicatii pentru recrutare. Conteaza de`acum incolo ce voi face pentru alianta si cum imi voi ajuta colegii si cel mai important cum le voi castiga respectul.

Posted

Va rog frumos sa terminati cu comportamentul gen Fanky care toata ziua nu face decat sa vina pe spoturi sau tarkuri si sa dea duel

Acelasi lucru putem si noi sa facem dar nu cred ca vreti sa ajungem la acest lucru.In loc sa ne comportam cat mai civilizat noi nu cautam decat sa facem scandal.Asta e valabil pentru ambele aliantze.Din punctul meu de vedere nu cred ca am deranjat pe cineva de la voi dar am pretentia si eu la randul meu sa fiu tratat la fel.

Multumesc.

:tiphat:

ai vreo poza sa argumentezi ca eu am dat duel , nu ai defapt mintzi cu nerusinare ca sa ma scoata pe mine din alianta ,ca iam facut preluare lu Sadi sefu vostru si ca in fiecare noapte va dati beepuri unu la altu pe tarkuri ca vin eu la preluare ?, si ca mereu va inchid gura cand va credeti prea smecheri

Nu mai face ascuzati nefondate ca eu niciodata nam dat duel la nimeni ;)

Guest uLise - Mg
Posted

ce magareala este in HH

ca mi-o dat pk ca nu mi-o dat spot ca am plecat ca n-am items , dati-o la pace si gata

Posted

Vechimea confera un respect si nimic mai mult, insa... daca te folosesti de vechime pentru a-ti da cu parerea, nu rezolvi nimic. Vechimea nu te scuza de faptul ca nu stii despre ce e vorba intr-un subiect / conflict. Asta ma enerveaza pe mine, ca unii folosesc vechimea ca pe un pretext pentru a se baga sau a se motiva.

Si totusi ... non-sense ...

Inca nu te-ai prins? :rofl2:

Guest GUNIT-MG
Posted

plictiseala -_-

Guest GUNIT-MG
Posted

plictiseala -_-

Guest me_gunit
Posted

plictiseala -_-

Guest GUNIT-MG
Posted

plictiseala -_-

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...