Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Va rog frumos sa terminati cu comportamentul gen Fanky care toata ziua nu face decat sa vina pe spoturi sau tarkuri si sa dea duel

Acelasi lucru putem si noi sa facem dar nu cred ca vreti sa ajungem la acest lucru.In loc sa ne comportam cat mai civilizat noi nu cautam decat sa facem scandal.Asta e valabil pentru ambele aliantze.Din punctul meu de vedere nu cred ca am deranjat pe cineva de la voi dar am pretentia si eu la randul meu sa fiu tratat la fel.

Multumesc.

:tiphat:

Posted

o sa vb cu fanky, dar unele lucruri sunt si la voi de rezolvat, cum ar fi mutatul cu skill de pe spot :-"

Nu stiu cine a inceput cu aceste miscari, dar ar fi interesant cine nu le mai pune in practica primul.

Posted

Ah, si despre respectivul "priceless"... parca il urai, il mascareai 8-|... Acum e priceless?

N-ai prins tu aluzia ... oricum ... your business!

Posted

N-ai prins tu aluzia ... oricum ... your business!

eu zic sa scapati de lipitoarea aia, prea mult i s-a urcat la cap

adevarat ca nu e treaba mea sa comentez asupra tangentelor voastre cu lexa, dar in momentul in care o persoana nou venita se comporta asa cu un membru vechi precum dev, eu rupeam orice relatie. sau macar schimbam o vorba. voi nu ridicati un deget vad

Posted

Eh ... vremuri noi ... sti ca si copii deja vorbesc cum vor si nu prea ai ce sa le faci. Le iei jucaria si-si iau viata ;;)

Guest uLise - Mg
Posted

as prefera un delete la caracter si filtru decat sa moara michael :P

+as mai da odata proba la romana scris

Posted

as prefera un delete la caracter si filtru decat sa moara michael :P

+as mai da odata proba la romana scris

Odata fi on topic macar ... sa scrii si tu ceva UTIL :P

Anyway ... RIP Michael ...

Guest uLise - Mg
Posted

cine nu e fan mj :D ?

anw merge bara /lvlu ?

am asa o lene ca nu as mai juca mu never <_<

Guest Pedobear^
Posted

ulise a fost printre acei copii privilegiati pe care , mj ii "iubea".The funny thing e ca ... ia placut .. de aia il plange acuma :-< :crybaby: :crybaby:

Posted

eu zic sa scapati de lipitoarea aia, prea mult i s-a urcat la cap

adevarat ca nu e treaba mea sa comentez asupra tangentelor voastre cu lexa, dar in momentul in care o persoana nou venita se comporta asa cu un membru vechi precum dev, eu rupeam orice relatie. sau macar schimbam o vorba. voi nu ridicati un deget vad

Tind sa nu iti dau dreptate deloc, vezi tu .. eu unul sunt saturat de orgolii de genul asta, vechimea nu are nici un fel de relevanta in cazul de fata. Eu de cand am intrat in joc si in HH am spus de la inceput ca la capitolul organizare suntem = 0, iar cand cineva doreste si vrea sa se implice si sa faca ceva pentru alianta i se pun betze in roate din cauza acestor "aere de vedete" si arunca acuze de genul "cat de multe au facut ei pentru HH acum 2 milioane de ani pe vremea "erei glaciare". Mie personal ca sa-mi castige cineva respectul mai intai sa-l vad ca se implica si face ceva pentru alianta si ii pasa de aceasta si nu sa-mi arate cate 200 de rr`uri are si cat e de "batran" e in alianta.

In concluzie daca nu ai timp sa aloci jocului si organizarii aliantei, mai bine le dai frau liber celor care doresc sa faca asta.

P.S. Ce am spus eu nu are nici o legatura cu dev, ce ma refer la toti cei care o contesta pe lexa. Cu dev sunt prieten in real de multi ani, inainte sa existe mu si eu l-am si prostit sa se apuce de joc, pe vremea aia eram colegi de munca :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...